homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire

#1 2010-03-26 11:27:58

nick6800
New member
Inregistrat: 2010-03-26

nelamurire

Buna ziua
Am 31 ani si de 3 luni incerc sa raman insarcinata asa ca am mers la un examen ginecologic sa vad daca e totul in regula. Am facut un set de anlize pt inceput cultura din secretia vaginala: stafilococ epidermidis + candida albicans, restul negative(mycoplasma,ureaplsma, clamydia).
Am primit tratament si eu si sotul cu claritromicina 500mg 1/12h timp de 7 zile in prima faza, apoi metronidazol.
Momentan am inceput tratamentul cu claritromicina de astazi, ziua 12 a CM. Intrebarea este daca mai pot incerca sa raman insarcinata in timpul tretamentului cu claritromicina (medicul mi-a spus sa nu ma protejez,sa incerc in continuare, ultima menstruatie 15 martie, fac si teste de ovulatie ziua 11,13 si 15).Multumesc
Am postat din greseala si la Mamici/Perioada prenatala.

#2 2010-03-27 09:28:13

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: nelamurire

ii las link doctoressei

#3 2010-03-29 21:02:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: nelamurire

nick6800 a scris:

Buna ziua
Am 31 ani si de 3 luni incerc sa raman insarcinata asa ca am mers la un examen ginecologic sa vad daca e totul in regula. Am facut un set de anlize pt inceput cultura din secretia vaginala: stafilococ epidermidis + candida albicans, restul negative(mycoplasma,ureaplsma, clamydia).
Am primit tratament si eu si sotul cu claritromicina 500mg 1/12h timp de 7 zile in prima faza, apoi metronidazol.
Momentan am inceput tratamentul cu claritromicina de astazi, ziua 12 a CM. Intrebarea este daca mai pot incerca sa raman insarcinata in timpul tretamentului cu claritromicina (medicul mi-a spus sa nu ma protejez,sa incerc in continuare, ultima menstruatie 15 martie, fac si teste de ovulatie ziua 11,13 si 15).Multumesc
Am postat din greseala si la Mamici/Perioada prenatala.

sincer, eu nu vad tratamentul pentru candida....dar poate nu a parut important.
personal, m-as proteja de sarcina pina termin tratamentul...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.