|
Nu esti logat.
OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!#1 2010-04-07 00:22:46
OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!Buna, sunt cam fidea site-ukui:)),asta pentru ca n am timp de prietenii mei ci doar de prietenul meu si de prietenii lui si de afacerea mea si am ajuns la concluzia ca prieteni adevarati nu exista si de asta ,am o relatie de 1 an de zile oficiala si ne stim de inca un an de zile, pot zice ca este iubitul perfect,dar acel perfect are si el defecte.Fosta lui FF(acea tipa care se culca cu acel baiat fara obligatii sau cu si au o relatie bazata doar pe sex)Culmea o cunosc si mi a zis de ea,mi a facut si cunostiinta cu ea ,nu e problema asta ca soacra-mea imi zice mereu sa stau linistita ca tot la mine vine,dar asta eproblema sunt o persoana care nu pot imparti ceva cu altcineva si de asta il VREAU DoAR AL MEU. nu stiu cum sa reactionez ca daca ma cert cu el cand il suna vede ca ma oftic , daca sunt indiferenta poate va crede ca il las sa faca ce vrea.De stat de vorba nu se poate ,ajungem sa ne certam,desi imi reproseaza mereu ca numai e nimic intre ei, nu inteleg de ce il suna mereu.....daaa ok sunt amici dar,e prea insistenta si ma enerveaza.Nu vreau sa pic nici mahalagoaica dar nici proasta......ma gandeam sa fiu indiferenta cum e si el cu mine cand ne certam poate asa nu stiu....ca daca nu ma infig in ciuful ei:))) daca simt ca numai pot si gata o las jos moarta si stiu ca am scapat de o sugativa proasta. Ultima oara a fost editat de hellgirl (2010-04-07 00:27:07) Offline #2 2010-04-07 00:27:36
Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!ha?! Offline #3 2010-04-07 00:28:38
Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!in primul rand nu prea inteleg din cauza exprimarii si a repetitilor. in al doilea rand, nu mi se pare normal ce face el cu aceasta fosta prietena. ai incercat sa vorbesti cu el, si sa ii spui ca te deranjeaza? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #4 2010-04-07 00:29:24
Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!nici eu n-am inteles care este problema...mai pe scurt ce se intampla? Offline #5 2010-04-07 00:30:51
Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!pai am incercat mai fetelor,dar de fiecare data se ajunge la cearta e si genul de persoana care se enerveaza repede,e un varsator..Ideea este ca nu inteleg de ce il m ai cauta tipa aia daca numai au nici o relatie si pe langa asta se poarta cu ea de parca sunt impreuna ,trebuie sa stie aia tot si m ai ales il suna des,,,,,iar la toate cele zise nu stiu cum sa reactionez Ultima oara a fost editat de hellgirl (2010-04-07 00:32:30) Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-07 00:32:14
Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!deci din ce am inteles eu personajele sunt Ea, Sotul,Fosta si Socra. El inca mai are parte de sex cu fosta, ea e geloasa, soacra o sfatuieste sa se calmeze ca tot la ea vine. Ea geloasa, vrea sa se infiga in parul fostei, dar totusi ar vrea sa fie indiferenta .. eu asta am inteles.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #7 2010-04-07 00:32:40Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!daca am inteles eu bine (fosta fuck buddy il suna si pe tine te enerveaza) atunci solutia e sa ii spui asta deshis, si sa il rogi sa nu mai vorbeasca cu ea. Nu vad nici un motiv pentru care ai vorbi cu un fost fuck buddy, ca pana la urma de-asta e fuck buddy, pentru ca in afara de fucking nu faceai nimic altceva. Offline #8 2010-04-07 00:36:13
Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!
da M AS INFIGE IN PARUL EI SA MA DESCARC ..DAR AS ARATA CA SUNT SLABA SI NU STIU CUM SA REACTIONEZ!! da scriu foarte aiurea ca sunt nervoasa pentru ca i ar m am certat cu el din cauza stoarfei aleia care l a sunat sa i zica ca vine la munte la 2 statiuni mai jos de noi:-j....stie ca suntem impreuna dar nu se lasa Offline #9 2010-04-07 00:36:35
Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!eu am inteles ca el e cu ea oficial si neoficial si-o trage cu fosta! daca e asa ai 3 variante: accepti situatia si nu te mai plangi, iti gasesti si tu un fuckbuddy si sunteti chit sau te desparti de el si gasesti altul! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #10 2010-04-07 00:39:50
da asta i am zis si eu si a zis ca nu ca ei sunt si amici doar ca si o trag cand sunt singuri ..si mi a zis deschis ca ea l-a cautat si au vrut sa se vada singurei dar el a refuzat-o, eu l as crede pentru ca nu ma minte ,dar nu inteleg ea de ce tot se baga unde nu ii e cazul si el nu vrea ca daca se desparte de mine tot la aia se duce ca el a fost primul din viata ei si tot asa,imi gaseste motive. Offline #11 2010-04-07 00:40:47
Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!Fato, dar tu accepti asa sa il stii ca dupa ce si-o trage cu aia vine la tine? Offline #12 2010-04-07 00:42:09
fuck fuck fuck mersi, cum numa la asta ma gandesc Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-04-07 00:47:20) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #13 2010-04-07 00:42:57
Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!am impresia sau nu mai sunt baieti pe planeta ? Offline #14 2010-04-07 00:44:02
Nop au fost in trecut FF intelegi.de cand e cu mine nop nu a mai facut nimic cu ea si stiu pentru ca il controlez(ca am ajuns sa fac si asta si mereu ziceam ca n am s o fac) Offline #15 2010-04-07 00:44:41Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!Poate "stoarfa" aia nu o fi nici ea nebuna sa il caute daca el ii tot repeta ca nu vrea nimic de la ea si ii tot raspunde si vorbeste cu ea... zic si eu Offline #16 2010-04-07 00:45:29
Da:(( ca il iubesc si mdeah:((( nu l as parasi ,,,desi toate in mine tipa sa l arunc la cosul de gunoi sa mi vad de viata mea numai tarfa asta din piept ma tradeaza:((( Offline #17 2010-04-07 00:46:14
Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!Indiferenta nu este solutia, cel putin nu in cazul tau. Poti sa-i spui clar si raspicat iubitului tau sa aleaga intre tine si ea. Nu-ti place ca tine legatura cu fosta si ai toate motivele, mai ales ca au avut relatii sexuale. Deci e mai mult decat o amica. Si in plus nu ar trebui sa mai tine legatura cu ea daca doar ii lega o relatie bazata pe sex - asta doar daca are sentimente pt ea. Nu ? Amici nu sunt, prieteni nici atat. Inseamna ca accepta sa tine legatura cu ea ori pt sex ori are sentimente pt ea. Eu asa vad lucrurile, altfel i-ar fi dat cu flit. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #19 2010-04-07 00:47:37
Re: OARE INDIFERENTA E SOLUTIA!!!atunci stai cu el .. vrei un sfat noi ti-l dam dar daca tu nu vrei sa il lasi nimeni nu te poate obliga ... accepti asta .. ai acceptat de la inceput ... foarte greu sa il convingi acum sa nu se mai "vada" cu ea ... si sincer nici nu se merita ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|