|
Nu esti logat.
Intrebari gardnerella-2#20 2011-06-16 14:54:26
Re: intrebari gardnerellabuna, andreea. Offline #21 2011-06-16 16:34:15
Re: intrebari gardnerellamultumesc pentru raspuns...si pentru gardnerella? I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #22 2011-06-16 16:52:29
Re: intrebari gardnerellaunele antibiotice pentru chlamydia pot avea actiune si pe gardnerella. apoi, refacerea lactobacililor care lipsesc sau sunt putini in caz de garderella ( la asta ma refeream cand ziceam ca trebuie avut grija de flora). Offline #23 2011-06-16 21:14:26
Re: intrebari gardnerelladaca iau doar metronidazol si doxicilina ma vindec? ovule(flagyl) nu pot sa folosesc pt ca lucrez de noapte...iar in paralel cu ele ce sa iau ca sa nu distrug flora vaginala?Biotics?Sau pentru flora iau dupa ce tin tratamentul? I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #24 2011-06-16 22:36:55
Re: intrebari gardnerellaAndreea, dupa tratament oricum trebuie sa refaci analizele, nu-ti poate spune nimeni in momentul asta daca o sa te vindeci sau nu. pentru flora vaginala trebuie sa iei ovule cu lactobacili iar pentru cea intestinala merge biotics. ovulele nu stiu cand e zi sau noapte. banuiesc ca te culci la un moment dat, le poti pune atunci. mergi la medic sa-ti spuna ce sa iei si cum sa iei. Offline Publicitateloading...
#25 2011-06-17 20:25:19
Re: intrebari gardnerellada,dar eu dorm doar 3-4 ore,ajunge cat sa isi faca ele efectul?si daca folosesc ovulele pt tratament,cum sa mai folosesc si cele cu lactobacili?E suficient daca mananc iaurt oare?Multumesc de raspunsuri Ultima oara a fost editat de andreeapopa (2011-06-17 20:25:47) I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #26 2011-06-29 14:08:09
Re: intrebari gardnerellaBuna ziua. As avea o intrebare referitoare la Tinidazol. In urma diagnosticarii cu gardnerella, am luat 12 zile Cervugid ovule, o doza de Tinidazol si in prezent sunt la al doilea ovul de Viviflor. Problema mea e ca am 9 zile de la doza unica de Tinidazol si continui sa am un gust metalic si o limba foarte incarcata, de culoare galben inchis. Am citit pe prospectul Tinidazolului ca poate provoca modificarea gustului dar as dori sa stiu cat de normal e sa dureze atat de mult? Mentionez ca sunt fumatoare, clar fumatul nu ajuta dar e normal sa continui sa am "reactii adverse" de la Tinidazol?Ce ar trebui sa fac ? Va multumesc anticipat. Ultima oara a fost editat de Denna (2011-07-01 14:39:59) Je t'aime trop pour t'épouser. Offline #27 2011-06-30 15:34:29
Re: intrebari gardnerellaeu cat am urmat tratamentul cu metronidazol si cu doxacilina am avut zilnic timp de 7 zile gust amar in gura de care nu scapam orice mancam sau beam decat pentru scurt timp,plus stare de somnolenta si de ameteala,bine ca am terminat tratamentul ca eram zombi si se pare ca si-a facut si treaba tratamentul asta. I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|