|
Nu esti logat.
Femeile din viata sotului/prietenului-15#267 2010-04-03 10:10:50
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiWaw... fetelor, cand vine vorba de barbati dependenti de prezenta mamicii, fugiti de ei cat puteti de departe! NU aveti ce sa le faceti. Daca apucati sa va maritati cu unul, veti avea tot felul de surprize neplacute!! Gen daca maica-sa vrea sa mergeti nush unde in concediu si tu in alta parte, pai ii va face pe plac mamicutei, cu riscul ca tu sa ramai acasa! Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #268 2010-04-03 10:26:19
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiMultumesc,alexa. Azi port discutia de care ziceam ieri. Daca nici dupa discutia asta nu ii intra nimic in cap,sa-i fie de bine si sa ramana cu maica-sa. Offline #269 2010-04-03 10:32:27
Re: femeile din viata sotului/prietenuluishine imi pare atat de rau sa aud asta, dar si eu zic la fel...are balta peste. si in plus de asta tu esti o fata mult mai matura in gandire. sincer, daca nu imi ziceai ca ai 16 ani as fi bagat mana in foc ca ai in jur de 22-23. Offline #270 2010-04-03 10:46:21
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiShine, nu vreau sa te superi dar...ai 15 ani, chiar crezi ca o sa te mariti cu el? qed Offline #271 2010-04-03 10:49:11
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiofftopic : rogva Offline Publicitateloading...
#272 2010-04-03 11:05:49
Re: femeile din viata sotului/prietenului
Trebuie sa se marite cu el ca sa-i pese? Offline #273 2010-04-03 11:11:56
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiEa se poarta ca un `om mare`, intr-o relatie cu un copil. Inofensiv ca un fluturas Offline #274 2010-04-03 11:12:11
Subscriu. Imi pare rau,dar nu sunt miserupista... Poate ma marit cu el,poate nu. Conteaza? Pana sa ma marit trebuie sa nu ma atasez de nimeni si sa nu imi pese de nimeni altcineva decat de propria persoana? Nu,nu e naivitate... a nu vrea sa fiu o scorpie nu e naivitate. Este o relatie cu multe implicatii,nu ma priveste doar pe mine,nu il priveste doar pe el. Am investit o multime de lucruri - nu doar sentimente - in ea si mi s-ar parea cea mai mare tampenie sa imi bag picioarele in ea doar pentru ca nu merge totul ca in basm. Si mai tarziu ce-o sa fac? Daca sa zicem o sa ma marit. Poate nu cu el,poate cu altcineva. La prima problema ce fac,divortez? Mi se pare absurd. Cand exista o problema,incerci s-o rezolvi. Cand epuizezi toate modalitatile,atunci renunti,nu inainte. Inainte inseamna sa ai un caracter jenant de slab si o vointa even worse. Offline #275 2010-04-03 11:15:44
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiDaca acum nu merge de vis, atunci cand? Dupa ani de relatie? Inofensiv ca un fluturas Offline #276 2010-04-03 11:19:05
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiCa sa mearga de vis,trebuie ca persoanele sa se inteleaga in fiecare aspect posibil. Cand cele 2 persoane sunt foarte diferite ca personalitate,e greu. Eu zic ca nu la inceput e de vis,cand nu il cunosti pe celalalt chiar in toate privintele si cand nu ai rezolvat fiecare mic detaliu,ci dupa aceea. But that's just me. Poate voi va simtiti de vis cu persoane pe care abia le cunoasteti. Offline #277 2010-04-03 11:30:51
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiShine, esti o fata frumoasa si desteapta, nu merita nici un baiat sa stai si sa plangi dupa el. Asa cum spune si alexa, ar trebuii sa fie el cel care sa stea la usa ta si sa stepte sa ii deschizi „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #278 2010-04-03 11:33:53
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiMultumesc,mya Vin diseara cu detalii despre cum a mers discutia,care,dupa cate am eu de spus,va fi una foaaaarte lunga. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-04-03 11:34:43) Offline #279 2010-04-03 11:38:58
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiNu stiu, cand vad pe strada doi tinerei de 15-16 ani de manuta mi se pare o chestie atat de frumoasa si inocenta, nu cred ca la varsta asta ar trebui sa se confrunte cu probleme atat de apasatoare, au toata viata inainte pt lacrimi si suturi in dos. Nu dati cu pietre, gandesc ca o baba. qed Offline #280 2010-04-03 11:47:54
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiBa ai dreptate. Iar cand exista probleme de genul asta, ar trebui sa se mearga mai departe. Muuuult mai departe. Inofensiv ca un fluturas Offline #281 2010-04-03 11:53:03
da, se poate și asta Offline #282 2010-04-03 11:54:50
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiNe era bine... si ne-ar fi fost in continuare foarte bine daca anumite persoane nu s-ar fi bagat cu picioarele in relatia noastra,astfel incat s-o afecteze. Acum eu tre' sa scot persoanele respective cu tot cu picioarele lor din relatia mea. Offline #283 2010-04-03 11:59:49
Asta se intampla cand vorbim de 2 oameni bine definiti, nu de doi copii. Pentru ca in ciuda maturitatii in relatia de cuplu, de care da ea dovada, e un copil. In plus, cand s-o maturiza el (daca o s-o faca), poate nici nu o s-o mai placa. Nu stiu ce stare de indragosteala e intre ei, cand exista atatea chestii naspa in relatia lor. Iar asta, inca din `frageda pruncie`. Inofensiv ca un fluturas Offline #284 2010-04-03 12:02:56
Re: femeile din viata sotului/prietenuluiCam asa ceva am patit si eu, numai ca al meu are ceva ani in plus dar minte mai putin. Stateam impreuna la ai mei de un an, al meu cu baietii la o bere, la o bila, eu stateam ca proasta acasa. Nu i-am zis nimic pana cand intr-o zi i-am facut direct bagajul si afara, du-te la prieteni pana te saturi. qed Offline #285 2010-04-03 12:07:16
știu ce spui și ai dreptate. eu mă refeream la modul general, dar am uitat să specific asta și s-a ?nțeles altceva Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|