homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analiza secretie vaginala urgent

#1 2010-03-29 19:45:53

ketty_july
Membru
Inregistrat: 2010-03-29

Analiza secretie vaginala urgent

Buna ziua,

Am facut o analiza de secretie vaginala. Din pacate nu sunt programata la doamna doctor ginecolog decat de abia in mai. Pana atunci, nu are cine sa-mi traduca rezultatele obtinute. Din acest motiv sunt destul de stresata/ingrijorata, chiar nu stiu cum sa interpretez rezultatele analizei, o fi bine sau nu.

Poate cineva sa-mi spuna daca am sau nu motive de ingrijorare? Rezultatele analizei sunt cele de mai jos.

Sunt noua pe acest forum si va multumesc frumos pentru raspunsurile pe care le voi primi. Astept cu nerabdare orice raspuns. Multumesc frumos.

Si analiza:

Doua frotiuri obtinute din etalarea secretiei vaginale.
Coloratii efectuate : Giemsa si Gram.
Frotiurile comporta:
Celule epiteliale pavimentoase superficiale
frecvente izolate si ?n placarde
Celule epiteliale pavimentoase intermediare
frecvente izolate si ?n placarde
Leucocite polimorfonucleare
rare
Flora microbiana
saraca
Flora microbiana ? tip
bacili Gram negativ
Diplococi absenti
Candida absenta
Trichomonas vaginalis absent

Ultima oara a fost editat de ketty_july (2010-03-29 22:29:07)

#2 2010-03-30 10:27:50

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Analiza secretie vaginala urgent

e ft bun rezultatul, deci nu ai pt ce sa te ingrijorezi.
este pacat insa ca ti-a programat citirea asa de tarziu, pt ca pana in mai nu iti garanteaza nimeni ca situatia ramane la fel. de regula, pt citirea analizelor se revine la o sapt, doua, fara programare.

#3 2010-03-30 20:11:23

ketty_july
Membru
Inregistrat: 2010-03-29

Re: Analiza secretie vaginala urgent

Va multumesc frumos pentru raspunsul dumneavastra.M-am mai linistit.Stiu ca este cam mult pana in mai dar doctorita e plecata de Paste si pe urma mi-a zis ca ne vedem in mai pentru recoltarea analizei de Papanicolau.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.