|
Nu esti logat.
Am nevoie de sfaturi#1 2010-04-07 02:41:54
am nevoie de sfaturiio cu iubi meu cand dormim impreuna nu putem sa stam mai mult de 10 min imbratisa-ti ca murim de cald si fiecare se retrage intrun colt de pat....dar ne mai sucim si iara ajungem in bratele atuia dar dupaia la fel...ii ok lucrul acesta?a mai patit careva asa ceva? Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline #2 2010-04-07 03:31:18
Re: am nevoie de sfaturimie mi se pare normal,din moment ce e cald.. puteti eventual sa va tineti de mana si sa stati unul cu fata in fata.. asa nu va e nici cald.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2010-04-07 08:47:38
Re: am nevoie de sfaturiasa facem si noi,e perfect normal,asa ca stai linistita. #4 2010-04-07 09:39:52
Re: am nevoie de sfaturicred ca e normal ce ti se intampla Iubesc si sunt iubita Offline #5 2010-04-10 22:54:24
Re: am nevoie de sfaturimultumesc Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline Publicitateloading...
#7 2010-04-10 22:59:27
Re: am nevoie de sfaturica lumea contactul pill....si eu sunt mai violenta si sa va mai spun ca neobisnuita sa dorm cu iubi cum sunt ...cum ne dam..cum ne sucim tot pe diagonala patului ajung si el mereu se chinuie sa ma invete sa dorm normal....plus ca eu dorm cam in C asa....si el nu mai poate sa ma ia in brate....deci totul e posibil Offline #8 2010-04-10 23:19:39Re: am nevoie de sfaturice haioase sunteti ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|