homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ganduri pozitive-6

#96 2012-01-30 18:45:42

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Ganduri pozitive

de acord cu monica, incearca sa parcurgi toata materia, unele parti poate nu o sa le intelegi atat de bine ca pe altele dar vei fi mai sigura pe tine cand vei sti ca ai citit tot materialul, ceva tot o sa poti spune si din capitolele alea. norocul la examene eu sunt de parere ca ti-l faci singura, dispozitia si optimismul cu care pleci conteaza mult big_smile

#97 2012-01-30 18:53:05

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Eu cand am foarte mult material de invatat parcurg tot macar o data ca sa am habar si apoi pun accent pe unele chestii dar nu m-am dus niciodata fara sa citesc tot macar o data pentru ca asa e mereu, ce nu citesti aia ti se nimereste lol In afara de examenele orale merg lejer, cu zambetul pe buze lol nu mai citesc cu 5 minute inainte de examen cum fac altii   si incerc sa scriu cat mai mult despre subiectul respectiv. Daca am invatat ceva de la atatea examene e sa nu dau foaia goala sau doar cateva randuri. Ideea e sa scrii ceva chiar daca nu e 100% corect + mult bla bla unde se poate sa vada profesoru ala ca, chiar daca nu tinuiesti ceea ce a vrut el ai invatat restul si asta e, s-a nimerit sa nu stii subiectul respectiv foarte bine dar ai invatat!

#98 2012-01-30 20:42:23

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

pai summer_ problema la mine e,ca sunt la o facultate grea.Stiu ca toata lumea spune lucrul asta despre facultatea lui,dar la mine (chiar)cred ca nu se compara-medicina veterinara.
TOATE examenele se dau oral(problema nu e aici,ca nu mi-e teama si nici mi-e frica sa comunic cu proful)problema e ca nu pot sa-i zic nimic in afara subiectului sau sa dau ca am confundat pt ca acum fac bolile,deci PUN diagnostic.NU am voie sa confund niciun semn clinic,nici un semn anatomopatologic,NU am voie sa-i zic doar ca sa fie.La mine nu a mers niciodata treaba asta:chiar daca nu e 100% corect bla bla bla.Daca ai confundat,e problema ta.

Problema e ca ma simt descurajata,nu-mi mai place de mine.Nu ma mai simt sigura pe mine.Nu mai pot si uneori,sincer vorbind,nu mai vreau sa invat...cu toate ca sesiunea de abia a inceput si mai am inca 5 examene.Nu mai am vointa,nu mai am putinta,nu mai am nimic...stau si ma gandesc de ce mi se intampla toate astea?Nu mai am putere sa ma concentrez...

LE: heart_beat , crede-ma as vrea sa parcurg toata materia macar o data,dar eu am carti de aprox. 250(pagini-cea mai mica)-460pagini(cea mai afurisita) si nu la mine nu merge doar cu parcursul,trb invatat serios si de asta incerc sa mai merg si eu pe noroc.Mi-ar fi placut sa fiu un mic Einstein,dar trb sa incerc sa ma descurc cu ce am:))

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-01-30 20:52:34)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#99 2012-01-30 20:49:52

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

_Summer_ a scris:

Eu cand am foarte mult material de invatat parcurg tot macar o data ca sa am habar si apoi pun accent pe unele chestii dar nu m-am dus niciodata fara sa citesc tot macar o data pentru ca asa e mereu, ce nu citesti aia ti se nimereste lol In afara de examenele orale merg lejer, cu zambetul pe buze lol nu mai citesc cu 5 minute inainte de examen cum fac altii   si incerc sa scriu cat mai mult despre subiectul respectiv. Daca am invatat ceva de la atatea examene e sa nu dau foaia goala sau doar cateva randuri. Ideea e sa scrii ceva chiar daca nu e 100% corect + mult bla bla unde se poate sa vada profesoru ala ca, chiar daca nu tinuiesti ceea ce a vrut el ai invatat restul si asta e, s-a nimerit sa nu stii subiectul respectiv foarte bine dar ai invatat!

La mama n-ar tine chestia asta lol Ori scrii la subiect ce te-a intrebat, ori mai bine nu te mai obosesti, ca nu apreciaza efortul de a scrie 5 pagini pe langa subiect.
I-am explicat eu din perspectiva studentului de ce scriem atata (ca noi speram sa ii pese profului) dar ei nu-i pasa.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#100 2012-04-20 17:25:53

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

"Ma straduiesc, dar trebuie sa ma straduiesc mai mult." lol

A, si "criticile neconstructive sunt doar zgomot de fond". smile Multi sunt invatati sa verse critici neconstructive sau, din ipocrizie, sa incerce sa manipuleze, doar pentru propria placere sau propriile scopuri; observ ca asta e metoda lor fie de a-si intari propria incredere in sine, fie de a-si satisface nevoia de putere, izvorata si in cazul lor din propriile frustrari; nu inteleg jocurile murdare ca forma de socializare, atata timp cat eu una nu apelez la ele pentru propriile beneficii.
Gata, ma simt mai bine. coffestudiu

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-04-21 15:27:29)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.