homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tuse si durere abdominala

#1 2010-03-26 12:00:20

antonia31h
New member
Inregistrat: 2007-03-15

tuse si durere abdominala

Buna la toata lumea,

Am o problema putin cam ciudata si nu stiu daca ar trebui sa ma ingrijorez sau nu.
De vreo saptamana si ceva am fost cam racita, cu tuse care trece destul de greu. Am fost la doctor, am facut tratament, acum ma simt bine, dar inca mai am putina tuse.
Problema mea este ca de 2 zile cand tusesc simt o durere puternica in partea dreapta jos a abdomenului, undeva inauntru ca o intepatura puternica. Cand incerc sa palpez zona nu ma doare si nici nu persista durerea dupa ce tusesc. M-am gandit ca poate ar fi vorba de apendicita, ca nu mi-am scos-o. Este cam neplacut in momentul cand tusesc fiindca ma inteapa destul de rau. Nu stiu daca ar trebui sa ma ingrijorez ,sa merg la medic sa incerc ca ii explic situatia, sau este doar din cauza tusei, o febra musculara poate.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

#2 2010-03-26 13:35:15

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: tuse si durere abdominala

Sau poate fi o intindere a unui muschi, care doare cand il incordezi. Oricum, cel mai bine e sa mergi la medic, sa iti dea ceva pentru tuse si poate un antiinflamator.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.