homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prieten infidel si prost-4

#58 2010-04-07 13:59:33

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

Re: prieten infidel si prost

aceeasi chestie am patit-o si eu, dar nu apucasera sa se intalneasca. eu nu i-am facut nimic tipei respective. ba dimpotriva ea m-a abordat pe mine sa-mi spuna ca am inteles gresit, ca ei erau doar amici. probabil o pusese sotul meu sa adauge in lista de mess. de sunat nu m-a sunat niciodata, de fapt nici cu sotul meu nu a vorbit deloc la telefon, de aici banuielile lui cum ca de fapt ea era baiat care voia sa profite de el in joc.
ma rog, nu m-am certat  cu ea pe mess si nici nu am vorbit la telefon. evita sa aduca vorba de telefon sau de webcam.
dar sotului..... i-am scos peri albi de ce i-am facut aoleu si acum i se face parul maciuca atunci cand isi aminteste lol

pc  lyssna

#59 2010-04-07 14:14:58

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

Wow cu ma clasa a 8???? fetele astea nu mai stiu ce e aia copilaria? Oricum vad ca hi5 e zona principala de atractie, acolo am gasit commenturi de la draga fata catre al meu cu miss u, love u etc etc.

Ce nu inteleg este de ce fac asa de urat cand le arati ca stii ceva? se poarta de parca tu ai gresit, nu ei. si al meu cand i-am zis ca vreau sa vorbesc cu ea parca i-am dat foc.

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#60 2010-04-07 14:15:55

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

my_aa a scris:

anabella_n a scris:

Puccina a scris:

Nu cred ca prietena mea era corecta.. dar nici metoda mea nu a fost infailibila.

puccina, nu metoda e de vină, ci omul. tu n-ai nici  o vină ?n povestea asta. ar fi făcut-o și dacă erai miss univers, super ?nțelegătoare, etc. ?nșelatul nu ține de cele mai multe ori de greșelile femeii de l?ngă ei. așa le place lor să spună, ca să pară mai umani c?nd sunt prinși, ține de caracterul omului, de natura sa. care nu se schimbă cu una cu două

Subscriu big_smile

Dar ce talent au sa iti scoata tie pari albi ca tu esti de vina. Cand ii auzi mai ca iti vine sa versi o lacrima, saracii amarati. barbatii... signof10

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.