|
Nu esti logat.
Cum pot sa trec peste tot???#1 2010-04-02 12:11:07
cum pot sa trec peste tot???buna fetelor...am indraznit sa fac un topic nou pt ca simteam nevoia sa vb cu cineva...pt ca simt ca nu mai pot.....de 3 sapt m-am despartit de prietenul meu... nush..e un calvar viata mea de atunci...nu fac altceva decat sa imi plang de mila si sa ma gandesc non-stop la el...cu toate ca eu am facut pasul catre despartire deoarece ...nu pot sa trec peste faptul ca m-a inselat si k exista posibilitatea sa se mai vada ink cu ea Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2010-04-02 12:16:07) “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #2 2010-04-02 12:30:13
Re: cum pot sa trec peste tot???eu nu cred ca vei putea trece peste asta ..........nu e ceva simplu peste care sa poti trece...gandeste-te ca el daca te-a inselat nu mai gasea la tine ce dorea de la o fata...cred ca relatia voastra era deja pe duca... Offline #3 2010-04-02 12:32:41
Re: cum pot sa trec peste tot???andreutza, sunt de acord cu MissO... de trecut treci... timpul le vindeca pe toate. daca te`a inselat... e clar. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2010-04-02 12:34:38
Re: cum pot sa trec peste tot???dar ma macina..... knd l-am intrebat de ce a facut asta,daca nu avea ce isi dorea,il intelegeam...si ma retrageam...dar rel noastra mergea perfect...iar rasp lui e..." nush de ce am faut asta...nush ce a fost in capul meu..." “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #5 2010-04-02 12:37:54
Re: cum pot sa trec peste tot???eu personal nu as putea sa il iert daca mi`ar face asta. Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-04-02 12:39:00) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-02 12:40:08
Re: cum pot sa trec peste tot???eu te sfatuiesc sa nu te intorci la el. si eu am trecut de curand printr-o despartire, noi aveam 3 ani de rel. e normal ca el vrea sa impresioneze sau stiu eu, dar nu te da batuta. adica gandeste-te, de ce v-ati despartit? de bine ce va era? viata asta nu se opreste la un baiat. daca tu vrei sa te lasi calcata in picioare, e alegerea ta... el se distreaza bine-mersi cu altele in timp ce tu plangi si te consumi. crezi ca merita? sau crezi ca daca v-ati impaca nu o sa te mai insele? gandeste-te putin Offline #7 2010-04-02 12:44:28
Re: cum pot sa trec peste tot???inselatul la barbati e ca un drog. daca au inselat o data, o sa mai insele, mai ales daca respectivul vede ca i`a mers cu prietena/sotia. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2010-04-02 12:46:48
Re: cum pot sa trec peste tot???exact asa e, din pacate... Offline #9 2010-04-02 12:50:12
Re: cum pot sa trec peste tot???Nu e chiar asa, insa trebuie sa treaca peste. Cu ala nu mai are niciun rost. Inofensiv ca un fluturas Offline #10 2010-04-02 12:57:09
Re: cum pot sa trec peste tot???era o prietena "buna" de-a lui dintr-o trupa de dans ...se cunosteau de 8 ani..ca amici ..insa s-a ajuns si my departe....ceea ce m-a enervat a fost ca respectiva knd am vb o data cu ea pe mess m-a surprins cate lucruri stia despre mine..........m-a lasat muta........incerc sa-mi fac noi pr la facultate......am inceput sa ma inteleg super cu un coleg...insa el are perietena( el in buc,ea la timisoara si se vad 1 data pe luna) iesim ne plimbam,mancam....dar pana aici...nush m-am atasat de el mult....sa fie el oare rezolvarea problem mele...sincer din Zi in zi,cu totul k mi-e dor de fostu...ma simt bine si am inceput sa tin la el.... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #11 2010-04-02 12:57:24
Re: cum pot sa trec peste tot???bine, aici nu ma refer la toti barbatii sunt si barbati care nu inseala si sunt si barbati care daca au facut`o o data si realizeaza ca au gresit, se potolesc. dar putini sunt cei care isi invata lectia. Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-04-02 12:59:29) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #12 2010-04-02 13:00:08
Re: cum pot sa trec peste tot???eu cred ca ar trebui sa ai grija si cu acest prieten pentru ca esti pe cale de a fi pusa in pielea prietenei de 8 ani a prietenului tau........ Offline #13 2010-04-02 13:03:07
Re: cum pot sa trec peste tot???pai tocmai ca nu vreau sa ma bag sub nicio forma intre ei pt ca am simtit-o pe pielea mea....insa knd ma uit la rel lor..al naiba parca seamana perfect trasa la indigo cu a mea....... eu m-am ferit mult sa nu se ajunga sa tin la el...dar ...avand in vedere ca ne vedem zilnik la facult...iesim... si mi-e mi-e aiurea sa fac ceva care sa le distruga rel........ “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #14 2010-04-02 13:06:12
Re: cum pot sa trec peste tot???pai de asta spun... vezi ce zice el de relatia lui. daca nu e multumit si vrea sa puna punct(fara sa ai tu vreo legatura) e ok, daca nu... ramane la alegerea ta. stii cum e" nu`ti cladi fericirea pe nefericirea altuia(prietena lui) ca nu tine". fa`o cat mai cinstit. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #15 2010-04-02 13:09:44
Re: cum pot sa trec peste tot???da,din pacate stiu cum e......rel lor..nu prea e roza...si la ei sunt certuri si mereu face crize ea...din nimik duin cate zice el...si credeti-ma ca el e exact ca mine....are o rabdare si indura.....si kiar el mi-a sp la un mom dat ca..." daca nu se potoleste nu mai continua...." eu i-am sp destul de clar ca nu vreau sa ma mai intrebe sau sa-mi ceara sfaturi..pt ca mai trz sa nu perceapa gresit “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #16 2010-04-02 13:14:24
Re: cum pot sa trec peste tot???forte bine. daca e sa se rupa relatie sa se rupa de la sine. ar fi mai bine si pentru tine si pentru ea. ar fi mai bine pt tine pentru ca au ai avea constiinta incarcata. si daca e sa fie ceva intre voi, o sa fie. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #17 2010-04-02 13:16:02
Re: cum pot sa trec peste tot???oricum o sa tin cont de parerile voastre...si o sa va tin a curent cu tot ce mai fac...sper sa nu fac vreo prostie “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #18 2010-04-02 13:17:28
Re: cum pot sa trec peste tot???orice ar fi, sa fii cu capul pe umeri si sa gandesti de 2 ori inainte sa faci ceva. cantareste bine lucrurile, sa vezi daca merita sau nu. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #19 2010-04-02 13:25:06
Re: cum pot sa trec peste tot???mersi fetelorpt sfaturi . . . “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|