homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament dermatolog

#1 2010-03-27 09:06:15

andal_1
New member
Inregistrat: 2007-10-02

tratament dermatolog

buna. am primit un tratament de la un dr dermatolog care contine vitamina A (1 capsula/zi zilele 6 - 25 ale cm ptr 3luni), Mediket sampon, Eryfluid solutie, Rubialine crema, Crema ecran solar SVR50+, Forlax plicuri, pasta de dinti fara fluor, si Diane35 (eu iau Logest de 4 ani si a spus ca nu sunt bune). As vrea sa stiu daca vitamina A reduce efectul pilulelor Logest sau Diane35 (pentru ca vreau sa termin folia si abia peste 2 sapt sa-mi iau Diane35) si daca este nevoie de protectie suplimentara la urmatoarea folie cu noile pilule. Si legat de zilele 6 - 25 ale ciclului menstrual nu stiu sigur daca aceste zile sunt sa zicem a 6-a zi de pilule timp de 19 zile sau cum? va rog sa am ajutati ca nu stiu daca sa incep sa-mi iau si vitaminele sau sa astept sa iau Diane35 si daca vitamina diminueaza efectul pilulelor.

#2 2010-04-06 21:14:46

nikool
New member
Inregistrat: 2010-04-06

Re: tratament dermatolog

vitamina A nu reduce efectul pilulelor,diane35 le iei normal ca si cum ai continua cu logest,nu ai nevoie de protectie suplimentare

Viata e frumoasa daca stii sa o traiesti...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.