homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

5 luni fara menstruatie

#1 2010-03-31 22:32:49

Iioana4
New member
Inregistrat: 2010-03-31

5 luni fara menstruatie

grater Am mare nevoie de ajutorul vostru! AM avut ultima menstruatie din 30 septembrie 2009-4octombrie.2009. Aveam menstruatia deobicei in data de 29-30-31 si tinea in jur de 4-5 zile . Dar din octombrie refuza pur si simplu sa apara. Am intretinut relatii sexuale in iunie ( protejat) si apoi in ianuarie a fost urmatoarea data ( tot protejat). Am facut 2 teste de sarcina unul prin decembrie si unul in februarie ambele negative ( au fost teste diferite, unul cu betisor dar nu barza si inca unul cu capsula ...primul parca a fost cu capsula) . Joia viitoare sunt programta la ginecolog dar as vrea totusi sa stiu daca sunt sanse sa fiu insarcinata? si care sunt sansele ca ambele teste sa fi fost gresite ? ( martea asta voi mai face unul ). Prin decembrie - inceputul lui ianuarie am fost foarte stresata cu scoala...poate fi asta cauza?
Va Multumesc si astept raspunsuri!  grater   cesafac  grater

#2 2010-03-31 22:39:26

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: 5 luni fara menstruatie

daca te-ai protejat nu prea are cum sa fie vorba de sarcina. + cele 2 teste negative. din cate am inteles, nu prea dau gres. sau sa zicem ca ar gresi unul, dar nu amandoua. stresul este un factor important care da putin organismul peste cap, prin urmare si menstra poate fi afectata. eu zic sa te linistesti, mergi la medic si totul se va rezolva cu bine, vei vedea smile tin pumnii!

bebe V., soarele si luna

#3 2010-04-01 00:33:04

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Iioana4 a scris:

grater Am mare nevoie de ajutorul vostru! AM avut ultima menstruatie din 30 septembrie 2009-4octombrie.2009. Aveam menstruatia deobicei in data de 29-30-31 si tinea in jur de 4-5 zile . Dar din octombrie refuza pur si simplu sa apara. Am intretinut relatii sexuale in iunie ( protejat) si apoi in ianuarie a fost urmatoarea data ( tot protejat). Am facut 2 teste de sarcina unul prin decembrie si unul in februarie ambele negative ( au fost teste diferite, unul cu betisor dar nu barza si inca unul cu capsula ...primul parca a fost cu capsula) . Joia viitoare sunt programta la ginecolog dar as vrea totusi sa stiu daca sunt sanse sa fiu insarcinata? si care sunt sansele ca ambele teste sa fi fost gresite ? ( martea asta voi mai face unul ). Prin decembrie - inceputul lui ianuarie am fost foarte stresata cu scoala...poate fi asta cauza?
Va Multumesc si astept raspunsuri!  grater   cesafac  grater

nu sarcina e problema ta. te sfatuiesc cu caldura sa vezi mai degraba - dupa ce medicul ginecolog va exclude o eventuala problema locala, insista sa iti faca si ecografie sau fa tu in alta parte - un endocrinolog care isi va da seama ce e de facut. gandeste-te ca daca erai insarcinata din luna iunie pana acum aparea copilul smile iar din ianuarie se pozitiva testul, oricum nu asta e problema, contactele au fost protejate.

succes!

#4 2010-04-01 21:51:56

Iioana4
New member

Va multumesc din suflet! Sper sa nu fie nicio problema o sa mai fac unul  ...l-am cumparat deja ... one test -onedia ... nu am mai avut pana acum ... dar vreau sa incerc ...
moksha citeam pe net ca si greutatea poate fi cauza si adevarul e ca eu am ceva probleme cu asta insa sper din toata inima sa nu fie o sarcina ...adica la 17 ani nu asta imi trebuie ... :-< o sa postez si dupa ce merg la medic ... sper sa fie orice altceva decat o sarcina ... din ianuarie pana acum ar fi deja a 3 luni nu ar trebui
sa simt ceva ? sau sa se vada ceva ?
Multumesc muuult !

Ultima oara a fost editat de Iioana4 (2010-04-01 21:58:22)

#5 2010-04-01 23:04:38

moksha
Hero member

Iioana4 a scris:

Va multumesc din suflet! Sper sa nu fie nicio problema o sa mai fac unul  ...l-am cumparat deja ... one test -onedia ... nu am mai avut pana acum ... dar vreau sa incerc ...
moksha citeam pe net ca si greutatea poate fi cauza si adevarul e ca eu am ceva probleme cu asta insa sper din toata inima sa nu fie o sarcina ...adica la 17 ani nu asta imi trebuie ... :-< o sa postez si dupa ce merg la medic ... sper sa fie orice altceva decat o sarcina ... din ianuarie pana acum ar fi deja a 3 luni nu ar trebui
sa simt ceva ? sau sa se vada ceva ?
Multumesc muuult !

pai asta zic, ca s-ar fi pozitivat testul, plus ca ai avut contacte protejate. la 17 ani e foarte frecvent sa existe dereglari, nu e ceva total atipic. daca esti foarte plinuta sau foarte slabuta, intr-adevar poate avea si asta o consecinta asupra ciclului menstrual.

trebuie sa mergi la un doctor. in primul rand daca ti-ai inceput viata sexuala e bine sa faci acest control de rutina. o sa te controleze, sper sa iti faca si o ecografie sa vada exact situatia si pe urma o sa mergi la un endocrinolog. cu acestea o sa afli cu siguranta care e problema.

Publicitate

loading...

#6 2010-04-02 09:26:23

Iioana4
New member

am facut si cel de-al treilea test ... cum am spus si mai sus se cheama one test de la onedia ... sper sa fie bun ...am vrut sure check dar nu am mai gasit desi sure check a fost primul care l-am facut .... a iesit negativ ... l-am facut dimineata inainte de masa inainte de tot ..primul lucru asta am facut ..primele 2 le-am facut dupa-masa si cum se zice ca e mai bine dimineata a trebuit sa faca si dimineata ca altfel nu mai puteam dormi ... ma gandesc ca nu se poate ca 3 teste sa dea gres nu ? disperat
O zi frumoasa!

#7 2010-04-02 14:29:13

alexandravioleta
New member
Inregistrat: 2008-12-27

buna tuturor, vreau un raspuns de la doctoressa sau de la altcineva care este in masura sa raspunda, o prietena este ingrijorata ca nu i-a venit de cateva luni menstruatia, nu o are rgulat, si-a facut mai multe teste de sarcina si i-a iesit negativ,  intrebare este: este posibil sa iasa o posibila  sarcina si testele sa iasa negativ? este foarte ingrijorata multumesc

#8 2010-04-02 14:54:32

persifona
Vizitator

Depinde la cat timp dupa contacte le-a facut. Daca a fost sub 3 saptamani, e posibil. Daca nu, nu.
Sa mai faca unul ca sa se asigure si daca e negativ sa mearga kla medic sa-i dea ceva sa-i vina

#9 2010-04-02 15:51:01

alexandravioleta
New member
Inregistrat: 2008-12-27

nu m-ai inteles ei nu i-a venit de mult timp menstruatia de cam 2-3 luni, a facut multe teste si i-a iesit negativ, si se intreba daca poate sa fie insarcinata si testul sa iasa tot negativ? este posibil sa fie insarcinata chiar daca i-a iesit negativ?

#10 2010-04-02 19:06:39

moksha
Hero member

Iioana4 a scris:

am facut si cel de-al treilea test ... cum am spus si mai sus se cheama one test de la onedia ... sper sa fie bun ...am vrut sure check dar nu am mai gasit desi sure check a fost primul care l-am facut .... a iesit negativ ... l-am facut dimineata inainte de masa inainte de tot ..primul lucru asta am facut ..primele 2 le-am facut dupa-masa si cum se zice ca e mai bine dimineata a trebuit sa faca si dimineata ca altfel nu mai puteam dormi ... ma gandesc ca nu se poate ca 3 teste sa dea gres nu ? disperat
O zi frumoasa!

intr-adevar nu prea se poate sa dea gres toate 3 smile

#11 2010-04-06 11:24:26

Iioana4
New member

moksha a scris:

Iioana4 a scris:

O zi frumoasa!

intr-adevar nu prea se poate sa dea gres toate 3 smile

sper ...abia acum am vazut raspunsul ... nu stiu din ce cauza site`ul nu imimai trimite mail`uri ... abia astept ziua de joi ...sa imi tineti pumni ..  buga

#12 2010-04-12 11:38:57

Iioana4
New member

joi am fost la doctor ...a fost groaynic... m-a speriat omul ala in ultimul hal ...imi face ecograful dupa care imi zice sa ma dezbrac ma sui pe capra si incepe chinul
el: ai mai fost vreodata insarcinata ?
eu: nu
el: mai ai ceva bani la tine ?
eu: da, sunt cu mama sigur mai are
el: bine ( si o roaga pe asistenta sa o cheme pe mama )
mi-a luat lama si zice gata ... ne ducem al biroul lui si o intreaba pe mama daca mai are bani ca a fost nevoie sa imi ia si lama ... si ca trebuie neaparat sa vb si cu un medic endocrinolog ... m-a chemat astazi la un alt cabinet de-al lui unde a zis ca o sa convoace si un medic endocrinolog si vor stabili impreuna ce sa fac mai departe ... faza cu sarcina a fost cam aiurea ... in clipele alea mi-am vazut toata viata trecand prin fata ochiilor ...sper sa fie bine azi ...

#13 2010-04-12 11:42:02

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Iioana, sa stii ca la orice vizita la ginecolog te intreaba daca ai mai avut sarcini / avorturi... e procedura standard, ca sa zic asa
examenul de secretie iar e cam obligatoriu, ginecologul meu iti recolteaza si pentru Pap oricum... deci nu e nimic de speriat

#14 2010-04-12 11:45:10

Iioana4
New member

heimdall a scris:

Iioana, sa stii ca la orice vizita la ginecolog te intreaba daca ai mai avut sarcini / avorturi... e procedura standard, ca sa zic asa
examenul de secretie iar e cam obligatoriu, ginecologul meu iti recolteaza si pentru Pap oricum... deci nu e nimic de speriat

probabil cum a fost prima data ... mi s-a parut aiurea ...adica nu ma asteptam sa ma intrebe asta ...nu stiu de ce ... imi e tare frica azi ... dar sper sa fie bine ... ma bucur ca am scapat de capra si de tot ...cand mi-a luat lama m-a durut groaznic poate si pt a eram f incordata ... sper sa fie bine
Ce poate sa rezulte de la lama aia ? se poate sa fie ceva grav ? cesafac

#15 2010-04-12 11:48:46

heimdall
Diamond member

nu, cel mult o mica infectie, dar cum spuneam, asa se procedeaza, nu e neaparat sa ai ceva

#16 2010-04-12 11:50:50

Iioana4
New member

pai ... a zis catre mama ceva de genu`: are o secretie urata
ce o fi vrand sa insemne urata ? maine merg dupa analiza asta ...

#17 2010-04-12 11:51:48

heimdall
Diamond member

poate era secretia mai neobisnuita, mai abundenta... o sa vezi cand vin rezultatele, n-are sens sa-ti faci griji aiurea

#18 2010-04-12 11:53:29

Iioana4
New member

sper sa fie bine ... si azi la endocrinolog ..de endocrinologi imi e super frica de cand eram mai mica si m-a dus mama ...de mica am probleme cu greutatea ...nha ...si ala imi vorbea tare in sictir si in scarba ... sper ca domnul doctor varciu sa nu fie la fel

#19 2010-04-13 19:08:30

Iioana4
New member

ieri la endo m-a pipait un pic la gat si apoi mi-a dat o trimitere sa imi fac toate analizele si apoi sa merg iar si azi am fost sa iau rezultatul de la lama insa doctorul nu a fost azi si nu a putut sa mi-l interpreteze nimeni asa ca habar nu am ce sunt toate astea ce imi scrie pe foaie ...le scriu si eu aici poate ma ajuta cineva cu niste explicatii pana joi ....
Gradul de adecvare a frotiului: satisfacator
Calificare generala a frotiului: negativ pentru o leziune premaligna/maligna
DIAGNOSTIC DESCRIPTIV:
Infectii: Organisme fungice compatibile cu Candida
DESCRIERE CITOLOGICA: Celule pavimentoase; Polimorfonucleare -frecvente; Flora polimorfa-frecventa; FROTIU PAP II TBS INFECTIOS ( asta ma ingrozeste)

nu am idee ce sunt toate astea si pana joi cred ca nu o sa mai dorm de frica ... sper sa fie de bine toate cesafac neutral atat stiu ca candidoza nu e ceva f grav si ca se trateaza ...atat ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.