Femeile din viata sotului/prietenului-6
- syd
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-09-01
Re: femeile din viata sotului/prietenului
PillBlast a scris:femeiele din viata prietenului meu sunt niste dulci. Surorile lui sunt de varsta mea si ne intelegem super, iar mama si bunica sunt suuuper dragute. Va doresc si voua orocul meu
de ce vii sa ne strici cheful de viata?????esti o norocoasa ,si sper din tot sufletul sa ramana asa,da prietenul tau nu mai are vreun frate sa ni-l imprumuti?
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
nu esti pitica barbie. termin`o ca te bat!
bine,eu vin, o pun la punct, dar promiti ca vii si`mi arunci gogosi cu prastia printre gratiile penitenciarului? ca sigur acolo ma duc astia... ma leaga si ma duc pe la botosani pe undeva acum serios, cand te mai inteapa, vorbeste`i frumos si intreab`o ce are cu tine, de ce tot te inteapa, ce vrea de la viata ta?
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- b4rbie
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-04-04
Khristall a scris:nu esti pitica barbie. termin`o ca te bat!
bine,eu vin, o pun la punct, dar promiti ca vii si`mi arunci gogosi cu prastia printre gratiile penitenciarului? ca sigur acolo ma duc astia... ma leaga si ma duc pe la botosani pe undeva acum serios, cand te mai inteapa, vorbeste`i frumos si intreab`o ce are cu tine, de ce tot te inteapa, ce vrea de la viata ta?
am intrbat-o o data si mi-a zis ca glumeste, ca asa e ea glumeata
- Khristall
- Insomniac member
pai zi`i ca te cam deranjeaza glumele astea. glumesti o data, de doua ori, dar mai hoo, ca se intinde deja. sau fa s tu glume de genul asta: vai draga, dar ce inalta esti, cu tocurile astea esti girafa... vai, pacat ca nu e pe mana mea, ca am un dar nebun de a ma "juca" cu oamenii care ma enerveaza. s`ar putea sa o fac sa planga putin
Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-03-26 12:15:42)
- b4rbie
- Sr. member
Khristall a scris:pai zi`i ca te cam deranjeaza glumele astea. glumesti o data, de doua ori, dar mai hoo, ca se intinde deja. sau fa s tu glume de genul asta: vai draga, dar ce inalta esti, cu tocurile astea esti girafa... vai, pacat ca nu e pe mana mea, ca am un dar nebun de a ma "juca" cu oamenii care ma enerveaza. s`ar putea sa o fac sa planga putin
nu am vazut-o niciodata plangand, nici la inmormantarea socrului meu, dar ma rog, poate asa e felul ei, sufera in tacere probabil. eu sunt tocmai invers. plang de ma sparg. plang din orice
promit ca iti aduc gogosi, placintzeleeeee biscuitii stii mel cornulet cu lapte?
Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-26 12:19:12)
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
si eu am o relatie foarte buna cu surorile sotului meu ( sunt 3 ) iar soacra imi este cea mai buna prietena
- Khristall
- Insomniac member
b4rbie a scris:Khristall a scris:pai zi`i ca te cam deranjeaza glumele astea. glumesti o data, de doua ori, dar mai hoo, ca se intinde deja. sau fa s tu glume de genul asta: vai draga, dar ce inalta esti, cu tocurile astea esti girafa... vai, pacat ca nu e pe mana mea, ca am un dar nebun de a ma "juca" cu oamenii care ma enerveaza. s`ar putea sa o fac sa planga putin
nu am vazut-o niciodata plangand, nici la inmormantarea socrului meu, dar ma rog, poate asa e felul ei, sufera in tacere probabil. eu sunt tocmai invers. plang de ma sparg. plang din orice
promit ca iti aduc gogosi, placintzeleeeee biscuitii stii mel cornulet cu lapte?
stiu stiu melodia ))) barbie, tu esti o femeie mult prea buna si mult prea frumoasa pentru nasul ei, clar. e invidioasa
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Mama prietenului... e draguta,dar haotica si niciodata nu se gandeste la altii in afara de ea,tocmai de aia so far a reusit doar sa incurce planuri. Bunica-sa e obsedata religios mai ceva ca extra.
- Khristall
- Insomniac member
cu socra`mea ma inteleg super super... suntem fff bune prietene, cu cumnata`mea nu mai zic, ma inteleg si cu ea foarte bine... ne iubim foate mult, ne pupacim toata ziua cand ne vedem si ne ajutam una e alta. si cu bunica lui ma inteleg bine... e o femeie ok. deci am noroc se pare.
- b4rbie
- Sr. member
Khristall a scris:b4rbie a scris:Khristall a scris:pai zi`i ca te cam deranjeaza glumele astea. glumesti o data, de doua ori, dar mai hoo, ca se intinde deja. sau fa s tu glume de genul asta: vai draga, dar ce inalta esti, cu tocurile astea esti girafa... vai, pacat ca nu e pe mana mea, ca am un dar nebun de a ma "juca" cu oamenii care ma enerveaza. s`ar putea sa o fac sa planga putin
stiu stiu melodia ))) barbie, tu esti o femeie mult prea buna si mult prea frumoasa pentru nasul ei, clar. e invidioasa
pup colega mea de intarziere a cm
mai, cu soacra si eu ma inteleg f bine, ma iubeste f mult adica si nu de putine ori s-a luat si ea de cumnata-mea ca are ce are cu mine. sotul meu are si un frate, si cu el ma inteleg super. cu cealalta cumnata, sotia fratelui meu, la fel,ma inteleg super bine. suntem ca doua surori
Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-26 12:35:38)
- Khristall
- Insomniac member
imi esti draga ti`am zis... o discutie mai serioasa cu ea, poate ar prinde bine... dr asa faca sa zambesti fara glumite, mai pe sleau. daca nu, platete`i cu aceeasi moneda, poate ii vine mintea la cap.
- b4rbie
- Sr. member
- Khristall
- Insomniac member
- b4rbie
- Sr. member
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
ShineOfBlood a scris:Hey,eu am acum 43 kg... in septembrie aveam 38,si aratam exact la fel. Crede-ma,nu se vede cand pui 2-3-4-5 kg. Nu la inaltime mai mica. Se vede la alea inalte La ele se vede orice colacel.
vai shine cat esti de copila
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Shine, la alea scunde se vede mai tare ca la alea inalte. E si logic
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
băi, la mine (la 1.60) se văd cele 3 kile ?n plus, luate ?nainte de sarcină, ?n draci logic că se văd la noi, astea mai mici de ?nălțime, că o tipă de 1.70-1.75 poate să aibă și 60 kg că tot pare suplă din cauza ?nălțimii
- Khristall
- Insomniac member
am revenit de la shopping. si eu sunt mica de statura, si la mine se vad kilogramele dar imi iau tocuri si par si eu mai inalta
barbie, cumnata ta e cam plina de sine se pare, ca prea se lauda ca ea e buna, frumoasa, inalta, are fund, ii sta bine cu breton etc etc. are o parere prea buna despre ea.
- syd
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-09-01
si cumnata-mea e cam plina de ea.tot timpul zice singura ,fara sa o intrebe nimeni, ca e frumoasa,ba ca daca ar merge sa isi faca vreo operatie estetica ar arata mai ceva decat carmen electra....dar nu o baga nimeni in seama,asemenea persoane se vor satura la un moment dat de dat din gura
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|