homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine plateste?-2

#20 2010-03-26 21:20:31

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

Re: Cine plateste?

Si prostul de mine a impartit mereu tot cu toate, le-am dat si bani, le-am cumparat si haine, am platit si vacantele... big_smile

Inofensiv ca un fluturas

#21 2010-03-26 21:22:41

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Macar au impartit si ele cu tine vreo ceva!? smile

You can’t live a positive life with a negative mind.

#22 2010-03-26 21:25:16

Soldier
Banat

Da, le-am testat in prealabil. Primele zile din relatie o faceam pe ranitul si le lasam pe ele sa plateasca. Vedeam cat de sufletiste si ce fel tineau de bani... si apoi erau rasplatite. big_smile

Nu stiu, mi se pare ca priviti totul atat de... ca un parteneriat de afaceri, nu o relatie de cuplu.

Ultima oara a fost editat de Soldier (2010-03-26 21:28:15)

Inofensiv ca un fluturas

#23 2010-03-26 21:27:36

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

atunci cand ies cu un tip mi se pare normal sa plateasca el tot timpul...bineinteles ca daca se intampla la un moment dat sa nu aiba bani la el nu ma supar, se mai intampla....si oricum daca merg pe la el nu ma duc cu mana goala, sau daca il invit pe la mine il pun la masa.... nu e ca si cum m-ar intretine...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#24 2010-03-26 21:29:13

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Ha ha lol haideti sa va povestesc una de-a mea big_smile
Eu intotdeauna am fost o fire independenta si n-am acceptat cu succes niciodata ideea ca numai el sa plateasca, In fine, cunosc un baiat, super aratos, super manierat, eu super incantata lol. Iesim prima oara, el ia nota de plata si pune toti banii acolo. Eu iau carnetelul, si buni banii consumati de mine fara sa ma uit absolut deloc. Iesim a doua oara, repet figura lol. A 3-a oara ii spun ca nu mai vreau sa iesim intr-un local, mai bine mergem la o plimbare romantica big_smile, pentru ca nu mai am bani, simplu. El foarte indignat, ca de ce imi fac eu probleme?? Ca el e barbat si el plateste. In fine, am acceptat. Dupa ce ne-am despartit lol (small thingie) mi-am auzit vorbe din gura lui, de gen "fripturista" lol. Omg... De atunci daca nu am bani stau acasa!
Normal si corect, el plateste. De ce? Pentru ca se presupune ca barbatul oricum castiga mai multi bani ca o femeie.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Publicitate

loading...

#25 2010-03-26 21:30:53

addicted
Hero member

Soldier a scris:

Da, le-am testat in prealabil. Primele zile din relatie o faceam pe ranitul si le lasam pe ele sa plateasca. Vedeam cat de sufletiste si ce fel tineau de bani... si apoi erau rasplatite. big_smile

Nu stiu, mi se pare ca priviti totul atat de... ca un parteneriat de afaceri, nu o relatie de cuplu.

Exact! TIE ti se pare pentru ca asa esti TU, c-asa privesti lucrurile ca asa vrei tu sa fie, ca asa te simti tu bine. Fiecare cuplu traieste, imparte sau nu dupa cum vre, cum ii place, cum considera ca este bine!

#26 2010-03-26 21:34:05

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu consider ca e ok both ways: daca vrea el si insista sa plateasca,e ok,dar uneori vreau eu si insist in draci pana ma lasa sa fac dupa placul meu big_smile  Mi s-a intamplat sa iesim undeva si sa platim amandoi,dar nu neaparat 50-50,pentru ca de obicei nu era tocmai suma rotunda si nu stam sa calculam la zecimala. Cand am fost la munte,lua mancare cine apuca/cine trecea pe la magazin in ziua aia. Cadouri pentru prieteni luam impreuna. De multe ori se intampla sa ii iau eu mancare in drum spre scoala si sa i-o duc,si el dupa aceea face la fel sau ma scoate undeva. Pilulele le luam o luna eu,o luna el,si tot asa.

#27 2010-03-26 21:35:58

Soldier
Banat

Ar fi mai bine pentru buzunarul meu sa fiu ca voi, dar... nu as vrea sa fiu asa. Nu stiu de ce, ii fura relatiei din farmec. Asa imi iau o colega de apartament nimfomana si gata. Platim totul la comun, ne-o tragem cand ne vine... si toti banii sunt in siguranta. smile

Inofensiv ca un fluturas

#28 2010-03-26 21:36:49

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Soldier a scris:

mai ai frati? rotfl2

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#29 2010-03-26 21:38:10

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Shine, geniala chestia cu pilulele lol Eu le iau eu ca la cati bani a dat el pe prezervative acum scot parleala:)))

#30 2010-03-26 21:38:42

addicted
Hero member

Bine hai indeed nu`i mereu chiar jumi juma ca nu suntem contabili si oricum ma refeream la sumele mari! nu la cumparaturi gen un suc, o prajitura, chestii pe care mereu el le ia ori ca iesim ori ca ma asteapta cu ele acasa si cand e vorba de plecari tot care si cum apuca ia si pentru ca suntem amandoi simtiti roata de fiecare data se invarte exact cum ai zis si tu Shine. smile

#31 2010-03-26 21:39:13

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

c`mon.. daca ma pune sa iau o sticla de suc de la magazin ar trebui sa-i zic : "da-mi bani" ? lol
Noi ii cheltuim cum se nimereste, daca uit sa iau ac si el e afara il pun sa ia sa nu mai ies eu (si logic ca nu-mi cere banii), cand mergem la magazin sa luam mancare luam cum apucam, oricum cand ramane unul din noi fara bani, ii cheltuim pe ai celuilalt, daca ma duc eu la maga il intreb si pe el ce vrea si iau din banii mei si invers.

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#32 2010-03-26 21:40:38

addicted
Hero member

Soldier a scris:

Ar fi mai bine pentru buzunarul meu sa fiu ca voi, dar... nu as vrea sa fiu asa. Nu stiu de ce, ii fura relatiei din farmec. Asa imi iau o colega de apartament nimfomana si gata. Platim totul la comun, ne-o tragem cand ne vine... si toti banii sunt in siguranta. smile

Si eu ce-am zis? Asa esti TU.
Daca te simti bine platind mereu totul doar tu.. si asa esti obisnuit normal ca ti se pare ceea ce facem noi si altii un lucru anormal si iti par a fi relatii de partenieriat! lol

Ultima oara a fost editat de addicted (2010-03-26 21:43:49)

#33 2010-03-26 21:43:34

Soldier
Banat

Nu mi se pare deloc ca doua persoane tin una la cealalta dar fac faze d-astea ca niste... prieteni mai putin apropiati. Pentru ca eu am fost la un prieten din alt oras, recent si cat am stat acolo, el a platit peste tot. Nu stiu, dar cand tii la cineva, minimizezi cat se poate de mult sau scoti din schema de tot subiectul asta.

_alexa_ a scris:

Soldier a scris:

mai ai frati? rotfl2

Insurati si am impresia ca si ei gandesc la fel, din punctul asta de vedere. big_smile

Ultima oara a fost editat de Soldier (2010-03-26 21:45:38)

Inofensiv ca un fluturas

#34 2010-03-26 21:44:32

addicted
Hero member

Pune-ti adresa de e-mail, presimt ca vei fi contactat. lol

#35 2010-03-26 21:48:51

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

PillBlast a scris:

Shine, geniala chestia cu pilulele lol Eu le iau eu ca la cati bani a dat el pe prezervative acum scot parleala:)))

Noi n-am folosit prezervative,deci nu mi-am pus problema asta. In primele luni,primele vreo 3 luni adica,am luat doar eu. Dup-aia a luat numai el si am ajuns la egalitate,si de acum am stabilit ca le iau eu o luna,el o luna. smile

#36 2010-03-26 21:49:20

Soldier
Banat

addicted a scris:

N-a profitat nimeni de mine niciodata. Cum simt numai putin asta, cum o trimit sa suga cucu' la urs (ii dau tot eu bani de autobuz).

Ultima oara a fost editat de Soldier (2010-03-26 21:49:39)

Inofensiv ca un fluturas

#37 2010-03-26 21:50:57

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

addicted a scris:

Femeile...  neutral

#38 2010-03-26 21:53:28

Soldier
Banat

Dar tu ce esti? Parameci? big_smile

Inofensiv ca un fluturas

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.