homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23-137

#2585 2010-04-18 11:48:48

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23

Lavi burticuta frumusica  puss

.

#2586 2010-04-18 11:51:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

smart, multumesc!

mariuca mea draga  hjarta multumesc mult! si eu m-am tot uitat in graficul tau si am sperat dar vad ca au venit uratii  yikes
o sa se intample si la tine fff curand, tu urmezi acum  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

mirik a scris:

Eu v-am anuntat ca o sa fiu un stres total.Sper sa nu va saturati repede de mine  supa
Ideea este ca pana akm imi place, nu-mi face rau.

si la mine la fel era, ma dadeam peste cap sa identific momentul exact dar nu ma simtem stresata de asta smile nu prea ma credea lumea  tongue
in nici un caz nu ne stresezi smile

giorgi, Lavi  puss

#2587 2010-04-18 11:56:03

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Eu te credeam si te cred in continuare.Ma gandesc cu groaza ce faceam daa nu-mi monitorizam ovulatia luna trecuta?Faceam 20 de teste de sarcina si ma consolam cu gandul ca a fost anovulator sigur.Asa ca dupa am facut teste de sarcina doar de dorul lor  tongue si am fost mai linistita decat daca nu as fi monitorizat.

Apropo de aflare momentului exact deja imi fac ganduri c am ovulat akm 20 min ca de atunci nu ma mai doare ovarul  lol  lol  lol  lol .Dar repet imi place cel putin deocamdata dar sper sa nu va stresez pe voi prea tare  big_smile

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2588 2010-04-18 11:59:28

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

mirik  si mie imi place sa determin exact momentul ovulatiei
luna asta eu sunt un pic in ceata pt ca neovuland nu stiu de cand sa numar 14 zile faza luteala

garga  cate mg de vitamina E luai pe luna ?

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-04-18 12:00:45)

#2589 2010-04-18 12:03:32

mirik
Insomniac member

Myre eu primul ciclu dupa curetaj nu l-am monitorizat si nu as putea sa spun daca a fost sau nu anovulator.Mie dr mi-a zis asa : sa astept sa-mi vina menstra la 4-6 saptamani dupa curetaj si daca nu imi vine in 8 sapt sa ma intorc la el.Mi-a venit la 5 saptamani in cantitati industriale chiar incepusem sa regret ca n-am luat antibebe dar am o banuiala ca ar fi de la aspenter si akm il intrerup cand imi vin monstrii.

In concluzie asteapta-te sa iti vina menstra la 4-6 sapt

Publicitate

loading...

#2590 2010-04-18 12:04:36

gargarita
Moderator

r.myrela a scris:

garga  puss   tu luai luminita de seara care contine si 10mg de vit.E si separat luai si capsule de vit.E 45mg ?

myre, luam vitamina E 100 mg de la biofarm 15 zile pe ciclu. in mod normal se iau 10 zile pe luna.
http://www.e-apoteca.ro/images/biofarm_vitamina_e.gif
si luminita de rotta nattura ( 500mg ulei de evening primrose + 10mg vit.E) 1cps/ zi
http://www.vitamix.ro/images/products/1912.jpg

daca nu ovulezi, nu ai faza luteala

da, miri, e fff folositor luatul temperaturii. nu-ti spun cati doctori mi-au zis ca eu nu ovulez cand le ziceam cat dureaza ciclurile mele  roll

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-18 12:05:01)

#2591 2010-04-18 12:09:11

mirik
Insomniac member

Da am ajuns la concluzia ca dr sunt doar asa sa vada si ei ceva la eco (exagerez akm).
Nu au rabdare, nu au chef, nu vor sa isi bata capul, au prea mukte paciente, li se par unele analize inutile desi ele sunt importante si nu ti le recomanda de parca i-ai rugat tu sa aiba grija de buzunarul tau....etc am prea multe nemultumiri legate de dr.

Eu tot sunt in cautarea unui dr potrivit pentru cerintele mele.Mi-a fost mai usor sa-mi gasesc sot decat dr   lol

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-04-18 12:10:42)

#2592 2010-04-18 12:11:30

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

garga  multumesc;asa am sa iau si eu dupa ce-mi vine ciclul

mirik  ce bine ca mi-ai zis
dar sunt f curioasa daca nu cumva ar treb sa iau si eu aspenter
ce analize inafara de coagulograma sa fac ?

#2593 2010-04-18 12:15:07

mirik
Insomniac member

Pai din cate imi amintesc eu tu totusi nu aveai probleme cu trombofilia deci de ce sa iei aspenter?
Vb cu dr tau sa te trimita la un hematolog bun sa te lamuresti in privinta asta.

Mie vit E mi-a fost prescrisa de la hematologie 10 zile pe luna, din cate am inteles de la Garga nu se elimina surplusul de asta nu se ia in continuu

#2594 2010-04-18 12:25:30

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Pupici dragelor!  puss

Eu cu analizele acum stau f bine... in sensul ca am repetat si ureaplasma si a iesit absenta... joi am luat rezultatul... iau in continuare 10 vit E + 10 Magne B6 + 10 Vitamina C pe luna... aspenter o data la 2 zile, acid folic zilnic... va trebui poate pe saptamana urmatoare sa ma duc din nou la Fundeni ca asa mi-au recomandat sa merg la reevaluare peste 6-8 sapt... si vor cam trece 8... dar nu stiu de ce am avut cicluri atat de scurte... ultimele 2 cicluri groaznice - la 22 zile... si totusi am ovulat, ca am avut crestere de temp... Am avut ovulatia devreme, faza luteala f scurta si uite asa am ajuns sa-mi vina f devreme... Nu stiu ce sa ma fac... Ca la analize eu par sanatoasa... dar uite ca din nou nu am reusit sa raman... sad

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2595 2010-04-18 12:26:09

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

persifona a scris:

Ce semnatura ai, smart lady rotfl rotfl rotfl Dar de ce tocmai in septembrie?

rodnar
in septembrie  trec cele 6 luni pe care teoretic  ni le-a recomandat  dr care m-a chiuretat  sa le asteptam sa treaca sa se refaca endometrul. practic noua mea dr spune ca daca analizele or sa iasa bune, avem liber mai devreme. o sa fie babele dezamagite ca n-au ce sa parasca la intretinere, dar nu ma las pana nu le satisfac mofturile, ca trebe sa respectam batranii  lol

maria, puss de ce nu mai intri aici ?

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-04-18 12:27:01)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2596 2010-04-18 12:26:25

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Miri, normal ca voi da de baut  drink  .....foarfecele sunt la locul lor , curat decat ziua am facut , scrisori de la sot nu am mai primit rotfl2 ...sa nu ma deochi , ca de la un timp am devenit o persoana normala chicot

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2597 2010-04-18 12:26:45

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

da fete, m-ati prins, sunt in pat, ma odihnesc putin big_smile

miri, garga, mika, andree, myre, giorgy, fete pusspusspusspusspusspusspuss

e asa frumos aici, cred ca iesim si noi mai tarziu smile

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2598 2010-04-18 12:34:15

gargarita
Moderator

mirik a scris:

Da am ajuns la concluzia ca dr sunt doar asa sa vada si ei ceva la eco (exagerez akm).
Nu au rabdare, nu au chef, nu vor sa isi bata capul, au prea mukte paciente, li se par unele analize inutile desi ele sunt importante si nu ti le recomanda de parca i-ai rugat tu sa aiba grija de buzunarul tau....etc am prea multe nemultumiri legate de dr.

Eu tot sunt in cautarea unui dr potrivit pentru cerintele mele.Mi-a fost mai usor sa-mi gasesc sot decat dr   lol

rotfl
sunt si doctori  buni dar f greu ii gasesti  din pacate

maria, iubita, normal nu prea e sa ai per luteala de 9 zile... ma bucur ca in rest esti bine  par

cu placere myre

#2599 2010-04-18 12:38:13

mirik
Insomniac member

Mie nu mi se mai trezeste armasarul  disperat  disperat  disperat

De o jum de ora ma tot foiesc si bat la niste taste tocmai in urechile lui tot tot se trezeste  lol

Oooo Georgi inseamna ca eu te-am vindeacat, te-am pus sa faci martusrisiri pe forum si akm gata dormi linistita  lol  lol

Maria se presupune ca sarcinile le-ai pierdut din cauza trombofiliei? Inteleg ca mergi si tu tot la dr Uscatesc, de cand ai inceput tratamentul la ea?De la inceput ai luat aspenter la 2 zile?
Nici nu stiu cum sa te intreb....ce simptome ai avut cand ai pierdut sarcinile? Ma intereseaza sa aflu daca am pierdut sarcina de la trombofilie sau de la ureaplasma de asta iti pun atatea intrebari.Sper sa nute superi pe mine si daca nu vrei sa imi raspunzi nu-i bai

#2600 2010-04-18 12:39:34

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

mirik a scris:

Mie nu mi se mai trezeste armasarul  disperat  disperat  disperat

De o jum de ora ma tot foiesc si bat la niste taste tocmai in urechile lui tot tot se trezeste  lol

Oooo Georgi inseamna ca eu te-am vindeacat, te-am pus sa faci martusrisiri pe forum si akm gata dormi linistita  lol  lol

Maria se presupune ca sarcinile le-ai pierdut din cauza trombofiliei? Inteleg ca mergi si tu tot la dr Uscatesc, de cand ai inceput tratamentul la ea?De la inceput ai luat aspenter la 2 zile?
Nici nu stiu cum sa te intreb....ce simptome ai avut cand ai pierdut sarcinile? Ma intereseaza sa aflu daca am pierdut sarcina de la trombofilie sau de la ureaplasma de asta iti pun atatea intrebari.Sper sa nute superi pe mine si daca nu vrei sa imi raspunzi nu-i bai

Mirik, lasa omul sa se odihneasca!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2601 2010-04-18 12:41:01

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Smart, nu prea am mai intrat din doua motive... unul a fost ca am vrut sa ma mai detasez putin de subiect, ori intrand zi de zi si discutand despre asta nu prea am cum sa ma detasez... iar celalalt a fost ca atunci cand am mai incercat sa intru, nu am mai facut fata sa citesc cat de mult se scrie... se scriu pagini intregi, uneori zeci de pagini pe zi si efectiv nu am acest timp pentru a citi tot... La serviciu sunt f ocupata, seara acasa nu stiu ce sa fac mai intai si uite asa scade timpul disponibil de a mai sta pe net... in timpul pe care il am pentru a sta pe net, am profitat sa caut anunturi de casa... vrem sa ne luam apartament si asta ne mananca o gramada de timp... Din cand in cand, mai intru si pe aici, mai arunc cate un ochi... nu de alta, dar nu vreau sa ratez nici un bebe mic smile

Sper sa ma iertati si sa nu va suparati ca nu mai intru asa cum intram odata... si va multumesc ca nu ma uitati!  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta

Mirika, cum sa nu-ti raspund, si cum sa ma supar... hjarta Se pare ca amandoua am avut aceleasi 2 probleme... coagularea si ureaplasma... nici eu nu stiu de la ce exact am pierdut sarcinile, dar cu siguranta din unul din cele doua motive... Mai degraba cred ca din cauza ureaplasmei... mie la coagulare decat o analiza din toate mi-a iesit la limita inferioara (Pro C Global parca) in rest au iesit in limite... tratamentul de la Uscatescu l-am inceput de pe 3 martie, deci am aproape 2 luni, de aceea voi merge din nou sa vad ce mai iese la analize si dupa acest tratament... tie ce ti-a iesit rau la coagulare? De ureaplasma ai scapat?

Garga, , eu cred ca am ovulat cu 3 zile mai devreme decat zice Ferty, deci ar veni o faza luteala de 12 zile... Dupa simptome si dureri de ovulatie, cred ca am ovulat cu 3 zile m devreme...

Ultima oara a fost editat de accumaria (2010-04-18 12:48:07)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2602 2010-04-18 12:43:06

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Maria  puss

Miri, nu stiu poate ai dreptate big_smile dar asa bine este ca ma trezesc odihnita dimineata  chicot

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2603 2010-04-18 12:44:24

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

salutare fetele...........
mie nu mi-a mers netul ieri ba am avut ba nu ..... bang m-am saturat de problemele lor care nu mai reusesc sa le rezolve
garga ....o sa fie bine incearca sa te linistesti
in rest va pup pe toate.. puss  puss

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.