homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Femeile din viata sotului/prietenului-15

#267 2010-04-03 10:10:50

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Re: femeile din viata sotului/prietenului

Waw... fetelor, cand vine vorba de barbati dependenti de prezenta mamicii, fugiti de ei cat puteti de departe! NU aveti ce sa le faceti. Daca apucati sa va maritati cu unul, veti avea tot felul de surprize neplacute!! Gen daca maica-sa vrea sa mergeti nush unde in concediu si tu in alta parte, pai ii va face pe plac mamicutei, cu riscul ca tu sa ramai acasa!
Shine, la cat esti de frumoasa el ar fi trebuit sa stea lingau la usa ta sa-l primesti in casa nu tu sa plangi dupa el! Fato baga-ti mintile in cap! Daca zici ca ai mai avut astfel de discutii cu el, si nu s-a intamplat nimic, atunci aplica tactica lui Soldier. Lasa-l sa creada ca te doare undeva ca nu sta cu tine, si-i vei da de gandit. Deja probabil s-a obisnuit ca indiferent cat il certi sau vorbesti cu el, tot cum il duce capul face si tot tu esti aia care plange dupa el. Deci motive concrete de ingrijorare nu-i dai. Fa-l sa se simta putin nesigur pe sentimentele tale si nu doar o data, chiar daca ti-e greu si iti vine sa-l iei in brate.
Sunt absolut convinsa ca nu esti vreo baba-cloanta sa ii interzici total iesirile cu prietenii lui. Dar macar sa imparta timpul petrecut mai corect...

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#268 2010-04-03 10:26:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Multumesc,alexa. Azi port discutia de care ziceam ieri. Daca nici dupa discutia asta nu ii intra nimic in cap,sa-i fie de bine si sa ramana cu maica-sa.

#269 2010-04-03 10:32:27

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

shine imi pare atat de rau sa aud asta, dar si eu zic la fel...are balta peste. si in plus de asta tu esti o fata mult mai matura in gandire. sincer, daca nu imi ziceai ca ai 16 ani as fi bagat mana in foc ca ai in jur de 22-23.
nu mai plange, lacrimile tale sunt mai pretioase. strici orzul pe gaste. in nici un caz sa nu plangi in fata lui. esti inca foarte tanara. totul raul e spre bine puss

pc  lyssna

#270 2010-04-03 10:46:21

rogvaiv
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-08-04

Shine, nu vreau sa te superi dar...ai 15 ani, chiar crezi ca o sa te mariti cu el?

qed

#271 2010-04-03 10:49:11

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

offtopic : puss rogva

pc  lyssna

Publicitate

loading...

#272 2010-04-03 11:05:49

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

rogvaiv a scris:

Shine, nu vreau sa te superi dar...ai 15 ani, chiar crezi ca o sa te mariti cu el?

Trebuie sa se marite cu el ca sa-i pese?

#273 2010-04-03 11:11:56

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

Ea se poarta ca un `om mare`, intr-o relatie cu un copil.

Inofensiv ca un fluturas

#274 2010-04-03 11:12:11

OmniaVincitAmor
Insomniac member

piie a scris:

rogvaiv a scris:

Trebuie sa se marite cu el ca sa-i pese?

Subscriu. Imi pare rau,dar nu sunt miserupista... Poate ma marit cu el,poate nu. Conteaza? Pana sa ma marit trebuie sa nu ma atasez de nimeni si sa nu imi pese de nimeni altcineva decat de propria persoana? Nu,nu e naivitate... a nu vrea sa fiu o scorpie nu e naivitate. Este o relatie cu multe implicatii,nu ma priveste doar pe mine,nu il priveste doar pe el. Am investit o multime de lucruri - nu doar sentimente - in ea si mi s-ar parea cea mai mare tampenie sa imi bag picioarele in ea doar pentru ca nu merge totul ca in basm. Si mai tarziu ce-o sa fac? Daca sa zicem o sa ma marit. Poate nu cu el,poate cu altcineva. La prima problema ce fac,divortez? Mi se pare absurd. Cand exista o problema,incerci s-o rezolvi. Cand epuizezi toate modalitatile,atunci renunti,nu inainte. Inainte inseamna sa ai un caracter jenant de slab si o vointa even worse.

#275 2010-04-03 11:15:44

Soldier
Banat

Daca acum nu merge de vis, atunci cand? Dupa ani de relatie?

Inofensiv ca un fluturas

#276 2010-04-03 11:19:05

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Ca sa mearga de vis,trebuie ca persoanele sa se inteleaga in fiecare aspect posibil. Cand cele 2 persoane sunt foarte diferite ca personalitate,e greu. Eu zic ca nu la inceput e de vis,cand nu il cunosti pe celalalt chiar in toate privintele si cand nu ai rezolvat fiecare mic detaliu,ci dupa aceea. smile But that's just me. Poate voi va simtiti de vis cu persoane pe care abia le cunoasteti.

#277 2010-04-03 11:30:51

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Shine, esti o fata frumoasa si desteapta, nu merita nici un baiat sa stai si sa plangi dupa el. Asa cum spune si alexa, ar trebuii sa fie el cel care sa stea la usa ta si sa stepte sa ii deschizi wink
Daca dupa ce ai avut discutia respectiva cu el in care i-ai spus tot ce te nemultumeste nu schimba nimic, schimba tu strategia.
Nu ii mai arata ca iti pasa si ca suferi. Daca vei face asta va crede ca te are la degetul mic cum ar venii.
Cand va vedea schimbarea la tine sigur isi va da seama ca ceva e in neregula, si se va gandii ca asta se intampla ca urmare a faptelor sale si se va schimba.
Nu pierzi nimic daca incerci. Fa-l pe el sa vina dupa tine, sa te caute, sa vrea sa repare ce a gresit.
Succes puss

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#278 2010-04-03 11:33:53

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Multumesc,mya kram Vin diseara cu detalii despre cum a mers discutia,care,dupa cate am eu de spus,va fi una foaaaarte lunga.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-04-03 11:34:43)

#279 2010-04-03 11:38:58

rogvaiv
Full member

Nu stiu, cand vad pe strada doi tinerei de 15-16 ani de manuta mi se pare o chestie atat de frumoasa si inocenta, nu cred ca la varsta asta ar trebui sa se confrunte cu probleme atat de apasatoare, au toata viata inainte pt lacrimi si suturi in dos. Nu dati cu pietre, gandesc ca o baba.
offtopic: b4rbie,  puss

qed

#280 2010-04-03 11:47:54

Soldier
Banat

Ba ai dreptate. Iar cand exista probleme de genul asta, ar trebui sa se mearga mai departe. Muuuult mai departe.

Inofensiv ca un fluturas

#281 2010-04-03 11:53:03

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Soldier a scris:

da, se poate și asta smile
acum nu te cunoști mai deloc, te leagă cel mult pasiunea fizică și starea continuă de ?ndrăgosteală. după ani de relație poți ajunge la comunicarea aia numai din priviri și la cunoașterea partenerului și a nevoilor sale. pe l?ngă sentimente te leagă nenumărate experiențe trăite ?mpreună și grija unul față de altul. iar odată cu asta, dragostea poate crește ?n intensitate cu fiecare an petrecut ?mpreună. nu știu dacă e ceva ce se aplică la toată lumea, dar la noi așa e

Shine, cum naiba de ați ajuns ?n punctul ăsta?  yikes  parcă vă era bine p?nă acum ceva vreme

#282 2010-04-03 11:54:50

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Ne era bine... si ne-ar fi fost in continuare foarte bine daca anumite persoane nu s-ar fi bagat cu picioarele in relatia noastra,astfel incat s-o afecteze. Acum eu tre' sa scot persoanele respective cu tot cu picioarele lor din relatia mea.

#283 2010-04-03 11:59:49

Soldier
Banat

anabella_n a scris:

Soldier a scris:

da, se poate și asta smile
acum nu te cunoști mai deloc, te leagă cel mult pasiunea fizică și starea continuă de ?ndrăgosteală. după ani de relație poți ajunge la comunicarea aia numai din priviri și la cunoașterea partenerului și a nevoilor sale. pe l?ngă sentimente te leagă nenumărate experiențe trăite ?mpreună și grija unul față de altul. iar odată cu asta, dragostea poate crește ?n intensitate cu fiecare an petrecut ?mpreună. nu știu dacă e ceva ce se aplică la toată lumea, dar la noi așa e

Shine, cum naiba de ați ajuns ?n punctul ăsta?  yikes  parcă vă era bine p?nă acum ceva vreme

Asta se intampla cand vorbim de 2 oameni bine definiti, nu de doi copii. Pentru ca in ciuda maturitatii in relatia de cuplu, de care da ea dovada, e un copil. In plus, cand s-o maturiza el (daca o s-o faca), poate nici nu o s-o mai placa. Nu stiu ce stare de indragosteala e intre ei, cand exista atatea chestii naspa in relatia lor. Iar asta, inca din `frageda pruncie`.

Inofensiv ca un fluturas

#284 2010-04-03 12:02:56

rogvaiv
Full member

Cam asa ceva am patit si eu, numai ca al meu are ceva ani in plus dar minte mai putin. Stateam impreuna la ai mei de un an, al meu cu baietii la o bere, la o bila, eu stateam ca proasta acasa. Nu i-am zis nimic pana cand intr-o zi i-am facut direct bagajul si afara, du-te la prieteni pana te saturi.
Nu ne-am despartit, nu a vrut el, dar nu mai sta la mine, si acum trebuie sa bag ranga sa mai apuc si eu sa respir. Prietenii lui sunt tot aia dar nu mai au cum sa comenteze, sunt si eu de fata.   diablo

qed

#285 2010-04-03 12:07:16

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Soldier a scris:

Asta se intampla cand vorbim de 2 oameni bine definiti, nu de doi copii. Pentru ca in ciuda maturitatii in relatia de cuplu, de care da ea dovada, e un copil. In plus, cand s-o maturiza el (daca o s-o faca), poate nici nu o s-o mai placa. Nu stiu ce stare de indragosteala e intre ei, cand exista atatea chestii naspa in relatia lor. Iar asta, inca din `frageda pruncie`.

știu ce spui și ai dreptate. eu mă refeream la modul general, dar am uitat să specific asta și s-a ?nțeles altceva smile
oricum, din ce am citit, situația lor e chiar nașpa, ?ți dă mult de g?ndit

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.