homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Plictiseala intr-o relatie - remedii

#1 2010-03-29 19:35:37

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

Plictiseala intr-o relatie - remedii

Buna dragelor...

happy

Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-05-10 11:27:57)

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#2 2010-03-29 19:43:03

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Plictiseala intr-o relatie - remedii

Eu in teoriile astea nu cred lol Cred doar ca depinde relatia si de firea, peronalitatea celor doi. Daca se iubesc, daca sunt persoane active, dornice sa faca mereu ceva nou, sa exploreze locuri noi, activitati noi o sa o faca. Daca nu, poti sa tragi de el sau de ea ca nu rezolvi nimic. Si din nou, legat de discutii, doar nu o sa stabilesti cate-o tema de discutie la fiecare intalnire lol ele trebuie sa vina de la sine, daca persoanele respective sunt persoane comunicative, persoane care stiu sa poarte o discutie in mod asertiv si constructiv nu ai cum sa te plictisesti de o persoana de genu asta. Eu apreciez foarte mult simtu umorului, persoana de langa mine trebuie sa ma faca mereu sa rad, nu ma plictisesc de ras lol

#3 2010-03-29 19:46:02

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Parerea mea e ca daca apare plictiseala cronica intr-o relatie singurul remediu e sa schimbi aprtenerul. Nu vad cum doua persoane care se iubesc se pot plictisi impreuna.

#4 2010-03-29 19:56:28

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

_Summer_ a scris:

Eu in teoriile astea nu cred lol Cred doar ca depinde relatia si de firea, peronalitatea celor doi. Daca se iubesc, daca sunt persoane active, dornice sa faca mereu ceva nou, sa exploreze locuri noi, activitati noi o sa o faca. Daca nu, poti sa tragi de el sau de ea ca nu rezolvi nimic. Si din nou, legat de discutii, doar nu o sa stabilesti cate-o tema de discutie la fiecare intalnire lol ele trebuie sa vina de la sine, daca persoanele respective sunt persoane comunicative, persoane care stiu sa poarte o discutie in mod asertiv si constructiv nu ai cum sa te plictisesti de o persoana de genu asta. Eu apreciez foarte mult simtu umorului, persoana de langa mine trebuie sa ma faca mereu sa rad, nu ma plictisesc de ras lol

asta imi aminteste de scena din The Ugly Truth cand tipa blonda se intalneste cu un tip si isi scoate lista cu subiecte posibile de conversatie lol

#5 2010-03-29 19:57:40

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

cand te plictisesti faci sex lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Publicitate

loading...

#6 2010-03-29 20:09:02

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Eu nu m-am plictisit de fostul meu prieten niciodata. Evident ca nu a fost totul lapte si miere, uneori stateam in casa si ne plictiseam, dar nu ne-am plictisit niciodata unul de celalalt...
Subiecte de discutie... pai.. in afara de cele de zi cu zi.. subiecte pe diferite teme lol de exemplu,ne uitam la tv, vedeam o chestie, incepeam sa o comentam (uneori se ajungea la debate-uri lol ), subiecte despre ideile fiecaruia cu privire la diverse lucruri, la planuri, etc etc. Cum a spus si Himmel, sexul e o super metoda antiplictiseala.

#7 2010-03-29 20:12:04

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

Alex2 a scris:

Eu nu m-am plictisit de fostul meu prieten niciodata. Evident ca nu a fost totul lapte si miere, uneori stateam in casa si ne plictiseam, dar nu ne-am plictisit niciodata unul de celalalt...
Subiecte de discutie... pai.. in afara de cele de zi cu zi.. subiecte pe diferite teme lol de exemplu,ne uitam la tv, vedeam o chestie, incepeam sa o comentam (uneori se ajungea la debate-uri lol ), subiecte despre ideile fiecaruia cu privire la diverse lucruri, la planuri, etc etc. Cum a spus si Himmel, sexul e o super metoda antiplictiseala.

si dc v-ati desp atunci? neutral sau sunt prea indiscreta?

#8 2010-03-29 20:13:56

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Alessya_13 a scris:

mda, intr-adevar, sexul merge, dar cum am zis eu mai sus, cazul in care nu se vad o perioada, nu mai functioneaza asta

Pai distanta, de obicei, reduce plictiseala, tocmai pentru ca te vezi mai rar, profiti de momentele respective la maxim, nu mai ai timp nici sa te certi lol

#9 2010-03-29 20:21:45

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Ba eu cred ca se pot ivi multe certuri chiar si de la distanta, mai ales daca unul dintre parteneri este gelos si posesiv.
Si banuiesc ca daca te vezi cu partenerul la 2-3 saptamani deja te-ai obisnuit cu programul asta, e rutina, si cand te vezi cu el nu stii ce sa mai zici pt ca usor usor va instrainati. Zic eu.
Oricum, e cam nasoala treaba daca intr-o relatie ajungi sa te intrebi 'ce subiecte de discutie sa mai port'... e clar ca nu prea mai merge.
Eu in 2 ani de zile m-am vazut aproape zi de zi cu prietenul si intotdeauna am avut ce sa vorbim, desigur am avut si momente de plictiseala, dar cred ca e normal..

#10 2010-03-29 20:22:40

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

nu vorbesc pentru mine pie, dar am tot auzit de plictiseala asta in stanga si in dreapta.... deci...

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#11 2010-03-29 21:46:31

Alex2
Sr. member

deeadeea21 a scris:

Alex2 a scris:

si dc v-ati desp atunci? neutral sau sunt prea indiscreta?

Pentru ca ne certam des (uite, inca o metoda anti plictiseala lol ) si ne doream lucruri destul de diferite de la viata. Cu toate astea, am ras, am vorbit si am facut sex pana in ultima zi a relatiei noastre smile

#12 2010-03-29 23:24:42

Alex2
Sr. member

Alessya, da, e vorba de taur lol

#13 2010-03-30 00:11:04

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

piie a scris:

Si banuiesc ca daca te vezi cu partenerul la 2-3 saptamani deja te-ai obisnuit cu programul asta, e rutina, si cand te vezi cu el nu stii ce sa mai zici pt ca usor usor va instrainati. Zic eu.

Nu e neaparat o regula. Tocmai, daca nu te vezi 2 saptamani cu el/ea, o intalnire fata in fata poate fi un bun prilej pentru a mai povesti ce s-a mai intamplat intre timp. Depinde de persoane si de tipul relatiei si a sentimentelor dintre ele... spre exemplu, si noi ne mai vedem o data la 2 saptamani si avem momente cand nu povestim... pur si simplu stam impreuna si atat, nu o consider plictiseala; suntem impreuna si asta conteaza in momentul respectiv.

#14 2010-03-30 10:21:14

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Alessya_13 a scris:

nu vorbesc pentru mine pie, dar am tot auzit de plictiseala asta in stanga si in dreapta.... deci...

Alessya, atunci de ce-ți bați capul cu ceva ce nu te afectează?
dacă va apărea plictiseala e clar că trebuie schimbat partenerul p?nă-l găsești pe ăla care și după 10 ani ?ți dă fluturași ?n stomac, eu una nu cred ?n remediile minune și-n trasul relației de păr p?nă ți se face lehamite de tot, de ea. dacă insiști să tragi de o astfel de relație, ce te faci atunci c?nd te căsătorești cu omul care te-a plictisit c?ndva și ești nevoită să-l vezi și de zi, pentru tot restul vieții?!

#15 2010-03-30 10:38:26

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

eu cred ca se plictisesc de prea mult bine smile

#16 2010-03-30 10:41:07

Monica999
Hero member
Site

annabella, asa ziceam si eu. daca apare plictiseala dupa 1-2-3 ani, dupa 20 ce o sa se mai intample?

#17 2010-03-30 11:19:18

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

se ajunge la divorț și la copii traumatizați, nu? big_smile

#18 2010-03-30 11:38:46

Monica999
Hero member
Site

Dap. Mai ales ca la o anumita varsta cred ca si cea mai mare dragoste devine mai mult o prietenie foarte putenica, deci daca nu poti fi prietena cu iubitul atunci clar in momentul in care se face tranzitia ceva nu o sa mearga bine. Pentru ca acum serios, nimeni nu are prieteni cu care sa se plictiseasca, asa ca si in cazul celui drag ar trebui sa se aplice acelasi principiu.

#19 2010-03-30 11:41:52

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

cu prietenii nu stai 24/24, ca sa apuci sa te plictisesti.
eu cred ca mai degraba te plictisesti langa un prieten, decat alaturi de pers iubita.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-03-30 11:43:42)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.