homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lipsa menstruatiei dupa renuntarea la anticonceptionale

#1 2010-03-27 15:34:51

baudolino
New member
Inregistrat: 2008-02-12

lipsa menstruatiei dupa renuntarea la anticonceptionale

Buna,

Am renuntat in ianuarie la anticonceptionale dupa ce am luat Logest si Yasmin timp de 1.5 ani. Dupa ultima folie de ac, mi-a venit menstra obisnuita. Pastilele le luam regulat, cel mult cu o abatere de 2 ore de la ora obisnuita; nu am facut tratamente cu antibiotice, sunatoare, grepfruit etc, nu am avut contacte neprotejate. Problema este ca din ianuarie nu mi-a venit menstruatia. Inainte de pastile aveam ciclul neregulat si se intampla totusi sa nu vina menstruatia chiar in fiecare luna.

Am facut 3 teste de sarcina de la producatori diferiti la intervale diferite si toate au iesit negativ. Ar trebui sa-mi fac griji pentru o eventuala sarcina sau sa am incredere in testele facute? Care ar putea fi motivele pentru care nu-mi vine menstruatia desi am intrerupt pastilele de aproape 4 luni?

Concret, care sunt sansele ca 3 teste de sarcina diferite si toate cu rezultat negativ sa se insele?

Ultima oara a fost editat de baudolino (2010-03-27 15:39:10)

#2 2010-03-27 20:37:57

baudolino
New member

Re: lipsa menstruatiei dupa renuntarea la anticonceptionale

O sa merg la doctor cat de curand, dar as dori totusi un raspuns - e absurd sa-mi fac griji ca cele 3 teste ar putea fi fals negative?

Multumesc anticipat!

#3 2010-03-27 20:54:27

persifona
Vizitator

baudolino, dupa ce intreturpi administrarea anticonceptionalelor menstruatia va fi cum era si inainte, cand nu luai ac. Asa ca nu te panica, teste fals negative la atata timp nu exista. E vorba doar de menstruatie neregulata.
Mergi la medic sa-ti prescrie ceva sa-ti vina, dar daca zici ca asa era si inainte ma tem ca nu va avea rezultat decat pe moment, adica luna asta.. dar pana data viitoare, e posibil iar sa intri in panica asteptandu-l.

#4 2010-03-27 21:16:18

baudolino
New member

Mutltumesc mult pentru raspuns, o sa stau mai linistita smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.