homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23-24

#438 2010-04-10 14:36:53

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23

da Cris , dar m-am simtit tare prost...omul de unde sa stie ca eu sunt grasa , nicidecum nu am nascut wink

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#439 2010-04-10 14:37:05

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

gargarita a scris:

Talida__ a scris:

gargarita a scris:

talida, apropo de fainoase... insulina, glicemia, toleranta la glucoza le-ai facut? cu kg cum stai? ( daca vrei sa spui, daca nu, scuza-ma ca am intrebat)

Cu kg stau foooarte bine ... in sensul ca am sa dau si la altii big_smile ...  ( 168 cm / 73kg).  Glicemia e buna. Nu am mai facut rezistenta la insulina (inca). Dar cu PCOS si hipotiroidie lupta cu kg este din ce in ce mai grea... adica daca nu tin regim strict ( fara fainoase, cartofi, orez, fructe dulci, zahar si orice produs care contine zahar, carne grasa)  ma ingras si mai mult. De slabit.... greu pleaca cate un kg.

eu am 65kg tot la 1.68 si nu pot da vina pe afectiuni metabolice, pap pecum o purcica  rodnar
nu stiam ca ai hipotiroidie... PCOS-ul este diagnosticat sau te regasesti in manifestarile lui? ai fi tare ghinionista sa le ai pe amandoua  cesafac

madutu, sunt foarte mari sanse sa iasa maine. nu putem garanta ca nu vei avea un fals negativ, pentru ca uneori implantarea are loc mai tarziu. ai vazut ce scie pe firste response, cu 4 zile inainte de menstra ( 11 DPO) ai 78% sanse ca rezultatul sa fie real. mie mi se pare f bun procentul

giorgi, si tu ai patit-o cu acidul folic?  cesafac  sigur nu are legatura cu sigilarea trompelor, interventia nu are nici o influenta asupra sist hormonal

garga asta stiu ca poate fi un fals negativ ........dar maine e cu 2 zile inainte sa vina si procentul e 98% asa scrie pe cutie si de asta sunt sigura ca nu se va insela aica daca va fi negativ inseamna ca nu sunt.......multumesc mult de raspuns sunt constienta dar mai bat campii ca alfel ma gandesc numai la ziua de maine.........

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#440 2010-04-10 14:37:05

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

passenger a scris:

Nu vorbesc despre asa ceva acum, abia din trim. 2 incolo daca ajung cu bine o sa ma gandesc la asta.  smile

normal ca ajungi acolo.....lasa ,,pesimeala'', mazarichea ta este acolo unde trebuie si creste pe zi ce trece puss  puss

georgi doar  cearsafuri sau era lenjerie completa rotfl2  rotfl2

mai ce o fi cu printesica, vad ca nu a semnat condica

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-10 14:41:42)

.

#441 2010-04-10 14:42:15

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

shopping placut pass, eu am fost ieri... wink

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#442 2010-04-10 14:45:29

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

habar n-am mona  nustiu

giorgi, da-le incolo de kg, tu sa fii sanatoasa ...  puss
iar am murit de ras cu cerceafurile  rotfl

pass, shopping placut 

madutu, eu cred ca maine esti cu 4 zile inainte sa-ti vina, nu cu 2 cum zice ferty... el ia in calcul perioada ta luteala de luna trecuta dar eu sunt ferm convinsa ca ai ovulat mai devreme decat zice el
si cei de la firste response sunt sigura ca se raporteaza la un ciclu cu per. luteala standard de 14 zile. pt ca la o femeie cu per. luteala de 11 zile n-o sa i se implanteze mai devreme decat uneia cu per luteala de 14 zile... si atunci n-are cum sa mai fie valabila faza aia cu pozitivatul cu x zile inainte sa-ti vina

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-10 14:46:16)

Publicitate

loading...

#443 2010-04-10 14:47:20

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

rotfl2  rotfl2  rotfl2
georgi super tare visul tau
am ras cu lacrimi. te cred ca te-ai simtit nasol dar cu vise din acestea ai putea scrie o carte pt descretirea fruntilor

Ultima oara a fost editat de daciana_m (2010-04-10 14:47:54)

sjuk

#444 2010-04-10 14:51:20

bunea georgeta
Platinum member
Site

garga, mikado , daciana ...daca ati dormi o noapte cu mine si sa ma culc si suparata cred ca v-ati speria si a-ti face pipi pe voi  rotfl2 cand visez noaptea , dimineata ma trezesc asa obosita....cand ii spun sotului ca nici nu zici ca am dormit el imi spune'' te cred si eu ca esti obosita cine circula noaptea prin casa, tu!!'' rotfl

#445 2010-04-10 14:56:37

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

gargarita a scris:

habar n-am mona  nustiu

pass, shopping placut 

madutu, eu cred ca maine esti cu 4 zile inainte sa-ti vina, nu cu 2 cum zice ferty... el ia in calcul perioada ta luteala de luna trecuta dar eu sunt ferm convinsa ca ai ovulat mai devreme decat zice el
si cei de la firste response sunt sigura ca se raporteaza la un ciclu cu per. luteala standard de 14 zile. pt ca la o femeie cu per. luteala de 11 zile n-o sa i se implanteze mai devreme decat uneia cu per luteala de 14 zile... si atunci n-are cum sa mai fie valabila faza aia cu pozitivatul cu x zile inainte sa-ti vina

garga stai putin ca m-ai zapacit eu maine sunt in ziua a 12 dupa ovulatie si am pus faza lunetala de 14 zile ca asa am avut cel mai mult deci asta inseamna cu 2 zile inainte sa imi vina s-au m-am zapacit eu ca acum din ce zici tu pare prea repede  si luna trecuta a fost faza lunetala de 12 zile iar in ian de 14 zile si eu am pus max acesteia adica 14 uita-te putin pe graf ca sunt in ziua a 12 maine si lamureste-ma ca acum sunt confuza rau

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#446 2010-04-10 15:02:15

monnaa
Full member
Inregistrat: 2010-02-14

madutumic a scris:

gargarita a scris:

habar n-am mona  nustiu

pass, shopping placut 

garga stai putin ca m-ai zapacit eu maine sunt in ziua a 12 dupa ovulatie si am pus faza lunetala de 14 zile ca asa am avut cel mai mult deci asta inseamna cu 2 zile inainte sa imi vina s-au m-am zapacit eu ca acum din ce zici tu pare prea repede  si luna trecuta a fost faza lunetala de 12 zile iar in ian de 14 zile si eu am pus max acesteia adica 14 uita-te putin pe graf ca sunt in ziua a 12 maine si lamureste-ma ca acum sunt confuza rau

madu .... rotfl2  rotfl2  rotfl2 esti cu gandul la lunete , hmmm ?  rotfl  rotfl "faza lunetala " ....

#447 2010-04-10 15:03:07

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

wave

accumaria puss                          blue puss                              andreea puss

bmihaela puss                            briana puss                           camy puss

georgi puss                                cocof puss                            Alina puss

cris8 puss                                   bebemic puss                       rruxxy puss

daciana puss                              ddunia puss                           adina puss

garga puss                                 priga puss                              naf puss

lavi puss                                     madutu puss                          lili puss

manu puss                                  mayya puss                           smart puss

mirik puss                                   nera puss                               fany puss

pass puss                                   printe puss                             dana puss 

myrela puss                                raluk puss                               buck puss

savannah puss                            tasha puss                              katami puss

tt puss                                        zana puss                               monnaa puss

bulica puss                                 pipa puss                                maryland puss

timean puss                                talida_ puss                            AnaC puss

rb puss                                       clara puss                               pink_brain puss

cristal_it puss                              rain puss                                 fluffypuffy puss

mikado puss                               clara puss

mi-am luat luminita de seara de la walmark de 500 mg... sper k e ok.. incep sa iau de zi.. si BU la fel smile

georgi, esti fenomenala cu visurile tale rotfl

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#448 2010-04-10 15:04:42

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

madutu scuze, maine esti in 12DPO, aici a fost greseala mea. deci vei fi cu 3 zile inainte sa-ti vina, nu cu 2 cum zici tu. pentru ca-ti vine in a 15-a zi daca ai o per. luteala de 14 zile. asa cum am mai tot spus, sunt ferm convinsa ca ovulatia nu a fost luna trecuta cand zice ferty ci 2 zile mai devreme=> perioada luteala tot de 14 zile.
deci, conform statisticii celor de la firste response, ai 87% sanse ca testul sa-ti arate corect maine.

LE Almi  puss

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-10 15:05:35)

#449 2010-04-10 15:05:20

bunea georgeta
Platinum member
Site

parca nici Almi nu a semnat condica , Priga si acum o avea musafiri, Miri o fi ragusita ca i-o fi facut sotului galerie, Lavig astazi pleaca din tara, Nera intra mai rar ,Ruxxy nu a mai intrat sa ne spuna ce a facut la dr ,smart lady  nustiu , Raluk o fi obosita de cand ''trage'' sotul de ea, Zana o fi lucrand ,  Bmiha o fi suparata ,   Timean nu i-o merge net-ul ,  ....scuze daca am omis pe cineva....dar va asteptam la apel  coco. pass, bluee

puss  puss  puss

LE vai , Almi te dadusem lipsa , bine ai venit puss  puss te-au sunat cel de la meteo????????

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-04-10 15:06:37)

#450 2010-04-10 15:09:09

monnaa
Full member
Inregistrat: 2010-02-14

pup fetele ..., merg sa cafelesc una cu nasa-mea ..., ca suntem singure acasa amandoua ...
ne intalnim mai tarziu ....  puss  puss

#451 2010-04-10 15:09:09

Almi Ingerash
Addicted member

oooo.. georgi... inca nu... mai am de asteptat.. eu pana ma suna ei (cand m-or suna) merg mai departe cu planurile pt farmacie.. cand voi fi sunata sa merg la meteo voi renunta la farmacie (sau daca imi permite timpul si bugetul, voi merge mai departe si cu farmacia...) smile

#452 2010-04-10 15:09:52

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

georgi  esti de nota 10 cum ai scris tu despre fiecare
puss  puss  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-04-10 15:10:09)

#453 2010-04-10 15:13:48

Almi Ingerash
Addicted member

sa-mi bag picioru` k nashpa e BU asta... mi se face gura punga acklad acklad acklad

#454 2010-04-10 15:16:05

bunea georgeta
Platinum member
Site

r.myrela  puss  puss

monna ai grija sa nu ma barfesti chicot ca te vei ineca cu cafea chicot

plec
    va pupacesc pe fiecare wave

#455 2010-04-10 15:18:52

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Almi  puss
e cam rea la gust dar eu o puneam in putina apa

#456 2010-04-10 15:20:01

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

asta mica e de pomina.numa nu s-ar culca.a facut caca si a inceput sa tipe "tata pute"trebui sa ma duc langa ea ca altfel nu o sa doarma.pupici fetele
sunt bucuroasa ca se simte mai bine

fetele ce ziceti de graficul meu. eu nu mai inteleg nimic

sjuk

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.