|
Nu esti logat.
Stresul testului#1 2010-03-25 18:24:41
stresul testuluiam 6 zile de intarziere a menstruatiei si 19 zile de la ultimul contact sexual. testul de azi din nou negativ.asta ma streseaza enorm, eu si sotul meu dorindu-ne un primul copil foarte mult. din a 15 yi a ciclului din luna trecuta am luat utrogestan timp de 10 zile, la recomandarea medicului. sa mai sper ca sunt insarcinata? cand sa mai repet testul *a mia oara* incat sa fie ultima sansa de a fi pozitiv? Offline #2 2010-03-25 18:45:21
Re: stresul testuluinormal testul se face la o saptamana de intarziere a menstrei sau la 3 saptamani de la contact...mai asteapta cateva zile si il repeti iubesc si sunt iubita Offline #3 2010-03-25 19:29:17
Re: stresul testuluimerci, mai stau 4 zile, ginecologul meu a spus sa vin peste 4 zile pentru test de sange la cabinet. eu sunt stresata pentru ca am luat bilet de avion sa prind cu sotul meu cealalta ovulatie iar.e decalaj acum daca e doar intarziere. pentru a concepe copilul asta fac naveta franta romania. mai e aiurea ca sunt si stresata cu niste termene la munca. daca ar fi sarcina sigur, nu as mai da atata importanta muncii ca inainte.va voi tine la curent. Offline #4 2010-03-25 20:40:01
Re: stresul testuluide ce nu te duci maine dimineata sa faci testul beta HCG? te poti duce la orice laborator, nu numaidecat peste 4 zile la ginecolog. zic asta ca sa nu mai stai in tensiune 4 zile. Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-03-25 20:43:53) Offline #5 2010-03-26 14:10:51
Re: stresul testuluiBuna, daca zici ca ai facut testul la 6 zile de intarziere si e negativ....atunci cred ca asa e, adica nu esti insarcinata dar vorba ceea de ce nu te duci sa faci un test beta HCG? Asa macar stii o treaba si nu mai stai in stres.Mult succes. Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-26 18:56:38
Re: stresul testuluinu pot lipsi de la munca.sunt din iasi, avem laboratoare.mai am speranta ca e devreme, cum zice si medicul.nici azi nu am menstruatie, adica a 7a zi de intarziere.cica ar trebui sa astept 10 zile de intarziere, apoi sa fac testul la laborator.mai stric si maine dimineata un sure check.cat ar trebui sa coste la laborator?care laborator din iasi da rezultatul in max 1 zi?*si lucreaza cu casa de asigurari eventual* Offline #7 2010-03-26 19:06:20
Re: stresul testuluila synevo poti sa-l faci in iasi cu rezultat in aceeasi zi. costa in jur de 35 lei, nu se deconteaza oriunde l-ai face. Offline #8 2010-03-26 19:09:40
Re: stresul testuluiastazi se implinesc 20 de zile de la ultimul raport sexual. test am facut ieri.tot in seara asta a 7 a zi de intarziere. am luat multe luni duphaston si 2 luni utrogestan, venea ceas menstruatia, ca de asta si luam, sa vina.este prima intarziere. Offline #9 2010-03-26 19:23:20
Re: stresul testuluinu stiu ce sa zic, iubita... te inteleg ca speri... si eu sper in fiecare luna ... dar ar fi destul de atipic sa nu iasa la test dupa atat de mult timp. m-as bucura mult sa ne anunti ca totusi ai ochisori in burtica, iti tin pumnii stransi Offline #10 2010-03-26 19:38:59
Re: stresul testuluisi corpul meu e atipic, niciodata nu am avut cuclu regulat.nu am ramas niciodata insarcinata.doar cu medicamente am obtinut menstruatie fix la 28 de zile.de ce acum nu a mai mers? mai sper, multumesc de incurajari.as mai avea o problema.vreau sa schimb medicul ginecolog.nu spun cum o cheama pe cea actuala.vreau mai multa comunicare si mai mult timp pentru a discuta cu mine.apropos, am depresii pe tema bebe si ea rade de mine, ma repede la telefon, ma pune in banca ca pe un copil nervoasa, iar eu sunt orgolioasa.pentru servicii platite am asteptari Offline #11 2010-03-26 19:49:23
Re: stresul testuluikarima, daca ai ciclul lung si foarte neregulat si iei utrogestan este posibil sa ai o menstra artificiala, indusa de suplimentul de progesteron pe care il iei, ciclul fiind de fapt fara ovulatie. nu mi se pare cea mai fericita abordare. cred ca ar fi fost binevenita o monitorizare echografica , sa vezi daca ai ovulatie sau nu. parerea mea ar fi sa mergi la un endocrinolog pentru o discutie. Offline #12 2010-03-26 19:49:51
Re: stresul testuluima mai gandeam ca ma judeca aiurea si pentru ca sotul meu nu e roman.radea de numele meu de familie la primul control.poate traieste in epoci rosii, cand fetele ce umblau cu straini erau numite stricate.ori are asteptari financiare peste masura crezand ca am un sot ce sta pe pompa de petrol...asta ma face sa caut un medic barbat, ori un medic musulman.bun musulman si cu respect pentru pacienti.conteaza comunicarea enorm, incurajarile.si mai conteaza sa priveasca copilul dorit ca pe descendent al unei familii, procreat din dragoste, nu rezultatul intamplarii si al distractiei Offline #13 2010-03-26 19:51:57
Re: stresul testuluiti-am scris un mesaj mai sus Offline #14 2010-03-26 20:18:04
Re: stresul testuluidaca menstruatia ar fi falsa, de ce nu ar veni din nou asa falsa?cum venea si pana acum...falsa sau reala, daca nu vine, ce poate fi?daca tot mi/am ingrosat peretii cu progesteron, sa se produca acea menstruatie, nu?eu de asta sper inca.si farmacista a zis sa fac test de sarcina dupa 10 zile de intarziere.sunt cea mai stresanta persoana in seara asta? hhh merci, gargarita, o sa ma alatur grupului cu probleme similare Offline #15 2010-03-26 20:20:47
Re: stresul testuluinici eu nu-mi explic dc nu apare menstra si nici testul nu se pozitiveaza Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|