homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O pastila in plus/pastila din folia urmatoare luata in a 9-a zi

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » o pastila in plus/pastila din folia urmatoare luata in a 9-a zi

#1 2010-03-29 04:31:28

Carrinna
New member
Inregistrat: 2010-02-01

o pastila in plus/pastila din folia urmatoare luata in a 9-a zi

am si eu o problema smile

iau Karissa de 2 luni si cred ca am facut o prostie
luna trecuta am uitat sa iau o pastila, si am vazut la cateva zile diferenta (nu am avut contact sexual in timpul asta). Apoi, m-am gandit sa imi intarzii ciclul menstrual cu o zi si mi-a venit minunata idee sa iau pastila in plus din folia aia, ziua urmatoare dupa ce am terminat cele 28 de zile. Si intr-adevar, ciclul mi-a venit cu o zi dupa. Trebuia sa continui, gen cu inca o folie si abia atunci sa fac pauza?

in fine, dupa asta, au trecut cele 7 zile de la ultima pastila (cea in plus) si in a 8-a zi am cam uitat sa incep sa iau din nou si mi-am adus aminte in a 9-a zi, de dimineata la 8 (am avut contact sexual). In mod normal, luam pastila pe la 22:00 sau chiar un pic mai tarziu. Mai sunt protejata? (asta daca nu am facut prostia cu pastila in plus din folia dinainte)

#2 2010-03-29 08:24:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: o pastila in plus/pastila din folia urmatoare luata in a 9-a zi

Nu inteleg eu foarte clar ce tampenie ai facut,ca mie imi pare ca sunt mai multe tampenii,nu doar una. Cat timp ai intarziat cu pilulele si nu le-ai luat din a8a zi,ci din a9a,clar nu mai esti protejata. Daca tot te-ai apucat de pilule,fa-o cu cap,ca nu sunt bomboane. Dup-aia,cand o sa te trezesti cu burta la gura,o sa te intrebi unde ti-a fost mintea. Sa te culci cu prietenul tau nu uiti,nu? Pai atunci nu uita nici de pilule.

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » o pastila in plus/pastila din folia urmatoare luata in a 9-a zi

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.