homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23-21

#381 2010-04-10 11:38:48

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23

mikado a scris:

gargarita a scris:

of mika... de-ai sti cat m-am agitat si eu pana am reusit sa fac HSG-ul... incearca sa vorbesti direct cu doctorita, poate te ajuta ea
dar tu chiar crezi ca ai nevoie sa faci HSG? ai avut infectii cu chlamidia/ gonococ, inflamatii pelvine?

nu garga, nu am avut asemenea lighioane, singura problema a fost o candida care nu poate fi o mare problema, in rest nimic, ea mi-a recomndat HSG si nu inteleg dc. tot mi-a dat nr. de telefon si nu raspunde ce folos....eu sunt foarte intelegatoare , dar nu-mi place sa ma milogesc , am respectat intocmai tot ce mi-a zis....mai stii poate nu i-a placut fatza mea...

iubita, poate nu e cazul sa te grabesti cu HSG-ul asta... e si destul de uratica... daca mai ai alte investigatii de facut, fa-le pe-alea pana la ea, si poate apare bebe intre timp. sunt deacord cu myre.

tt, spor la calcat smile
eu m-am bagat la treaba grea, spal cuptorul de la aragaz  disperat

LE giorgi, mooor  rotfl
daca vrei sa-ti schimbi ID-ul, trebuie sa trimiti mail unei moderatoare cu noul ID pe care-l vrei si motivul pt care vrei sa-l schimbi

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-10 11:40:28)

#382 2010-04-10 11:40:25

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

bunea georgeta a scris:

neata , fetele

tttt puss  sanatate bunicii tale

ruxxy te asteptam cu vesti  puss

cocof , miri , tttt si cine a mai citit ce am scris eu referitor la nume....asa mi-a venit mie la neuroni sa scriu numele vecinei...ar fi complicat sa imi schimb id-ul? nustiu ...ce ziceti?...sau astept sa treaca in nefiinta d-na bunea  rotfl2 ca n-as suporta sa port numele unei decedata rotfl2  rotfl2 cum ma pute-ti ajuta??? big_smile ....aaaaaaa eu sunt fata ...o am martora pe Almi ca mi-a auzit vocea la telefon rotfl .. daca Almi vrea sa faca misto ar putea sa spuna ca sunt baiat ca sa imi dati mai mult ignor de cat imi dati uneori tongue

va pupi pe toate  puss  puss  puss

mikado, ce faci? ne parasesti o perioada? puss  puss  puss

andreed ma bucur ca te simti bine puss

ce vrei sa zici , cu ignore ala ?? pai ce , noi te-am ignorat pana acum ??? punish  stiu ca esti fata , era doar o gluma  kram

cris , cred ca e un semn sa stau potolita  lol

ies un pic de pe calculator , ma duc sa cumpar detergent ca sunt la limita , si poate daca iau o gura de aer , poate imi mai revin

hai sa fiti cumintele  wave par

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-10 11:44:21)

#383 2010-04-10 11:46:13

Talida__
Full member
Inregistrat: 2010-03-09

'neatza fetele.  kram  kram

Vaaii ce lenesa sunt... acum 15 min m-am trezit  angel

coffestudiu ma pun sa va citesc din urma.

Imi dati si mie user si pass de la album, pls ? (pe mail  tongue )

Grafice FF

Cu optimism inainte
gravida Baby

#384 2010-04-10 11:51:27

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

garga puss  ce as putea sa ii scriu moderatoarei, ce motiv sa-i spun....ca ar fi murit mentorul meu si ca din cauza numalui pe care il port pe forum am inceput sa am cosmaruri iar noaptea rotfl2  rotfl2 eu de fel avand deja  nopti pe care mi le petrec dormind in picioare chicot .....probabil ca raman la numele acesta cat este madam bunea in viata....

tttt puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#385 2010-04-10 11:57:49

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

hello  par  puss
ce mult ati scrisss!!

pipaaaa  par  kram  puss

aseara nici nu am terminat bine de scris ca m-am saturat de iesit in locuri unde se fumeaza turceste, ca a si trebuit sa plec la ziua cuiva.  roll  azi inca o petrecere dar de la care chiulesc, chiar nu ma mai intereseaza cine se supara ca bag chiulul.. pur si simplu nu mai pot sa inhalez fum.....sa nu mai zic ca ma tenteaza ca naiba sa imi aprind o lulea  tongue 
asa ca azi, fiind "Caturday"  lol  ,  o sa stau degeaba acasa  happydance o sa vegetez in stil mare

ce se intampla??? pe georgeta nu o cheama asa de fapt...?  va

abia m-am trezit si nu stiu cat de coerenta am fost.  lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-04-10 12:00:53)

Publicitate

loading...

#386 2010-04-10 12:02:51

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

myre, criss, garga aveti dreptate...am sa  merg si la alt medic, nu strica si o alta parere

multumesc pentru sustinere puss  puss

cat despre analize,( altele nu mi-a dat sa fac),  doar cele hormonale nu le-am facut, ieri dr. de familie mi-a zis ca imi da trimitere la endocrinolog sa fac analizele gratuit, dar cele din zilele 2-3 deja le-am pierdut....

am  grater , mi-am facut ochii frumosi acum merg sa va citesc, ca va suparati pe mine si nu vreau

Andreea&Maria da mai tare poate ma trezesc  puss  puss

buneageorgetaioana s-ar putea sa nu-mi iasa, faza cu parasitul o perioada puss

.

#387 2010-04-10 12:04:51

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Eu pregatesc micul dejun pentru tati smile . Apoi ma duc cu mama la cumparaturi ca frigiderul de acasa e tare sexy rotfl2

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#388 2010-04-10 12:06:35

passenger
Addicted member

mika, daca tu crezi ca te ajuta faptul ca nu mai intri online aici la vorba cu fetele, ok, fa asta. Dar iti spun ca multe persoane au renuntat la forum din diverse motive si eu revenit in scurt timp. Eu una nu cred ca forumul are un impact asa mare asupra starii de spirit. E un forum si atata tot, cu discutii de tot felul, off-topic la greu.. E pt relaxare, nu inteleg cum ar putea el sa fie motiv de stres si o grija in plus.  va
Acum generalizez, nu are legatura cu tine si cu decizia ta, insa am auzit de ff multe ori "renunt la forum o perioada, vreau sa ma detasez" si de fiecare data au fost doar vorbe.  cesafac  Ce-are forumu' cu detasarea ??  hmm

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-04-10 12:08:51)

#389 2010-04-10 12:06:48

bunea georgeta
Platinum member
Site

mikado , nu-mi spune si Ioana , ca imi este teama sa nu intre vecina pe acest forum si sa isi vada numele  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

pass, ai citit bine ...nu ma cheama asa si sunt fata  rotfl

#390 2010-04-10 12:08:30

Talida__
Full member

drool  drool  drool ahhh fetelor nu mai vorbiti de chestii interzise pt mine ( cum sr fi fainoasele...)  drool  drool  drool

Coco, Garga taieteii aia arata incredibil....

Blue, Madutu ce-mi plac graficele voastre...

kram

Grafice FF

Cu optimism inainte
gravida Baby

#391 2010-04-10 12:10:27

passenger
Addicted member

talida, blue e "pe stop" .  neutral

georgeta, daca tu spui ca esti fata nu e musai sa si credem. lol ne-ai lasat sa credem ca te cheama asa ...  lol

e suspect de liniste acum  va

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-04-10 12:13:27)

#392 2010-04-10 12:16:17

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Andreea sunt bine. bebita  e bine, da din picioare.

cocof nu stiu daca mai pot naste natural ca s-a intors fetita cu picioarele in jos. daca pana joia viit nu se mai intoarce la loc, facem cezariana. asa ca...... cum va vrea ea.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-04-10 12:16:28)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#393 2010-04-10 12:17:31

bunea georgeta
Platinum member
Site

bine ma Pass, atunci ce sa fac ca sa ma credeti ca sunt fata??? nustiu ...sa fac o poza la operatia pe care am facut-o si sa o pun in album???? rotfl2  rotfl2 .....sau va scriu nr meu de telefon aici si astept care vreti...care doriti sa ma sunatii??? rotfl

#394 2010-04-10 12:17:44

mikado
Platinum member

passenger a scris:

mika, daca tu crezi ca te ajuta faptul ca nu mai intri online aici la vorba cu fetele, ok, fa asta. Dar iti spun ca multe persoane au renuntat la forum din diverse motive si eu revenit in scurt timp. Eu una nu cred ca forumul are un impact asa mare asupra starii de spirit. E un forum si atata tot, cu discutii de tot felul, off-topic la greu.. E pt relaxare, nu inteleg cum ar putea el sa fie motiv de stres si o grija in plus.  va

puss  puss bortosica frumusica
eu is berbeaca, si mai intai dau cu capul si apoi ma gandesc daca e bine ce-am facut....vai nici pe departe forumul
nu este pt. mine un motiv de stress ...am spus asta doar ca eram foarte  suparata...sunt 100% sigura ca nu pot sta fara voi, imi sunteti tare dragi hjarta  hjarta  puss  puss

georgi vezi ca e de rau, i-ai furat identitatea femeii rotfl2  rotfl2  rotfl  rotfl

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-10 12:19:17)

.

#395 2010-04-10 12:19:22

passenger
Addicted member

georgeta, da !! faci o poza ca proba la dosar, insa nu la operatie.  rotfl

mika, pai vezi ??  kram  par  puss  un'sa pleci, tu fata ???  par  puss

alina, ce tare piticuta ta. s-a gandit ca vrea sa mai stea la mami in burta, de aia s-a rasucit.  lol

ma duc sa mananc, revin  kram

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-04-10 12:21:47)

#396 2010-04-10 12:25:31

Talida__
Full member

passenger a scris:

talida, blue e "pe stop" .  neutral

Inseamna ca nu m-am trezit inca  cascat  ... Mie mi s-a parut cand m-am uitat ca are tot spotting ... sad  bang  bang  bang F*ck red

Blue  puss

Grafice FF

Cu optimism inainte
gravida Baby

#397 2010-04-10 12:25:52

bunea georgeta
Platinum member
Site

rotfl2  rotfl2 imi veni o idee....o sa-i fac o poza sotului cu '' pensula'' si o pun la albumul nostru....sau merg la d-na bunea si o rog sa ma lasa sa o fotografiezi ,normal ca la fata ca daca i-as face poza la '' motorul vietii' nu ati mai manca o saptamana...va imaginati cum arata la 80 de ani.....codite si piei lasate, ca doar nu se mai epileaza la aceasta venerabila varsta rotfl  rotfl

#398 2010-04-10 12:29:59

mikado
Platinum member

printre altele, am uitat sa va spun ca desi este criza, in iunie vom fi nasi

iar primia fina a fratelui  meu are http://stirileprotv.ro/stiri/social/o-f … urala.html

.

#399 2010-04-10 12:32:21

monnaa
Full member
Inregistrat: 2010-02-14

neata feteleeee par  par  par
OMG Georgi ....., cata imaginatie .... codite si piei .... acklad  acklad nu esti zdravana ... rotfl2  rotfl2  rotfl2
saraca doamna batrana ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.