homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Femeile din viata sotului/prietenului-2

#20 2010-03-26 10:55:14

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Re: femeile din viata sotului/prietenului

b4rbie ce rabdatoare esti  wow  wow  wow

Eu o puneam la punct de statea mata in coada pana akm.Eu te sfatuiesc sa-i spui sec: "Daca asta a fost o gluma afla ca n-am gustat-o iar daca nu te rog sa iti ti parererile pentru tine pentru ca in fata mea nu au nicio valoare!!!"

Mama ce scorpie infatuata  box  box  box  box . Aaaa si cand iti mai zice ca esti scunda(eu sunt pitic e gradina daca tu esti scunda) iti recomand sa ii spui ca barbatii prefera o gazela decat o girafa  box  box  box  box

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-03-26 10:56:19)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#21 2010-03-26 10:56:01

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

syd a scris:

b4rbie a scris:

syd a scris:

vai de capul tau,D-ze sa ma ierte dar nu ai inecat-o pana acum in vana?

nu mi-am pus mintea cu ea, dar m-a facut sa plang de multe ori. nu ma cobor la nivelul ei ca daca as vrea sa ii arunc in fata toate defectele pe care le are..

dar nu mai plange draguta,nu ai de ce sa asculti prostiile ei,poti sa fii cea mai stramba femeie de pe planeta si tot nu are nimeni voie sa iti tranteasca vorbe in halul asta,asta tine de respect si de educatie,tu sa fii mandra ca esti cu sotul tau si ca sunteti fericiti,nu are de ce sa te intereseze familia lui,probleme din astea aveam si eu dar cu maica-sa si plangeam ca tine si mi-am dat seama ca ii dau satisfactie si am inceput sa fiu tare,acum cand vb de ea ma adresez cu "ma-ta" ,inainte eram mielusel "mama ta"   gata s-a terminat cu astea ,dar tu nu poti sa ii intorci inapoi vorbele?poate de asta te calca in picioare ca vede ca nu zici nimic...nu stiu zic si eu ,ai incercat?

o singura data i-am zis ca are nasu mare  rotfl2
dar nu i-am zis in fata ca are nasul mare  big_smile
ea imi tot spunea ca in basme personajele pozitive au parul negru ca ea si cele rele blond ca mine.
si atunci eu i-am zis  : din cate stiu in basme printesele au parul blond si vrajitoarele parul negru si nasul coroiat big_smile a tacut atunci... a primit mesajul, dar mi-a parut rau dupa aia ca mi-am pus mintea cu ea.

pc  lyssna

#22 2010-03-26 10:57:15

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

vai b4rbie  mad  box  box  box  box  box  Am si eu un var care numai replici de astea imi serveste...eu zic sa nu o bagi in seama eventual sa ii raspunzi cu aceeasi moneda, sa o ataci unde o doare mai tare...
Si cand te mai ataca sa ii servesti imediat replica, n-o lasa sa scape k se invata...sunt persoane carora le place sa serveasca rautati gratuite asa

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#23 2010-03-26 10:57:43

b4rbie
Sr. member

mirik a scris:

b4rbie ce rabdatoare esti  wow  wow  wow

Eu o puneam la punct de statea mata in coada pana akm.Eu te sfatuiesc sa-i spui sec: "Daca asta a fost o gluma afla ca n-am gustat-o iar daca nu te rog sa iti ti parererile pentru tine pentru ca in fata mea nu au nicio valoare!!!"

Mama ce scorpie infatuata  box  box  box  box . Aaaa si cand iti mai zice ca esti scunda(eu sunt pitic e gradina daca tu esti scunda) iti recomand sa ii spui ca barbatii prefera o gazela decat o girafa  box  box  box  box

rotfl2  aveti dreptate

faza e ca nici ea nu e super inalta, e cu 4 cm mai inalta decat mine dar are impresii de fotomodel de parca ar avea 1.78-1.80  punish

ancuta sotul meu e de partea mea dar imi zice ca si eu sunt prea suparacioasa si ca nu trebuie sa pun la suflet. si mi-a zis sa ii raspund si eu cu aceeasi moneda ca el nu o sa ii ia apararea.

wild, as avea atatea chestii la ea de care sa ma leg..... dar zic de ce sa jignesc un om gratuit? ce castig? ca d-zeu l-a creat asa, toti am fi vrut sa fim perfecti, nu ne alegem noi singuri nasul ochii, picioarele, corpul nu?
da ea e din alt aluat cred..  punish

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-26 11:00:29)

pc  lyssna

#24 2010-03-26 10:57:54

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

bravo mirik  rodnar nici eu nu tac cand sunt atacata,acum vroiam sa dorm un pic dar mi-a stricat ziua cumnata faimoasa,sunt plina de nervi cand aud de asemenea oameni care chinuie nevinovati,raman la parerea mea:inecata in vana rotfl

Publicitate

loading...

#25 2010-03-26 10:59:12

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

eu te invidiez pentru rabdare si pentru diplomatie tummenupp  lol
eu ii inchideam gura din start! angel

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#26 2010-03-26 11:00:51

mirik
Insomniac member

syd a scris:

bravo mirik  rodnar nici eu nu tac cand sunt atacata,acum vroiam sa dorm un pic dar mi-a stricat ziua cumnata faimoasa,sunt plina de nervi cand aud de asemenea oameni care chinuie nevinovati,raman la parerea mea:inecata in vana rotfl

Daca ar fi dat de una ca mine s-ar fi inecat singura  diablo  diablo  diablo  diablo

#27 2010-03-26 11:00:57

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

eu nu mi-aș pune mintea cu ea...tot b4rbie va avea de suferit apoi, pentru că e vorba de sora lui, o poate suci și pe mama lor ?n așa fel ?nc?t să-i facă zile negre. și din moment ce e at?t de rea, cu siguranță e și răzbunătoare și nu va lăsa o punere la punct fără o revanșă usturătoare...
soacră-mea și cu socru-meu mi-au făcut lucruri de neimaginat și, deși nu mai vorbesc cu ei de luni de zile, soțul meu tot trage de mine să mă ?mpac cu ei, că s-a săturat să se ducă singur acolo și că vrea liniște...
c?nd vine vorba de familia lui, lucrurile nu sunt așa simple ca și cu oamenii de pe stradă, străini de tine

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-03-26 11:02:38)

#28 2010-03-26 11:01:06

b4rbie
Sr. member

syd a scris:

rotfl2  imi pare rau ca ti-am stricat ziua syd  puss

pc  lyssna

#29 2010-03-26 11:01:25

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ba nu esti deloc suparacioasa. oricine s-ar simti la fel, cu astfel de intepaturi.
acum tu decizi: ori iti bati capul si ii raspunzi cu aceeasi moneda, ori intorci capul in alta directie si o lasi sa se oftice si mai tare ca nu-i acorzi atentie chicot

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-03-26 11:02:16)

#30 2010-03-26 11:02:08

b4rbie
Sr. member

AwesomeAngel a scris:

bunica mereu mi-a zis ca e cel mai mare pacat sa razi de defectele fizice ale cuiva..  roll

pc  lyssna

#31 2010-03-26 11:03:33

mirik
Insomniac member

Suparacioasa???? Pai pe langa tine eu eram xena printesa razboinica daca se lua asa de mine si daca se supara si mama lui ce? Ar trebuii sa se supere pe fetita ei dragalasa mai inainte de toate!!!

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-03-26 11:04:17)

#32 2010-03-26 11:03:36

syd
Sr. member

anabella_n a scris:

eu nu mi-aș pune mintea cu ea...tot b4rbie va avea de suferit apoi, pentru că e vorba de sora lui, o poate suci și pe mama lor ?n așa fel ?nc?t să-i facă zile negre. și din moment ce e at?t de rea, cu siguranță e și răzbunătoare și nu va lăsa o punere la punct fără o revanșă usturătoare...

asa e nu poti sa te pui cu prostul,dar nici asa sa stai si sa nu faci nimic,esti calcat in picioare pe nedrept,nu e corect ca ea sa stea si sa planga ,sa sufere din cauza ei,aici trebuie discutat cu sotul sau daca are curaj cu ea si sa lamureasca daca ii lipseste p...ca altfel nu imi explic atitudinea ei!

#33 2010-03-26 11:04:18

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

b4rbie a scris:

AwesomeAngel a scris:

bunica mereu mi-a zis ca e cel mai mare pacat sa razi de defectele fizice ale cuiva..  roll

da' n-a zis nimeni sa razi de ea sau de defectele ei fizice, doar sa-si tina pliscu' si sa-si vada de castravetii ei skitarg

pfff ... incerca s-o ignori cu desavarsire! par

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#34 2010-03-26 11:04:44

b4rbie
Sr. member

anca90 a scris:

ba nu esti deloc suparacioasa. oricine s-ar simti la fel, cu astfel de intepaturi.
acum tu decizi: ori iti bati capul si ii raspunzi cu aceeasi moneda, ori intorci capul in alta directie si o lasi sa se oftice si mai tare ca nu-i acorzi atentie chicot

cred ca prefer sa ii intorc spatele smile
dar ma simt atat de grasa acum, trebuie neaparat sa slabesc sa scap de cele 3 kg.
am 58 de kile. trebuie sa ajung la 55.
mi-am luat de dimineata fulgi de porumb si lapte, si am mancat aici la birou  happydance

pc  lyssna

#35 2010-03-26 11:05:07

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

syd, din moment ce soțul ?i spune să nu-și pună mintea cu ea, cred că e de la sine ?nțeles care e poziția lui vis-a-vis de situație. n-o consideră probabil periculoasă și vrea liniște ?n familie

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-03-26 11:05:38)

#36 2010-03-26 11:05:16

syd
Sr. member

b4rbie a scris:

AwesomeAngel a scris:

bunica ta este o femeie inteleapta

#37 2010-03-26 11:06:23

syd
Sr. member

AwesomeAngel a scris:

b4rbie a scris:

AwesomeAngel a scris:

da' n-a zis nimeni sa razi de ea sau de defectele ei fizice, doar sa-si tina pliscu' si sa-si vada de castravetii ei skitarg

pfff ... incerca s-o ignori cu desavarsire! par

cred ca se referea invers ,cumnata rade de ea de defectele ei fizice

#38 2010-03-26 11:07:09

b4rbie
Sr. member

ea nu imi face asa de fata cu altii.
adica langa sotul meu niciodata nu mi-a zis asa. o singura data a zis : ai ochi de chinezoaica, sau asa ceva, nu mai tin minte si sotul meu i-a zis : uita-te in oglinda prima data , nu vezi ce nas ca podul de la cernavoda ai?

toti avem defecte, nimeni nu e perfect.
eu nu prea am fund fetelor  rotfl2
si mi-a zis ca a aparut un corset pt fund sima sfatuieste sa-l iau poate asa o sa am si eu un fund care sa iasa in evidenta mai mult, ca am gol in spate. si barbatilor le plac fetele cu fundddddd, nu asa ca mine, cam dreapta big_smile
atunci i-am zis :  ok nu sunt perfecta, dar care dinte noi e?

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-26 11:11:10)

pc  lyssna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.