|
Nu esti logat.
Ganduri pozitive-6#96 2012-01-30 18:45:42
Re: Ganduri pozitivede acord cu monica, incearca sa parcurgi toata materia, unele parti poate nu o sa le intelegi atat de bine ca pe altele dar vei fi mai sigura pe tine cand vei sti ca ai citit tot materialul, ceva tot o sa poti spune si din capitolele alea. norocul la examene eu sunt de parere ca ti-l faci singura, dispozitia si optimismul cu care pleci conteaza mult Offline #97 2012-01-30 18:53:05
Re: Ganduri pozitiveEu cand am foarte mult material de invatat parcurg tot macar o data ca sa am habar si apoi pun accent pe unele chestii dar nu m-am dus niciodata fara sa citesc tot macar o data pentru ca asa e mereu, ce nu citesti aia ti se nimereste In afara de examenele orale merg lejer, cu zambetul pe buze nu mai citesc cu 5 minute inainte de examen cum fac altii si incerc sa scriu cat mai mult despre subiectul respectiv. Daca am invatat ceva de la atatea examene e sa nu dau foaia goala sau doar cateva randuri. Ideea e sa scrii ceva chiar daca nu e 100% corect + mult bla bla unde se poate sa vada profesoru ala ca, chiar daca nu tinuiesti ceea ce a vrut el ai invatat restul si asta e, s-a nimerit sa nu stii subiectul respectiv foarte bine dar ai invatat! Offline #98 2012-01-30 20:42:23
Re: Ganduri pozitivepai summer_ problema la mine e,ca sunt la o facultate grea.Stiu ca toata lumea spune lucrul asta despre facultatea lui,dar la mine (chiar)cred ca nu se compara-medicina veterinara. Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-01-30 20:52:34) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #99 2012-01-30 20:49:52
Re: Ganduri pozitive
La mama n-ar tine chestia asta Ori scrii la subiect ce te-a intrebat, ori mai bine nu te mai obosesti, ca nu apreciaza efortul de a scrie 5 pagini pe langa subiect. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #100 2012-04-20 17:25:53
Re: Ganduri pozitive"Ma straduiesc, dar trebuie sa ma straduiesc mai mult." Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-04-21 15:27:29) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|