homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu bautura

#1 2010-04-05 22:58:23

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

Probleme cu bautura

fetelor...prietenul meu are probleme cu bautura...se imbata mereu...devine violent..da in mine..se urca beat la masina...imi trebuie taria sa pun punct relatiei...dupa 5 ani...totusi as vrea sa l ajut...sa mearga la un psiholog...la vreun centru...sunt din iasi..ce imi recomadati?

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#2 2010-04-05 23:00:34

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: Probleme cu bautura

in primul si in primul rand scapa de el. nu te mai pune pe tine in pericol....

apoi ... daca el nu recunoaste ca are o problema e mai dificil de actionat. parintii lui ar putea sa discute cu el. sau sa discutati cu un psiholog sa vedeti cum ar trebui sa procedati...

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#3 2010-04-05 23:16:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Cum a spus si Himmel, scapa de el, si vorbeste cu parintii lui. Altceva tu nu ai ce face. Lasa-l si fugi cat poti de departe de el (nu fizic ci emotional).

#4 2010-04-05 23:17:44

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

fugi in directia opusa... cu ce sa il ajuti ?  ajuta-te pe tine

#5 2010-04-05 23:25:44

onyca
Sr. member

familia lui e compusa din el, tatal si fratele lui...doar atat..cica tatal lui s a certat in tinerete cu familia...mama i a parasit cand el avea 2-3 ani...nu am intrebat niciodata care au fost cauzele, insa tind sa cred ca tatal lui are aceeasi problema....stiu ca are un suflet mare, insa, din pacate, mediul total opus de al meu, din care provine, problemele din copilarie l au marcat..am vrut sa l schimb, si i am facut mai mult rau...dupa 5 ani de relatie, azi trebuie sa pun punct pentru a nu ajunge un caz la stirile dde la ora 5sad

Publicitate

loading...

#6 2010-04-05 23:26:49

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

Cu riscul sa se supere fetele pe mine.. alcoolul e o mare problema, e o boala!! cine o are, si din pacate la noi multi o au, trebuie ajutati, nu indepartati. Acest viciu e consecinta unor probleme care trebuie rezolvate de la radacina. Daca fugi nu il ajuti deloc. Inainte de a fugi incearca sa ii deschizi ochii!!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#7 2010-04-05 23:34:31

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Si eu vroiam sa scriu exact ce a scris Chiara.M.
Probabil ca din cauza acestui obicei al sau tu nu-l mai iubesti si nu mai vrei sa fii cu el, insa despartindu-te de el acum mi se pare ca faci mai mult rau decat bine. Ma gandesc ca s-ar putea sa te urmareasca si sa devina si mai violent cu tine si sa nu mai stii cum sa scapi de el. Asa iti faci si tie zile negre, si si lui. Asa ca cere ajutorul prietenilor lui/vostri sau tatalui sau (daca relatia e de asa natura incat sa-ti permiti) si incercati sa-l puneti pe calea cea buna inainte sa pui capat relatiei.

#8 2010-04-05 23:37:28

onyca
Sr. member

de aproape 1 an  locuieste la mine...aseara am avut scene de groaza in casa..tipete la 1 noaptea...jigniri fata de mine si fata de mama....vorbe urate, injuraturi, amenintari...era tapan de beat, turbat...in cele din urma s a calmat, dupa vreo 1 ora..ne am culcat separat...dimineata l am trezit sa vina in camera noastra....cand s a trezit avea regrete, rusine...a stat toata ziua in pat...nu a dat ochii cu mama...am evitat sa discut cu el...insa zilele astea trebuie sa port aceasta discutie cu el...l am iertat de multe ori...de data asta sper sa gasesc taria in mine sa pun punct...pentru binele lui, pentru binele meu...la cat de bun e uneori la atat de turbat e alteori..la extrme...sunt nefericita:(

#9 2010-04-05 23:37:44

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu nu zic sa nu incerci sa il ajuti cumva, dar cred ca relatia voastra ar trebui sa se termine! poate ca lui i-ar face bine sa te aiba langa el, dar tie cu siguranta nu...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#10 2010-04-05 23:39:13

onyca
Sr. member

acum doarme ca un mielusel

#11 2010-04-05 23:42:44

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

onyca, no offence dar o mare parte din vina o ai si tu. In momentul in care ai vazut ca face faze de genu asta trebuia sa spui stop nu sa accepti toate astea si mai ales ca te lovea chiar si pe tine. Nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul mamei tale. Aoleo neutral Sa vina un individ de asta sa-i faca lu fiica-mea scandal si mie in propria mea casa spranceana pai ti-l aruncam afara si pe tine cu el. neutral E inadmisibil asa ceva. Nush, gaseste o solutie, fa ceva dar scapa de omu asta din respect pentru tine in primul rand. Sincer, cu oamenii astia care nu vor sa fie ajutati nu ai ce sa faci. Poti sa incerci tu toate remediile forgetit Una e sa te imbeti si atat si alta e sa fii violent si mai ales cu parteneru.

#12 2010-04-05 23:43:59

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

onyca eu zic sa il scoti din viata ta cat mai repede. ai zis ca da in tine... tipa la tine de fata cu mama ta etc...

el realizeaza ca are o problema?

cred totusi ca ai putea sa il ajuti mai din umbra. vb cu prietenii lui cu tatal sau cu fratele lui.. cu un psiholog ceva...

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#13 2010-04-05 23:45:55

onyca
Sr. member

nu mai pot sa ma sacrific pentru el...am facut asta de atatea ori..si am tras de el...am gresit si eu mult, mult, pentru ca am vrut sa fac din el altceva decat este...cu cat de mult s a chinuit cu atat de mult obosea uneori si claca..am cerut prea mult de la el, a incercat sa se schimbe, s a schimbat fata de cum era acum 5 ani...insa tot ce construieste intr o saptamana se pierde intr o zi in care o ia razna total...si ce e mai rau e ca mama mea, singura pe care o mai am pe lume, e martor la toate astea..si sufera enorm...s a imbolnavit...are tensiune mai mereu..si inceput de diabet...

#14 2010-04-05 23:48:33

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Atunci deschide ochii si pune punct, macar pentru mama ta, daca tot susti ca o iubesti. Nu ai idee, probabil vei afla intr-o zi, ce inseamna si cat de dureros e sa vezi ca copilul tau e sacul de box a unui specimen de asta.

#15 2010-04-05 23:51:35

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

eu cred ca la un viciu de asta un psiholog nu-l va ajuta...eu cred ca daca il ajuti cumva nu stiu ...sa vb cu el , sa vb tatal tau cu el( intre barbati se vb altfel) si daca vezi ca el nu intelege nu se schimba...nu stiu vb cu tatal lui si du-l la dezintoxicare sau cum se cheama..dar nici sa stai sa urle la tine si sa beie ca un porc...si o mai si insulta pe maikta...trebuie sa iei o decizie urgenta...isi stica viata el, iti stici viata tu + maikta ca nu are nici o vina..

#16 2010-04-05 23:53:45

onyca
Sr. member

stie ca are o problema...stia mereu in sinea lui...dar azi a si recunoscut..ii este frica si lui de cate face la betie...ii este frica sa nu faca vreo prostie..pentru ca stie ca ar fi in stare in acele clipe..regreta..este inchis in el...nu ar putea sa vorbeasca cu altcineva despre problema lui...e constient ca are o problema..insa daca o recunoaste fata de altii intr adevar atunci va sti ca e "bolnav" si vrea sa ascunda asta...ma doare sufletul cand vad ca nu sunt in stare sa fac ceva bun pentru el...relatia noastra a fost ca un scut pentru el...daca renuntat la el se va pierde:(

#17 2010-04-05 23:57:01

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

si ce preferi? sa-ti distrugi viata ta si pe a mamei tale ca sa nu o distrugi pe a lui? ai grija ce alegi! neutral

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#18 2010-04-05 23:57:05

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Vai de mine, n-as fi crezut ca e atat de grava situatia neutral . Adica cum isi permite sa locuiasca la tine in casa si sa se imbete si sa te loveasca, stiind ca e si mama ta acolo? Totusi, de ce bea? Si de cand s-a apucat sa bea asa?

#19 2010-04-05 23:57:48

onyca
Sr. member

clar relatia noastra trebuie sa se termine...insa mi e frica pentru viitorul lui...in ciuda a toate intamplate am avut clipe fericite impreuna..imi va fi dor de el...imi va fi greu sa dorm singura grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.