homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Femeile din viata sotului/prietenului-6

#96 2010-03-26 12:09:00

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

Re: femeile din viata sotului/prietenului

PillBlast a scris:

femeiele din viata prietenului meu sunt niste dulci. Surorile lui sunt de varsta mea si ne intelegem super, iar mama si bunica sunt suuuper dragute. Va doresc si voua orocul meu smile

de ce vii sa ne strici cheful de viata?????esti o norocoasa ,si sper din tot sufletul sa ramana asa,da prietenul tau nu mai are vreun frate sa ni-l imprumuti?

#97 2010-03-26 12:12:01

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nu esti pitica barbie. termin`o ca te bat!

bine,eu vin, o pun la punct, dar promiti ca vii si`mi arunci gogosi cu prastia printre gratiile penitenciarului? ca sigur acolo ma duc astia... ma leaga si ma duc pe la botosani pe undeva rotfl
acum serios, cand te mai inteapa, vorbeste`i frumos si intreab`o ce are cu tine, de ce tot te inteapa, ce vrea de la viata ta?

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#98 2010-03-26 12:13:08

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

Khristall a scris:

nu esti pitica barbie. termin`o ca te bat!

bine,eu vin, o pun la punct, dar promiti ca vii si`mi arunci gogosi cu prastia printre gratiile penitenciarului? ca sigur acolo ma duc astia... ma leaga si ma duc pe la botosani pe undeva rotfl
acum serios, cand te mai inteapa, vorbeste`i frumos si intreab`o ce are cu tine, de ce tot te inteapa, ce vrea de la viata ta?

am intrbat-o o data si mi-a zis ca glumeste, ca asa e ea glumeata  va

pc  lyssna

#99 2010-03-26 12:14:46

Khristall
Insomniac member

pai zi`i ca te cam deranjeaza glumele astea. glumesti o data, de doua ori, dar mai hoo, ca se intinde deja.
sau fa s tu glume de genul asta: vai draga, dar ce inalta esti, cu tocurile astea esti girafa...
vai, pacat ca nu e pe mana mea, ca am un dar nebun de a ma "juca" cu oamenii care ma enerveaza. s`ar putea sa o fac sa planga putin  partydance

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-03-26 12:15:42)

#100 2010-03-26 12:18:24

b4rbie
Sr. member

Khristall a scris:

pai zi`i ca te cam deranjeaza glumele astea. glumesti o data, de doua ori, dar mai hoo, ca se intinde deja.
sau fa s tu glume de genul asta: vai draga, dar ce inalta esti, cu tocurile astea esti girafa...
vai, pacat ca nu e pe mana mea, ca am un dar nebun de a ma "juca" cu oamenii care ma enerveaza. s`ar putea sa o fac sa planga putin  partydance

nu am vazut-o niciodata plangand, nici la inmormantarea socrului meu, dar ma rog, poate asa e felul ei, sufera in tacere probabil.
eu sunt tocmai invers. plang de ma sparg. plang din orice  rodnar

promit ca iti aduc gogosi, placintzeleeeee biscuitii big_smile
stii mel cornulet cu lapte?  hjarta

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-26 12:19:12)

pc  lyssna

Publicitate

loading...

#101 2010-03-26 12:22:32

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

si eu am o relatie foarte buna cu surorile sotului meu ( sunt 3 ) iar soacra imi este cea mai buna prietena smile

#102 2010-03-26 12:26:37

Khristall
Insomniac member

b4rbie a scris:

Khristall a scris:

nu am vazut-o niciodata plangand, nici la inmormantarea socrului meu, dar ma rog, poate asa e felul ei, sufera in tacere probabil.

stiu stiu melodia rotfl2)))
barbie, tu esti o femeie mult prea buna si mult prea frumoasa pentru nasul ei, clar. e invidioasa forgetit

#103 2010-03-26 12:26:44

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Mama prietenului... e draguta,dar haotica si niciodata nu se gandeste la altii in afara de ea,tocmai de aia so far a reusit doar sa incurce planuri. Bunica-sa e obsedata religios mai ceva ca extra.

#104 2010-03-26 12:29:43

Khristall
Insomniac member

cu socra`mea ma inteleg super super... suntem fff bune prietene, cu cumnata`mea nu mai zic, ma inteleg si cu ea foarte bine... ne iubim foate mult, ne pupacim toata ziua cand ne vedem si ne ajutam una e alta. si cu bunica lui ma inteleg bine... e o femeie ok.
deci am noroc se pare.

#105 2010-03-26 12:33:19

b4rbie
Sr. member

Khristall a scris:

b4rbie a scris:

Khristall a scris:

barbie, tu esti o femeie mult prea buna si mult prea frumoasa pentru nasul ei, clar. e invidioasa forgetit

kram  puss pup colega mea de intarziere a cm  happy

mai, cu soacra si eu ma inteleg f bine, ma iubeste f mult adica si nu de putine ori s-a luat si ea de cumnata-mea ca are ce are cu mine. sotul meu are si un frate, si cu el ma inteleg super.
cu cealalta cumnata, sotia fratelui meu, la fel,ma inteleg super bine. suntem ca doua surori smile

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-26 12:35:38)

pc  lyssna

#106 2010-03-26 12:43:36

Khristall
Insomniac member

b4rbie a scris:

Khristall a scris:

b4rbie a scris:

mai, cu soacra si eu ma inteleg f bine, ma iubeste f mult adica si nu de putine ori s-a luat si ea de cumnata-mea ca are ce are cu mine. sotul meu are si un frate, si cu el ma inteleg super.
cu cealalta cumnata, sotia fratelui meu, la fel,ma inteleg super bine. suntem ca doua surori smile

kram imi esti draga puss
ti`am zis... o discutie mai serioasa cu ea, poate ar prinde bine... dr asa faca sa zambesti fara glumite, mai pe sleau. daca nu, platete`i cu aceeasi moneda, poate ii vine mintea la cap.

#107 2010-03-26 12:46:40

b4rbie
Sr. member

Khristall a scris:

b4rbie a scris:

Khristall a scris:

kram imi esti draga puss
ti`am zis... o discutie mai serioasa cu ea, poate ar prinde bine... dr asa faca sa zambesti fara glumite, mai pe sleau. daca nu, platete`i cu aceeasi moneda, poate ii vine mintea la cap.

o sa incerc asa. o sa fiu rea!  punish o sa i-o retez imediat!  diablo

kram kristy si tu imi esti draga  happydance

pc  lyssna

#108 2010-03-26 12:49:25

Khristall
Insomniac member

multa bafta barbie puss
nu zic sa te certi cu ea, pur si simplu sa dai cartile pe fata si sa ii zici ca te cam deranjeaza ca se tot ia de tine. poate merge!
p.s. plec la shopping
puss puss puss

#109 2010-03-26 12:52:56

b4rbie
Sr. member

Khristall a scris:

multa bafta barbie puss
nu zic sa te certi cu ea, pur si simplu sa dai cartile pe fata si sa ii zici ca te cam deranjeaza ca se tot ia de tine. poate merge!
p.s. plec la shopping
puss puss puss

puss ok kristy, asa voi face. nu ma cert, nu ma paruiesc, nu sunt asa, dar voi fi drastica si taioasa  spranceana
vreau si eu la şoping  happydance

şoping placut  goodluck  happy

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-26 12:54:16)

pc  lyssna

#110 2010-03-26 13:18:40

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

ShineOfBlood a scris:

Hey,eu am acum 43 kg... in septembrie aveam 38,si aratam exact la fel. Crede-ma,nu se vede cand pui 2-3-4-5 kg. Nu la inaltime mai mica. Se vede la alea inalte big_smile La ele se vede orice colacel.

vai shine cat esti de copila  roll

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#111 2010-03-26 13:27:27

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Shine, la alea scunde se vede mai tare ca la alea inalte. E si logic smile

#112 2010-03-26 13:34:31

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

băi, la mine (la 1.60) se văd cele 3 kile ?n plus, luate ?nainte de sarcină, ?n draci lol
logic că se văd la noi, astea mai mici de ?nălțime, că o tipă de 1.70-1.75 poate să aibă și 60 kg că tot pare suplă din cauza ?nălțimii

#113 2010-03-26 14:32:26

Khristall
Insomniac member

am revenit de la shopping.
si eu sunt mica de statura, si la mine se vad kilogramele sad dar imi iau tocuri si par si eu mai inalta rotfl

barbie, cumnata ta e cam plina de sine se pare, ca prea se lauda ca ea e buna, frumoasa, inalta, are fund, ii sta bine cu breton etc etc. are o parere prea buna despre ea.

#114 2010-03-26 14:35:12

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

si cumnata-mea e cam plina de ea.tot timpul zice singura ,fara sa o intrebe nimeni, ca e frumoasa,ba ca daca ar merge sa isi faca vreo operatie estetica ar arata mai ceva decat carmen electra....dar nu o baga nimeni in seama,asemenea persoane se vor satura la un moment dat de dat din gura

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.