Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23-63
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23
smart lady a scris:mirik poate anunta ovulatia ?
Am opk negativ deci nema ovulatie
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
mirik a scris:Eu am o mica nelamurire.As vrea sa comand si eu testele de pe Amazon. Cat costa livrarea?
Doua lire costa livrarea
Am juma de ora de pauza
- prigatel
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-06
miri, nu se stie. ai avut zile in care nu ai facut teste. poate ai avut pozitiv acum doua zile.
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
BUUEEEEEEYYYYYY!!!!!!! ce-i cu starea asta??? haida, capu` sus, tztzele inainte, umerii si fundul inapoi, zambetul pe fata k sa nu va biciuiesc
haideti mai fetelor, tete, daci ce naiba... stiu si sunt sigura ca toate fetele de aici stiu cum e sa fii dezamagita ( ma refer in general, nu neaparat cand vezi testul negativ)... dar orice sut in fund ne face vrand/nevrand sa facem un pas inainte nuuuu??
vreau sa gandim toate pozitiv.. da, tete, ai test negativ... dar ti-a venit ciclonu`?? (a nu se intelege ca daca vine, ai voie sa cazi iar in tristete) nu! si ce daca avem test negativ?? inseamna ca tre` sa mai lucram.. inseamna ca tre` sa in convingem pe bebe (care exista undeva acolo sus deocamdata) inca o luna ca meritam si suntem suficient de puternice sa-l primim in viata noastra... nu spun ca eu nu ma simt dezamagita... sunt realista si stiu sigur ca ceva nu e in regula cu mine, dar pana ajung la medic speranta mea e ultima care moare luna de luna (trec printr-o perioada destul de nasoala impreuna cu familia mea in ceea ce priveste situatia financiara si nu pot ajunge cand vreau eu la medic)... DA, imi vine sa ma urc pe pereti de durere (sufleteasca, pt k cea cu cea fizica sunt obisnuita) cand vad ca "nici luna asta nu e bebe, asa cum toata lumea isi doreste sa ma vada"... ma intreba socrul meu cand am fost la gratar si eram FLEASHCA de durere de burta "ce-ai tata?? de ce ti-e rau?? sa ne pregatim sa facem chef ca vom fi bunici?? ceva- ceva??" imi venea s-o rup la fuga si sa plang pana mi se termina "rezervele" de lacrimi... dar am inghitit, m-am dus doi pasi mai incolo, m-am adunat sa nu plang si m-am alaturat grupului din nou... nimeni nu stie ce e in sufletul meu luna de luna cand vad ca nu sunt insarcinata... dar VREAU si TREBUIE sa merg mai departe CU ZAMBETUL PE BUZE cum ma cunoaste toata lumea din jurul meu ...
LE: imi pare rau daca am suparat pe cineva cu mesajul acesta dar INCERC sa va ajut cum pot si INCERC sa va incurajez sa mergeti mai departe CU OPTIMISM SI SPERANTA...
LE' : na ca m-au bufnit lacrimile.. merg sa fac curat in camera ...
Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-04-13 12:17:08)
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
da, almi , asa e , si pe mine ma intreaba mereu , nu e zi sa nu primesc intrebarea asta de la diferite persoane ....peste asta am reusit sa trec , in sensul ca eu nu inghit in sec , ci le raspund , chiar pe un ton rautacios , sa ma scuteasca ......... dar parca ma simt cam batrana ...si ciudat e ca bebe imi doresc de ceva timp .....deci nu am ce sa imi reprosez , ca am pus cariera pe primul loc , dar au trecut cativa ani foarte repede pe langa mine
hei , pai tu ne incurajezi pe noi ? si plangi tu ?????
in alta ordine de idei , ma gandesc sa iau si eu femicur , cine a mai luat ??
coco unde esti ?? parca tu ai luat femicur, nu ?? cum l-ai administrat ?
Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-13 12:19:11)
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Almi Ingerash a scris:[b] dar VREAU si TREBUIE sa merg mai departe CU ZAMBETUL PE BUZE cum ma cunoaste toata lumea din jurul meu ...
mare mare dreptate almi
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- mikado
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Da, sunt un exemplu pozitiv dar in acelasi timp imi dau seama cat va doriti si voi sa traiti ceea ce traiesc si eu...
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Almi Ingerash
- Addicted member
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
neata fetelor........ ma altur si eu depresivelor azi ........ ttt te inteleg perfect si cat ai vrea sa ridici capul sufletul suspina si e trist ...... eu am sa merg la medic dupa ce vine si am sa incerc cu analize si am sa cer verificare trompelor ma sperie faptul ca dr m-a intrebat inainte de operatie daca vreau sa-mi lege trompele si i-am zis ca nu dar daca a facut lucrul acesta?? si fetita mi-a zis mami a venit primavara si au venit si berzele si bebe tot nu a venit ........eu nu vreau sa fiu singura la parinti ......cu ce sa o mai mint ce sa iii mai spun .......nu stiu daca azi imi va veni ca nu da semne dar temp e la vale ........ va pup si intradevar speranta moare ultima dar......e greu sa gasesti resurse luna de luna .....
Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-04-13 12:37:58)
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- smart lady
- Addicted member
mika multi inainte
na ca mi-ai amintit ca si eu trebe sa modific si sa trec 29
madutu
Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-04-13 12:37:51)
- Almi Ingerash
- Addicted member
modific smart??
Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-04-13 12:38:32)
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
neataaaa si pupici multi tuturor
Tete, poate ca, intr-adevar, daca te demoralizeaza atat un test negativ, ar trebui sa nu mai faci. Dar eu vad totusi o temperatura mare azi, si esti in Z12 DPO . Inca nu este nimic sigur. HAi, iubita, incearca sa te linistesti, nu-ti faci decat rau cu starea asta, iar ceva sigur nu vei sti decat peste doua zile . Oview au si teste de sarcina? Almi, si tu incepi ???? Bine macar ca termini intr-o nota optimista. Asa trebuie sa fii. Nu poti incerca sa te duci la un dr. in spital, cu trimitere de la doctorul de familie? Priga, cuscra, ce dor imi era de tine !!!! Blue, sa dea DD sa trebuieasca sa donezi OPKurile pe forum.!!! Mika, daca ovulezi in Z15, asa cum ne-ai obisnuit, vei avea ovulatie de uichend Lavi, serviciu usor. Si eu pic ca un geamantan seara in pat. Mirik, eu zic ca totusi pata aceea este de la ovulatie. Fluturas, dar tu ce ai patit da ai starea asta. Eu zic ca poate fi oboseala si tensiunea acumulata zilele astea cu pitica ta. Bulica, imi pare nespus de bine cand te "revad" Alinaaaaaa , deja 39+ uoooouuuuuu Smart, imi place atitudinea ta anidepresiva Andreea, cum poti spune asa ceva. Numai faptul ca iti raspundem si suntem alaturi de tine, poate sa contrazica ceea ce gandesti. Pass, cum te mai simti, iubire? Printe, Ruxxy, Manu, Giorgi, Myre, Time, Madutu pupici multi
- Almi Ingerash
- Addicted member
cocofanu doctorul la care vreau sa merg nu stiu daca lucreaza in spital... ma voi interesa si voi vedea ce si cum..
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
presupun ca si eu ar trebui sa vad cum stau cu trompele si cu spermograma
coco , am gresit , cred ca eram cu capul in nori de dimineata , testul a fost de sure
zi-mi si mie , tu ai luat femicur ??
Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-13 12:41:41)
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Hello Coco
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- smart lady
- Addicted member
da almi modifica
cocofanu topaitor
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|