homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Frica,nelamurire and so on!

#1 2010-04-05 00:07:51

PrincetonGirl
New member
Inregistrat: 2010-04-05

Frica,nelamurire and so on!

Buna fetelor/baietilor!Am 17 ani si ma gandesc sa imi  incep viata sexuala cu prietenul meu,dar mi-e frica.Si nu mi-e frica de actul propriu zis,ci mi-e frica de ceea ce se va putea intampla dupa,gen sa ne despartim si el sa se laude la altii"uite mai,m-am culcat cu aia sexinpat ".
Probabil ar trebui sa mai astept sa imi dau seama daca el e genul asta de persoana,dar pe de o parte simt ca il cunosc si ca nu ar face niciodata asa.

Si in cazul in care s-ar intampla lucrul asta,cum ar trebui sa reactionez? box Sa nu mai ies din casa? hopsieu

Multumesc Anticipat pt. raspunsuri!

#2 2010-04-05 00:16:16

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: Frica,nelamurire and so on!

Dar de cat timp esti cu el de ai temerile astea? Si cati ani are?

#3 2010-04-05 00:17:33

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

De cat timp sunteti impreuna? Eu zic ca nu isi are rostul inceperea vietii sexuale cand nici macar incredere in el nu ai. Incearca mai bine sa va cunoasteti mai bine sa prinzi incredere in el.

Sper ca nu e genul acela de baiata gata am f... o parasesc. el cati ani are?

in orice caz .. ar fi cuvantul tau impotriva lui. nu se vede ca nu mai esti virgina, doar la doctor tongue nu cred k e nevoie sa se ajunga acolo lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#4 2010-04-05 13:20:35

PrincetonGirl
New member

pai,el are 18 ani.Am mai  fost impreuna 6 inainte,dupa care ne-am despartit iar acum am reluat relatia de 4 luni.El mi-a demonstrat ca tine la mine,dar eu totusi am o urma de indoiala si sunt fff geloasa lol si poate chiar nu am motive,dar eu tot stau si ma gandesc ca daca e cu alta acum bla bla. lol

Himmel,ai dreptate in legatura cu inceperea vietii sexuale fara sa ai incredere in partener.
El nu m-a presat deloc,cu toate ca el nu mai e virgin.

#5 2010-04-05 18:29:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Daca nu ai incredere deplina in el, eu zic sa nu faceti nimic inca... pentru ca orice s-ar intampla dupa, tu o sa stai cu frica-n san si o sa te tot gandesti ce face, cu cine e, oare ii zice ce-am facut, oare i-a placut, oare ma critica etc etc si chiar nu are rost sa strici experienta cu temerile alea.
Parerea mea smile

PS: lasa gelozia la o parte pentru ca exista sanse sa strice lucrurile intre voi... oricum ea va disparea in momentul in care vei avea incredere smile

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-04-05 18:34:06)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#6 2010-04-05 19:55:50

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Eu cred ca ar trebui sa te gandesti daca el e genul de baiat care s-ar duce la prieteni si ar spune diverse chestii, in cazul in care va certati...
Pana la urma, oricata incredere ai avea in el, astfel de lucruri se pot intampla...

#7 2010-04-05 22:21:18

PrincetonGirl
New member

totusi nu cred ca ar face asa ceva.Dar pe mn ma deranjeaza ca parca nu imi acorda prea multa atentie.Eu sunt obisnuita sa fiu alintata,si el nu e genul asta,nu face complimente,petrece  muult timp cu prietenul lui,si asta ma face sa ma simt rau...

Ultima oara a fost editat de PrincetonGirl (2010-04-05 22:21:49)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.