homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Idei de Paste

#1 2010-03-30 13:16:21

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

Idei de Paste

Nu plec nicaieri si nici nu-l mai fac in stil clasic, cu masa in familie. Asa ca... as vrea ceva idei, despre cum sa-l petrec. Eu unul nu dau doi bani pe sarbatori, atunci cand nu-s cu cei dragi, in fond, asta-i sarbatoare, cand se reuneste familia. Insa, am avut `norocul` de a da peste o femeie care a facut din asta un adevarat tam-tam, incat m-am vazut chiar fortat sa organizez petreceri la mine acasa, numai s-o vad multumita. big_smile

Acum insa nu stiu cum e actuala, dar nici nu vreau sa las momentul sa treaca prea nesemnificativ. Ma gandeam chiar s-o invit sa facem cozonaci impreuna, vineri, iar sambata invierea. Duminica ar fi mers un gratar, zic eu. In fine, voi ce idei aveti? smile

Inofensiv ca un fluturas

#2 2010-03-30 13:24:05

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Idei de Paste

Psss... nu-i nevoie de inca un topic...

http://forum.anticonceptionale.ro/t2401 … er....html

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#3 2010-03-30 13:27:25

Soldier
Banat

Nu ma intereseaza cum sa vopsesc ouale sau ce mancare fac forumistele, imi pare rau. Alta era ideea.

Ultima oara a fost editat de Soldier (2010-03-30 13:28:07)

Inofensiv ca un fluturas

#4 2010-03-30 14:29:47

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Mai forumistule... se vorbeste despre cum iti petreci Pastele, in general.

Si din cate vad, te intereseaza... sau face ea cozonacii si tu o admiri?!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#5 2010-03-30 14:40:57

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

cu atitudinea asta sigur vor sări multe "forumiste", gospodine sau nu, să te ajute cu idei de paște  spranceana

Publicitate

loading...

#6 2010-03-30 14:46:09

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Soldier a scris:

Nu plec nicaieri si nici nu-l mai fac in stil clasic, cu masa in familie. Asa ca... as vrea ceva idei, despre cum sa-l petrec. Eu unul nu dau doi bani pe sarbatori, atunci cand nu-s cu cei dragi, in fond, asta-i sarbatoare, cand se reuneste familia. Insa, am avut `norocul` de a da peste o femeie care a facut din asta un adevarat tam-tam, incat m-am vazut chiar fortat sa organizez petreceri la mine acasa, numai s-o vad multumita. big_smile

Acum insa nu stiu cum e actuala, dar nici nu vreau sa las momentul sa treaca prea nesemnificativ. Ma gandeam chiar s-o invit sa facem cozonaci impreuna, vineri, iar sambata invierea. Duminica ar fi mers un gratar, zic eu. In fine, voi ce idei aveti? smile

Io zic sa nu te bagi la cozonaci, incercati sa vopsiti oua si chestii mai usoare tongue Iar un picnic ar fi o idee excelenta.  tummenupp
Si eu vreu sa fac neaparat un picnic. Eu merg la munte, am o casa la Azuga si vreau sa fac un picnic sus pe platou big_smile Doamne- Ajuta de vreme buna

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-03-30 14:46:32)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#7 2010-03-30 14:50:52

Soldier
Banat

Pai na, nu fac cozonacul de unul singur. Noi am ajuta doar. Bem un Wembley, mai dam o parere, mai gustam aluatul... big_smile

Inofensiv ca un fluturas

#8 2010-03-30 14:59:23

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

continuati va rog la topicul indicat de love_t.
se numeste All about Easter, deci, Soldier, acolo poti cere orice fel de sfat legat de Pasti.

topic inchis

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.