homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bijutier bun in bucuresti

#1 2010-03-28 19:05:21

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

bijutier bun in bucuresti

Cu tristete am vazut astazi ca inelul care l-am primit de Sf Valentin, un fel de verigheta incrustata cu cristale, care imi place la nebunie, are o piatra lipsa  grater Am zis ca il duc la bijutier dar am experiente proaste cu ei. Mereu se vede lipiciul foarte urat sau pune pietre care nu au stralucire. Sau si mai bine, pune lipici de jur imprejurul pietrelor si pe cea nou pusa si se vede ca naiba, dispare si stralucirea si arata si ca lipit cu prenadez.

Stiti cumva in Bucuresti un loc unde sa pot sa il duc la reparat? daca vreti pun si poza cu inelul sa vedeti despre ce vorbesc.

mersi mult

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#2 2010-03-28 22:18:13

Moonsh
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-05

Re: bijutier bun in bucuresti

daca afli ceva ,please share ca si eu am nevoie :-(

#3 2010-03-31 22:20:16

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

intr-un final m-am descurcat singura, l-am dus la magazinul de unde l-am luat si mi l-au lipit ei. Daca trebuie si doreste un moderator, poate sterge topicul. mersi

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#4 2011-01-02 12:38:40

andreeab_
New member
Inregistrat: 2009-03-26

Am o piatra semipretioasa de la un inel pe care vreau sa o transform intr-un pandantiv. Stiti vreun bijutier bun care sa faca asta? Multumesc smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.