|
Nu esti logat.
Iepure in apartament-6#96 2010-06-30 22:48:27
Re: Iepure in apartamentomg, cum e lemurul ala pus de ioana E mortal, bestial, total!!!!!!! Made my day Offline #97 2010-06-30 22:49:16
Re: Iepure in apartamentsi pisica mea scoate haine din dulap, le ascunde sub pat "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #98 2010-06-30 22:50:52
Re: Iepure in apartamentalexia, ma bucur ca te-ai distrat Offline #99 2010-06-30 23:01:39
Re: Iepure in apartamentOffline #100 2010-06-30 23:24:08
Re: Iepure in apartamentEu vreau o veverita cu falci (chipmunk). Sunt atat de dragute... si probabil mi-ar aminti de mine de fiecare data cand m-as uita la ea. Da' nu o sa-mi iau niciodata... as chinui-o, tinand-o in casa... Offline Publicitateloading...
#101 2010-07-01 00:16:55
Re: Iepure in apartament
Eu am vazut in oras o fata care ducea in lesa, nu unul cu DOI dihori, unul alb, unul maroniu parca. Erau draguti asa. Nu m-am minunat prea tare, ca si eu plimbat pisica in jurul blocului in lesa pana s-a obisnuit cu imprejurimile si am lasat-o fara. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #102 2010-07-04 13:19:37
Re: Iepure in apartamentfetelor mi-ati facut si mie "pofta" de dihori acum sunt adorabili.. numai ca am inteles ca musca cam tare la inceput, unii chiar nu se dezvata.. asta ar fi singura chestie Offline #104 2010-07-05 20:48:03Re: Iepure in apartamentTin sa va anunt ca mi-am vandut porcusorii de guinea azi. In sfarsit nu mai miroase a pipi in casaaaa!!!!! Offline #105 2010-07-05 21:55:46
Re: Iepure in apartamentPill, eu zic sa nu iti lasi pisica afara, in caz ca iti iei una... am citit si topicul celalalt despre pisici si m-am ingrozit... Sa stii ca nu miroase matza mea face pipi+caca intr-un lighean pe care si l-a insusit singura (litiera o foloseste pe post de pat), fara nisip, fara granule, fara nimic. Golesc si gata fara mizerie prin casa, fara mirosuri. Dezinfectez ligheanu' every once in a while si gata. Afara nu o las in primul rand din cauza zonei (si chiar daca nu ar fi zona mi-ar fi frica sa nu pateasca ceva sau sa nu se mai intoarca asta in cazul in care as scapa-o din ochi) si in al doilea rand ca nu e prea igienic... a mea a facut purici stand doar pe pervaz, dar'mite sa o las de capul ei Acum e alegerea ta daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #106 2010-07-05 22:02:33Re: Iepure in apartamentCand am avut pisicute micute stateau in casa. Si ai dreptate nu miros daca pui nisip de pisica. Oricum, caine, pisica, mai usor de ingrijit decat porc de guinea. Brrr Macar acum au un stapan care ii accepta asa cum sunt. Are inca 3, deci clar e pasionat. Offline #107 2010-07-05 22:08:14
Re: Iepure in apartament o sa le mearga bine inseamna daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #108 2010-07-05 22:35:54Re: Iepure in apartamentPai are si nisipul ala o putere de absorbtie, daca i-l schimba o data la 2 saptamani cred si eu ca miroase. Cand incepe sa se simta mirosul, se schimba nisipul. Sau se cumpara unul mai bun din pct de vedere calitativ. Noi am inceput cu unul de duzina si apoi ii luam unul scump pe care nu eram nevoiti sa i-l schimba o data la 3-5 zile, ci cam la 2 saptamani pentru ca nu se simtea mirosul. Offline #109 2010-07-05 22:41:56
Re: Iepure in apartamentNu stiu la cat timp il schimba, chit e ca eu ma descurc foarte bine fara. Ma rog, e si ala bun, nu sunt impotriva nisipului (cand o sa fiu la casa mea o sa il obisnuiesc pe matz de mic cu asa ceva), dar la noi tot timpul e cineva acasa, ca ai mei lucreaza in ture, eu cu faculta (mai nou in vacanta), deci suntem pe faza:) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #110 2010-07-05 22:43:08
Re: Iepure in apartamenteu ii curatam tavita in fiecare zi. va recomand litiera biodegradabila, ce adunati din tava poate fi aruncat direct in wc, e simplu. daca nu as fi curatat 2 zile si-ar fi cautat alt loc, nu face in tavita murdara. Offline #111 2011-06-16 13:36:14
Re: Iepure in apartamentsi nu ia paduchi sau alte chestii de afara? nu ti-e frica de ce l-ar putea ataca, pe unde s-ar putea duce fara sa-si dea seama? si eu am iepuras acum.. e o scumpete! f curat, f cuminte si in acelasi timp f jucaus! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|