homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie intarziata

#1 2010-03-26 23:58:17

georgyanakriss
New member
Inregistrat: 2010-03-26

menstruatie intarziata

Buna seara! Am o problema:mi-a intarziat menstruatia 5zile.Am avut contacte neprotejate dar partenerul nu a ejaculat in mine  .E posibil sa fiu insarcinata ?Sau din ce alte cauze ar putea sa imi intarzie  .Un test de sarcina la ce perioada se face?Sunt foarte ingrijorata ....va rog frumos sa ma ajutati

#2 2010-03-27 00:50:15

georgyanakriss
New member

Re: menstruatie intarziata

georgyanakriss a scris:

Buna seara! Am o problema:mi-a intarziat menstruatia 5zile.Am avut contacte neprotejate dar partenerul nu a ejaculat in mine  .E posibil sa fiu insarcinata ?Sau din ce alte cauze ar putea sa imi intarzie  .Un test de sarcina la ce perioada se face?Sunt foarte ingrijorata ....va rog frumos sa ma ajutati

nu imi raspunde nimeni?va rog!!!!!!!!!!!!!!!

#3 2010-03-27 00:55:41

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

sansele de sarcina sunt mici, dar ele exista! testul de sarcina se face la o saptamana de intarziere a menstruatiei sau la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc! deci daca nu iti vine pana peste 2 zile, poti face un test sa vezi ce si cum...bafta!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#4 2010-03-27 01:10:26

georgyanakriss
New member

dea_di a scris:

sansele de sarcina sunt mici, dar ele exista! testul de sarcina se face la o saptamana de intarziere a menstruatiei sau la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc! deci daca nu iti vine pana peste 2 zile, poti face un test sa vezi ce si cum...bafta!

multumesc pt raspuns
trebuie sa fac testu exact peste 2 zile sau pot sa mai intarzii cateva zile ?

#5 2010-03-27 01:14:54

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

ideea e sa-l faci dupa ce trec cele 7 zile de intarziere, inainte nu e relevant...deci da, poti sa mai astepti, asa vei avea si mai multa siguranta, adica daca o sa-ti iasa negativ vei sti sigur ca nu ai ramas

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#6 2010-03-29 20:34:15

georgyanakriss
New member

Ma dor si sanii,asta ar putea fi unul din simptome?sau ar putea fi alta cauza ?
nu ma dor tot timpu ci mai mult dupa ce ma trezesc si ma dau jos din pat
As vrea sa aflu mai multe pareri

#7 2010-03-30 21:27:09

georgyanakriss
New member

nu imi raspunde nimeni?sad

#8 2010-03-31 09:02:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Tensiunea din sani, poate si simptom de sarcina si SPM. Fa testul de sarcina.

Fericita mamica de Aida Maria!

#9 2010-04-01 00:33:59

georgyanakriss
New member

Am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv .L-am facut in seara asta la ora 21 pt ca scria ca il pot face in orice moment ....se poate ca acest lucru sa influenteze rezultatul testului?
Se poate ca rezultatul sa fie gresit si sa nu fiu insarcinata?
Va rog frumos sa imi raspundeti urgent 
sunt foarte disperata
testele astea sunt sigure 100%???

#10 2010-04-01 00:37:27

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

daca ti-a iesit pozitiv poti fi sigura ca esti insarcinata
imi pare rau daca nu asta iti doreai  supa

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-01 00:38:02)

#11 2010-04-01 00:42:46

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

georgyanakriss a scris:

Am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv .L-am facut in seara asta la ora 21 pt ca scria ca il pot face in orice moment ....se poate ca acest lucru sa influenteze rezultatul testului?
Se poate ca rezultatul sa fie gresit si sa nu fiu insarcinata?
Va rog frumos sa imi raspundeti urgent 
sunt foarte disperata
testele astea sunt sigure 100%???

se apropie de 100%...mai fa un test maine dimineata, programeaza-te si la ginecolog pentru evaluare.

esti sigura ca l-ai citit corect? uneori de la emotii stres si nervi se mai intampla erori..

#12 2010-04-01 00:49:15

georgyanakriss
New member

multumesc pt raspuns
nu imi doresc o sarcina
tot mai incerc sa ma prind de un fir de ata
dar din pacate trebuie sa accept situatia
l-am citit corect
si era si prietenu de fatza ,am citit foarte bine instructiunile ,nu am dubiu in privinta interpretari testului
cam greu cu ginecologu pt ca eu sunt in italia ,nu am acte  si deocamdata nici nimic de munca ,trebuie sa ma interesez cat ar costa o vizita la ginecolog si o intrerupere de sarcina
din pacate sunt intr-o situatie foarte dificila

#13 2010-04-01 00:55:35

moksha
Hero member

georgyanakriss a scris:

multumesc pt raspuns
nu imi doresc o sarcina
tot mai incerc sa ma prind de un fir de ata
dar din pacate trebuie sa accept situatia
l-am citit corect
si era si prietenu de fatza ,am citit foarte bine instructiunile ,nu am dubiu in privinta interpretari testului
cam greu cu ginecologu pt ca eu sunt in italia ,nu am acte  si deocamdata nici nimic de munca ,trebuie sa ma interesez cat ar costa o vizita la ginecolog si o intrerupere de sarcina
din pacate sunt intr-o situatie foarte dificila

ouf...pai eu cred ca decat sa platesti controlul si eventuala intrerupere de sarcina (chiar esti hotarata?), mai bine iei frumos un bilet la un low cost si vii acasa, preturile sunt maricele, plus ca pot interveni tot felul de probleme. eu zic sa iei in calcul si varianta asta.

cu siguranta ca e foarte greu pentru tine, dar incearca sa iti cauti puterea, gandeste-te bine la ce ai facut. si eu zic sa repeti cu un alt test - vreau sa zic alta firma, nu se stie niciodata - maine dimineata. dar in principiu nu prea dau fals pozitiv, e rar rar.

succes!

#14 2010-04-01 01:06:18

georgyanakriss
New member

nu pot sa merg acasa .Ar afla parintii mei toata povestea ,trebuie sa rezolv cumvA problema aici  .Nu pot sa tzin copilu tocmai pt ca nu vreau sa ii dezamagesc ,sunt doar de 3 luni cu prietenu meu ,ai mei nici macar nu stiu de el si daca le-as zice ca am mai si ramas insarcinata ar fi foarte dezamagiti .In plus desi am 24 de ani nu ma simt pregattita sa am un copil dar cel mai mult cred ca conteaza faptu ca nu vreau sa imi dezamagesc mama .prietenu meu e alaturi de mine  si mi-a promis ca ma va ajuta sa rezolvam situatia .sper sa reusim din punct de vedere financiar si si mai ales sufleteste sa trecem peste .

#15 2010-04-01 01:21:34

moksha
Hero member

georgyanakriss a scris:

nu pot sa merg acasa .Ar afla parintii mei toata povestea ,trebuie sa rezolv cumvA problema aici  .Nu pot sa tzin copilu tocmai pt ca nu vreau sa ii dezamagesc ,sunt doar de 3 luni cu prietenu meu ,ai mei nici macar nu stiu de el si daca le-as zice ca am mai si ramas insarcinata ar fi foarte dezamagiti .In plus desi am 24 de ani nu ma simt pregattita sa am un copil dar cel mai mult cred ca conteaza faptu ca nu vreau sa imi dezamagesc mama .prietenu meu e alaturi de mine  si mi-a promis ca ma va ajuta sa rezolvam situatia .sper sa reusim din punct de vedere financiar si si mai ales sufleteste sa trecem peste .

nici nu stiu ce sa iti zic, afla intai cam la ce pret s-ar ridica.

de fapt, intai linisteste-te un pic. pe urma repeta testul, pe urma fa un control, nu poate fi chiar un capat de tara ca bani. pe urma afla care ar fi pretul si fa o comparatie. poti veni fara sa afle parintii tai, chiar daca e mai mare chinuiala, nu am informatii clare de italia dar stiu ca in alte tari preturile sunt foarte mari, ca sa nu mai zic - nu stiu si nu vreau sa te sperii - dar de exemplu eu stiu ca in spania in sistemul public nu sunt permise avorturile.

nu te gandi ca o sa ii dezamagesti, parerea mea e ca parintii pur si simplu nu pot fi dezamagiti de copiii lor. greseli si accidente se intampla, important e sa ai sprijin in perioada asta, care este cu adevarat grea pentru tine.

informeaza-te cum e cu preturile si ia o hotarare ok pentru tine. cu calm.

ai grija de tine.

#16 2010-04-01 01:27:45

georgyanakriss
New member

iti multumesc pt raspunsuri si pt incurajari
tocmai ce am citit pe internet ca avorturile in spitalele din italia sunt gratis .trebuie sa ma informez daca sunt gratis si pt  romani ,mai ales ca nu am asigurare

#17 2010-04-01 01:31:16

moksha
Hero member

georgyanakriss a scris:

iti multumesc pt raspunsuri si pt incurajari
tocmai ce am citit pe internet ca avorturile in spitalele din italia sunt gratis .trebuie sa ma informez daca sunt gratis si pt  romani ,mai ales ca nu am asigurare

pai iata ca e un pas in plus. e posibil sa fie, avand in vedere ca suntem si noi cetateni europeni.
succes si daca  e ceva cu care te pot ajuta sau ai nevoie sa vorbesti pur si simplu ma gasesti pe aici.

#18 2010-04-12 15:19:42

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

unei prietene i-a venit menstra in noiembrie, apoi in ianuarie, apoi acum..in 12 aprilie.
de cand ii vine atat de neregulat (tot timpu a fost neregulat, da nu asa) are si super multa pofta de mancare.
poate sa aiba legatura pofta de mancare + dereglarea menstrei chiar asa tare => o dereglare hormonala?

trebe mers la gineco, asta stiu...da ar fi bine sa fie consultat si un endocrinolog?

hjarta

#19 2010-04-12 15:22:37

daenarys
Vizitator

cred ca primul pas este mersul la ginecolog....si dupa parerea mea nu ar strica si niste dozari hormonale.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.