homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare/nelamurire

#1 2010-04-07 12:18:57

gongutza
Full member
Inregistrat: 2007-11-02

o intrebare/nelamurire

Hristos a inviat!
Buna, vroiam si eu sa stiu daca e ok sa imi intarzie ciclul dupa ce am intrerupt anticonceptionalele.
Am luat Logest 2 ani fara intrerupere, luna trecuta am renuntat sa mai iau pentru ca vrem la sfarsitul anului sa facem un bebe si sa fac o perioada de pauza de cateva luni. Dupa ce am intrerupt tratamentul, dupa o saptamana am facut o infectie si am luat 12 zile ovule si 7 zile antibiotice. Dupa ce am intrerupt anticonceptionalele, inainte sa iau ovule am avut doua contacte sexuale neprotejate, dar fara finalizare din partea lui in mine, deci as spune ca sansele sa fiu insarcinata sunt minime. Cam cat stiti voi ca intarzie ciclul cand intrerup antic. avand in vedere si ca am luat imediat dupa intrerupere si ovule si antibiotice.
Va multumesc mult, si daca se poate cateva sfaturi pentru o persoana care doreste sa devina mamica pentru prima data.
O zi excelenta!

Ultima oara a fost editat de gongutza (2010-04-07 12:53:41)

Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard)

#2 2010-04-07 13:00:31

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: o intrebare/nelamurire

gongutza, e posibil sa intarzie din cauza anticonceptionalelor. organismul fiind invatat sa functioneze ca un ceas cat timp ai luat anticonceptionalele... acum e posibil sa fie o dereglare.
daca ai avut contacte neprotejate, sansele sunt minime dar sunt chiar daca nu a ejaculat interior. fa un test de sarcina la 1 sapt de la intarziere sau la 3 saptamani de la contactul cu risc si vezi daca e vorba de sarcina sau nu. eu zic ca s`ar putea sa fie si o dereglare. nu stiu cat poate sa intarzie, dar daca trece luna si tot nu vine, mergi la ginecolog.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.