Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 22-76
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 22
AnaC a scris:Pls, unde vedem albumele?
AnaC, eu te-am intrebat cu ceva timp in urma daca vrei sa pui si tu poze in album sa te vedem, si nu mi-ai raspuns. Vad ca ti-a trimsi cocofina mail.
Ultima oara a fost editat de mikado (2010-03-31 15:19:07)
.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mikado, asa e, ai dreptate, Maria merita tot ce e mai bun pe lumea asta. Cocof, asa este..
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- mikado
- Platinum member
.
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
azi merge coco la doc
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
buna fetele,
va citesc de ceva timp ... mda si eu incerc sa fiu optimista, dar la cate se intampla, fara motiv, e mai greu ... Pass pana acum vreo sapt la fel aveam si eu dureri mereu... vad ca m-au lasat, foarte rar iau un no-spa. Si eu merg de-o mie de ori la baie sa verific daca totul e ok, sa nu curga ceva ce nu trebuie ... tare stresant ...
Cocof, bafta la dr. o sa fie bine!
Mamica de Eric Andrei
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
Tasha, Lavi
andreea, eu i-am spus sotului meu k daca din cauza alor nostri ajungem la discutii imi bag pociorul k aia nu mai e casnicie in 2.. Cu toate ca stam cu ai mei, ei niciodata nu s-au bagat intre noi decat cand era vb sa aplaneze vreo mica cearta intre mine si el, si atunci le-o retezam.. Eu sunt singura la parinti si sunt oarte foarte atasata de ai mei.. Dar cand vine vb da casnicie sa lasa bariera.. Da, vb cu mama, ii cer sfaturi de care tin sau nu cont, chiar si amandoi vbm cu ai mei cand avem nevoie de vreun sfat.. Dar de aici pana la a ridica un zidulet intre mine si cosmin in favoarea parintilor, e cale lunga.. Nu as putea sa aleg intre ai mei si cosmin pentru ca nu am cum, dar ma gandesc k parintii mai devreme sau mai tarziu se duc, iar noi vom ramane impreuna si trebuie sa ne avem bine.. Am avut discutiile astea cu cosmin cu mult inainte de nunta.. Kiar de la inceputul relatiei.. Sper sa va rezolvati problemele in favoarea voastra iar cosmin al tau sa taie cordonul ombilical cand vine vb de tine in relatia cu parintii lui
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- AnaC
- Full member
- Inregistrat: 2010-03-10
Doamne, Te rog sa ne dai un bebe!
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- mariposssa
- Full member
- Inregistrat: 2010-01-27
fetele va pup plec dupa pitica. e asa urat afara. plouaaa
- Andreed
- Addicted member
- Site
Almi, asa este....si ai dreptate. Parintii sunt parintii dar la un moment dat ei se duc si ramanem noi.
Cosmin a vb azi cu ai lui si le-a sugerat sa vina dupa Paste, dupa ce da si el un examen important. Nu stiu cum au reactionat pentru ca nu l-am intrebat.
Legat de ziua de Paste, noi 2 am stabilit ca vom lua pranzul in 2 acasa si dupa masa mergem la mama. Asa mi se pare cel mai corect
- mikado
- Platinum member
foarte frumos Andreea ...dar pranzul va fi in 3, in familie
.
- Andreed
- Addicted member
- Site
mikado a scris:foarte frumos Andreea ...dar pranzul va fi in 3, in familie
Da
- AnaC
- Full member
Andreed a scris:Almi, asa este....si ai dreptate. Parintii sunt parintii dar la un moment dat ei se duc si ramanem noi.
Cosmin a vb azi cu ai lui si le-a sugerat sa vina dupa Paste, dupa ce da si el un examen important. Nu stiu cum au reactionat pentru ca nu l-am intrebat.
Legat de ziua de Paste, noi 2 am stabilit ca vom lua pranzul in 2 acasa si dupa masa mergem la mama. Asa mi se pare cel mai corect
da, si eu as vrea asta dar noi mereu avem mereu obligatii..parinti, nasi, socrii..uff
- mikado
- Platinum member
AnaC a scris:Andreed a scris:Almi, asa este....si ai dreptate. Parintii sunt parintii dar la un moment dat ei se duc si ramanem noi.
da, si eu as vrea asta dar noi mereu avem mereu obligatii..parinti, nasi, socrii..uff
ana ai pus poze in album?
.
- Andreed
- Addicted member
- Site
AnaC a scris:Andreed a scris:Almi, asa este....si ai dreptate. Parintii sunt parintii dar la un moment dat ei se duc si ramanem noi.
Pai stiu...si eu aveam obligatie sa merg la mama, dar anul acesta vrem la masa de pranz sa stam acasa in 2+ burtica
- AnaC
- Full member
mikado a scris:AnaC a scris:Andreed a scris:Almi, asa este....si ai dreptate. Parintii sunt parintii dar la un moment dat ei se duc si ramanem noi.
Inca nu, promit sa pun dar acum nu am poze pe calc de la serv Am vazut pozutele, sunt ff frumoase! Si ce burtica am vazut la Cocofina!!
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
fetele, ai voie sa te spovedesti la un preot si impartasit la altul?
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- mikado
- Platinum member
AnaC a scris:mikado a scris:AnaC a scris:da, si eu as vrea asta dar noi mereu avem mereu obligatii..parinti, nasi, socrii..uff
Inca nu, promit sa pun dar acum nu am poze pe calc de la serv Am vazut pozutele, sunt ff frumoase! Si ce burtica am vazut la Cocofina!!
da, acolo avea burticuta de cocofina, acum poate va fi burticuta de cocosel
Ultima oara a fost editat de mikado (2010-03-31 16:25:58)
.
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
timean , super tare bancurile
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|