homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BUNA ZIUA

#1 2010-04-06 14:18:10

IULICIK
New member
Inregistrat: 2010-04-06

BUNA ZIUA

Va Rog Mult Daca Puteti Sa-mi Spuneti Parerea Dumneavoastra In Legat Cu Spermograma Sotului Meu:
Ph=8
Volum=3.5
Mobilitate Normala=<10%
Aspect =opalescent Vascos
Numar=10
Concluzie=fecvente Leucocite Pe Frotiu,oligospermie Severa ;infiltrat Inflamator Cronic

Va Intreb Mai Pot Face Bebe? Am 29 Ani Iar Sotul Are 35 Ani Sine Chinuim De 8luni.ce Sfaturi Imi Dati Sa Mai Faca Odata Spermograma Si In Buc

Va Multumesc Anticipat!

#2 2010-04-06 15:21:47

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

Re: BUNA ZIUA

din cate reiese din rezultatul spermogramei pare sa fie o infectie cronica, probabil o prostatita cronica.
e bine sa repete analizele si daca ies la fel.....inseamna ca trebuie mers la un urolog si tratata infectia.
si neaparat facuta si o antibiograma.
si dupa aceea ....ramane de vazut

#3 2010-04-06 17:29:30

IULICIK
New member

Multumesc Frumos !am Sa -l Trimit Maine De Dimineata Sa Faca O Urocultura Cu Antibiograma ,pt Ca De Cateva Zile Imi Spune Ca Il Ustura Cand Urineaza.vroiam Sa Va Intreb Daca Rezultatul De Oligospermie Are Vreo Treaba Si Cu Hepatita Ca El In Tineretile Lui A Avut O Hepatita Si Ma Gandesc Sa Nu Cumva Sa Fie De La Treaba Asta.

#4 2010-04-06 17:38:17

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

IULICIK a scris:

Multumesc Frumos !am Sa -l Trimit Maine De Dimineata Sa Faca O Urocultura Cu Antibiograma ,pt Ca De Cateva Zile Imi Spune Ca Il Ustura Cand Urineaza.vroiam Sa Va Intreb Daca Rezultatul De Oligospermie Are Vreo Treaba Si Cu Hepatita Ca El In Tineretile Lui A Avut O Hepatita Si Ma Gandesc Sa Nu Cumva Sa Fie De La Treaba Asta.

in principiu exista o corelatie foarte slaba intre hepatita cronica c si asemenea probleme, dar nu e obligatoriu, plus ca ma indoiesc ca e vorba de o hepatita c, daca a avut in tinerete hepatita a fost cel mai probabil hepatita a, care nu are nici o legatura. nu as zice chiar ca poate fi vorba de o prostatita cronica, situatia clinica ar fi mai severa, dar intr-adevar sunt de acord ca e de facut o urocultura. pe de alta parte, e nevoie sa faceti si analizele serologice pentru hepatita, daca tot ai adus vorba, in vederea posibilei viitoare sarcini, sa stiti exact cum stau lucrurile.

mult succes!

#5 2010-04-06 17:42:40

adita
Full member
Inregistrat: 2008-03-26

buna fetele,am o nedumerire,poate ma lamuriti.De 4 zile iau nolicin,am facut o infectie urinara,mai tre sa iau inca 3 zile dupa care sa repet uroculura.Am citi pe prosectul lui si nu scrie nicaieri ca ar interactiona cu anti,dar nolicin este antibiotic.Ce sa fac??trebuie protectie in plus sau e oki???

Publicitate

loading...

#6 2010-04-06 17:47:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Eu m-am protejat suplimentar cand am luat Nolicin (pe durata tratamentului + 7zile)

#7 2010-04-06 17:49:16

IULICIK
New member

Are O Trimitere De La Medicul De Fam Cu Tot Ce Inseamna Glicemie ,colesterol Got,gtt,hlg,ex Urina,  Si Nu Mai Inteleg Ce Scrie ,oricum Stiu Ca Este Ceva Mai Amanuntit Legate De Hepatita Mai Veche Si Pe Langa Acestea E Bine Sa Cer  Suplimentar Si Urocultura Cu Antibiograma .si Ce Sa Mai Cer In Afara De Urocultura,daca Tot Le Face?

#8 2010-04-06 18:48:53

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

IULICIK a scris:

mie mi se pare utila si o spermocultura

#9 2010-04-06 19:31:51

moksha
Hero member

gargarita a scris:

IULICIK a scris:

mie mi se pare utila si o spermocultura

subscriu.
daca e ceva mai amanuntit ar trebui sa fie si antigenele asa cum ti-am spus, tu cu siguranta ar trebui sa ti le faci daca vei ramane insarcinata.

ps. nu vreau sa fiu rautacioasa sau sa comentez unde nu e locul meu, dar pe mine una ma supara foarte mult vizual felul in care scrii. foloseste litere mici, e mult mai usor de urmarit.

#10 2010-04-07 17:50:09

IULICIK
New member

buna din nou
fetelor mai am o dilema astazi am vb cu cineva care m-a sfatuit in legat cu sotul meu ,sa mai faca o spermograma in buc la d-na dr Matei care are legat cu d-l dr Tutunaru specializat pe probl de infertilitate ,iar daca este de alta natura sa ne trimita la un urolog -androlog.nu stiu ce sa fac sa ma duc direct la un urolog-androlog pt ca eu asa vad din rezultatul spermogramei anterioare(infiltrat inflamator cronic), ca ar fii de natura urologica sau sa mai repete inca odata spermograma ?si daca stiti un urolog -androlog bun

#11 2010-04-07 22:11:13

moksha
Hero member

IULICIK a scris:

buna din nou
fetelor mai am o dilema astazi am vb cu cineva care m-a sfatuit in legat cu sotul meu ,sa mai faca o spermograma in buc la d-na dr Matei care are legat cu d-l dr Tutunaru specializat pe probl de infertilitate ,iar daca este de alta natura sa ne trimita la un urolog -androlog.nu stiu ce sa fac sa ma duc direct la un urolog-androlog pt ca eu asa vad din rezultatul spermogramei anterioare(infiltrat inflamator cronic), ca ar fii de natura urologica sau sa mai repete inca odata spermograma ?si daca stiti un urolog -androlog bun

as opta pentru varianta 1. si as alege pe dr voinea de la fundeni (sper sa nu ii gresesc numele).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.