|
Nu esti logat.
Prieten infidel si prost-4#58 2010-04-07 13:59:33
Re: prieten infidel si prostaceeasi chestie am patit-o si eu, dar nu apucasera sa se intalneasca. eu nu i-am facut nimic tipei respective. ba dimpotriva ea m-a abordat pe mine sa-mi spuna ca am inteles gresit, ca ei erau doar amici. probabil o pusese sotul meu sa adauge in lista de mess. de sunat nu m-a sunat niciodata, de fapt nici cu sotul meu nu a vorbit deloc la telefon, de aici banuielile lui cum ca de fapt ea era baiat care voia sa profite de el in joc. Offline #59 2010-04-07 14:14:58
Re: prieten infidel si prostWow cu ma clasa a 8???? fetele astea nu mai stiu ce e aia copilaria? Oricum vad ca hi5 e zona principala de atractie, acolo am gasit commenturi de la draga fata catre al meu cu miss u, love u etc etc. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #60 2010-04-07 14:15:55
Re: prieten infidel si prost
Dar ce talent au sa iti scoata tie pari albi ca tu esti de vina. Cand ii auzi mai ca iti vine sa versi o lacrima, saracii amarati. barbatii... Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|