homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine plateste?

#1 2010-03-26 20:34:19

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Cine plateste?

Voi ce parere aveti despre platitul jumate-jumate cand iesi cu prietenul?

Mie mama mi-a spus tot timpul sa platesc jumate-jumate no matter what ca sa nu fiu niciodatata datoare cu nimic unui tip lol Acum ca sunt in relatie cu prietenul meu de ceva timp, il mai las sa faca cinste din cand in cand, mai ales ca el lucreaza si eu sunt inca studenta. Voi ce parere aveti de chestia asta?

#2 2010-03-26 20:39:36

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Cine plateste?

noi suntem cu banii separat, eu platesc partea mea el partea lui...pana in vara eram la comun cu banii insa au aparut niste discutii tampite cu ai mei cum ca eu l-as intretine si am stabilit ca pana o sa fim pe banii nostri si nu a parintilor sa stam cu banii separat

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2010-03-26 20:41:51

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

Intotdeauna eu. Ce cacat de relatie e asta cand facem jumi-juma? Mi se pare jignitor ca ea sa scoata banii. Bine, uneori merge sa plateasca ea, cand se mai intampla sa raman fara bani lichizi (sau deloc), dar regula mea e sa platesc eu, mereu. Banii mei sunt ai nostri, banii ei sunt ai ei. Asa clar ca nu va iesi niciodata vreo discutie. smile

Ultima oara a fost editat de Soldier (2010-03-26 20:44:26)

Inofensiv ca un fluturas

#4 2010-03-26 20:43:53

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

intotdeauna el. mie mi se pare normal.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#5 2010-03-26 20:45:18

Monica999
Hero member
Site

Eu pana la el nu am lasat pe nimeni sa plateasca pentru mai mult de o sticla de apa in parc (si asta pentru ca sigur as fi jignit persoana daca as fi platit). Dar stiu fete care lasau baiatul sa plateasca absolut tot, si mie una nu mi se pare normal... Mai ales cand amandoi sunt studenti, sau ceva de genul, sa aducibietul baiat la sapa de lemn lol

Publicitate

loading...

#6 2010-03-26 20:45:55

Soldier
Banat

In schimb, cand vad una nesimtita, ma deranjeaza. Fara sa fac referire la wild, acum, insa e de bun simt sa se ofere si sa o refuz. Nu sa comande ce vrea ea si apoi sa stea ca nesimtita. Oricum platesc, dar sa vad un gest frumos din partea ei (ma refer la prima/primele intalniri, cand nu e tocmai femeia mea).

Inofensiv ca un fluturas

#7 2010-03-26 20:51:02

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

mereu el... dar am strans banii mei si de obicei ii folosim pentru zile negre pentru ca el sta prost la capitolul pus banii la saltea.

#8 2010-03-26 20:51:28

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

de cele mai multe ori, el plateste, dar au fost si momente cand puneam si eu, cum au fost si momente cand am platit numai eu. nu mi se pare deloc ceva anormal sau aiurea. au fost momente cand al meu nu a dispus de multi bani, dar cu toate astea, tot mai ieseam la un suc, o pizza. mi s-ar fi parut urat din partea mea sa-l las numai pe el sa plateasca smile

bebe V., soarele si luna

#9 2010-03-26 20:52:31

Monica999
Hero member
Site

Si mai am o intrebare... Daca locuiesti cu cineva, vi se pare normal sa aveti banii impreuna sau nu? Dar daca sunteti casatoriti?

La mine mi se pare normal dupa casatorie... inainte cred ca tine de fiecare cuplu in parte.

#10 2010-03-26 20:53:35

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Suntem amandoi la liceu, stam de aproape un an, dar nu m-a lasat niciodata sa platesc. El plateste cand iesim la suc, el cumpara prezervative, pentru ca pur si simplu nu ma lasa sa platesc eu nimic. Mi s-ar parea aiurea sa fi iesit la suc, la primele intalniri si sa zica "Eu am 4 lei, mai pune tu 4 sa platim sucurile."

#11 2010-03-26 20:55:42

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

dupa casatorie mi se pare normal ca banii sa fie pusi impreuna (desi stiu destule cazuri in care acestia sunt tinuti separat). cand e vorba doar de locuit impreuna cred ca trebuie stabilite exact anumite lucruri si odata stabilite, niciodata facut altfel pt ca se duce totul.

bebe V., soarele si luna

#12 2010-03-26 20:56:20

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Pana sa terminam facultatea plateam jumi-juma, cand nu avea el bani ca sa iesim undeva plateam eu si mai erau momente cand vroia el sa plateasca.
Acum, de cele mai multe ori el plateste. Insa am tinut si eu sa fac cinste de cateva ori.

#13 2010-03-26 20:56:26

Soldier
Banat

PillBlast a scris:

Si mai am o intrebare... Daca locuiesti cu cineva, vi se pare normal sa aveti banii impreuna sau nu? Dar daca sunteti casatoriti?

La mine mi se pare normal dupa casatorie... inainte cred ca tine de fiecare cuplu in parte.

Pai ori sunteti cuplu, ori colegi de apartament. smile

Inofensiv ca un fluturas

#14 2010-03-26 21:04:11

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

cel mai des plateste el, insa nu il las tot timpul in functie de unde mergem. cand e sa iesim la un suc nu e mult si mi-as plati si eu partea mea dar nu ma lasa, insa daca e sa mergem la un film nu stau pe ganduri imi platesc eu, chiar daca el lucreaza si eu sunt studenta. nu as putea sa-l las sa plateasca pt amandoi daca e suma asa de mare. alteori cand am eu mai multi bani imi face placere sa-l duc eu la un suc sau ceva smile
si tot pt ca uneori nu ma pot obisnui sa-mi tot plateasca el, aflu de ce chestii utile are nevoie si i le cumpar eu daca sunt deastea mai mici, ca sa pot:)

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#15 2010-03-26 21:07:48

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

La cat de des iesim noi ar ajunge la sapa de lemn sa plateasca numai el. Imi platesc mereu ce consum, ba chiar daca ma duc la el cumpar ceva de macare din oras si nu ii accept banii. Mai face si el cinste, dar ma simt prost. Si atata timp cat nu duc niciodata lipsa de bani nu vad de ce l-as lasa pe el sa ii cheltuie, si-asa ca munceste mult, nu ma lasa inima. Oricum, sunt la varsta la care iubirile vin si trec si nu as vrea sa se ajunga la cine stie ce discutii DUPA.
Eu ma simt bine asa, si la urma urmei, fiecare ar trebui sa faca cum e ok pt el (cuplu).

#16 2010-03-26 21:09:06

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Right. smile
Cand ajungi sa locuiesti impreuna cu ea/el lucrurile se schimba, cheltuiala e mai mare ( nu mai este vorba de un suc, de o prajitura etc. ) asa ca astea se impart iar asta nu inseamna ca e vorba de o relatie de.. " colegialitate " smile
Daca ai noroc sa ai loc de munca extrem de bine platit astfel incat sa o.. intretii then lucky you, lucky her!
Noi locuim impreuna de 2 ani si de atunci punem jumi juma pentru pt.ca asa ne descurcam mai bine. In cuplu imparti totul, nu ofera unul mai mult, altul mai putin si aici ma refer atat la sentimente cat si la.. bani!

You can’t live a positive life with a negative mind.

#17 2010-03-26 21:11:06

Monica999
Hero member
Site

Addicted, si daca unul nu ar avea la un moment dat destui bani... ce s-ar intampla? Daca veti casatori tot asa veti face?

#18 2010-03-26 21:15:30

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Mie mi se pare normal ca banii fiecaruia sa fie pusi laolalta in momentul casatoriei sau cand un cuplu lucuieste impreuna.

#19 2010-03-26 21:20:01

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

PillBlast a scris:

Addicted, si daca unul nu ar avea la un moment dat destui bani... ce s-ar intampla? Daca veti casatori tot asa veti face?

Daca unul nu va avea destui bani la un moment dat sigur nu-l va lasa celalalt sa moara de foame.. smile
Dupa casatorie va fi la comun, si-acum sunt practic la comun in sensul ca eu nu-mi tin banii mei ascunsi in buzunar iar el pe-ai lui in buzunar ci punem aceeasi suma pentru mancare, intretinere, chirie si tot ce trebuie in casa ( avand in vedere faptul ca parintii inca ne dau bani caci cu fac. si jobul nu merge, nu sunt destui.). Cand e vorba de chestii personale, de parfumuri si chestii pentru mine/el si le cumpara fiecare cu ai lui bani si mi se pare corect.
Sper ca am fost destul de explicita nu de alta dar sunt extrem de obosita si s-ar putea sa o gafez in exprimare!

Ultima oara a fost editat de addicted (2010-03-26 21:21:21)

You can’t live a positive life with a negative mind.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.