homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cateva intrebari

#1 2010-04-09 17:45:16

lioa
New member
Inregistrat: 2008-08-15

cateva intrebari

Hello! Am si eu cateva intrebari.... (daca nu am ales topicul bun, scuze de pe acuma  smile )

1. Urmez ceva tratament de cateva zile pentru ca am fost la ginecolog si mi-a gasit ceva virus papiloma.... am de luat ceva ovule Cervugid si pastile Isoprinosine plus ceva spalaturi vaginale cu ceai de pelin. Vreau sa stiu daca efectul pastilelor/ovulelor imi afecteaza in vreun fel organismul, pentru ca vreau sa-mi fac un test de sarcina, si nu vreau sa lesin degeaba sau asa ceva.

2. Pe prospectul de la Cervugid scrie ca trebuie sa tin cat de cat regim si sa nu mai beau alcool.... Doctorita nu a spus nimic despre asta... Acuma nah... nu-s alcoolica sau ceva dar din cand in cand ar mai merge o bere de exemplu  mai ales ca tratamentul meu o sa dureze 2 luni

3. Am uitat sa intreb asta direct la doctor... Ce se intampla in perioada ciclului menstrual cu ovulele mele? Ele trebuiesc luate in 3 ture, e adevarat cu pauza de 7 zile, dar in cazul in care pauza nu coincide cu ciclul meu menstrual opresc tratamentul sau nu are nicio influenta sau io mai stiu?

Cam atat smile Sper sa ma lamureasca cineva... O zi frumoasa! buh bye!

#2 2010-04-09 19:26:36

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: cateva intrebari

1. suspectezi o sarcina? ca daca da sub nici o forma nu folosesti astfel de ovule.
2. daca pe prospect scris fara alcool deci e fara. am luat si eu nu pt asta ci pt gardnerella si n-am pus gura pe alcool.
3.daca vine menstra in timpul tratam cu ovule intrerupi si pui dupa.

multa sanatate!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#3 2010-04-09 19:26:39

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

1. aceste medicamente actioneaza asupra organismului, prin urmare, cum spui tu: "iti afecteaza oraganismul"...dar nu perturba veridicitatea testului de sarcina daca la asta te refereai;
2.nu stiu sigur daca asa scrie pe prospect dar cu virusul papiloma nu e de joaca...daca spune sa nu consumi alcool doar nu o sa mori 2 luni;
3. aici nu stiu sigur ce sa iti spun...poti pune ovule si in perioda menstruatiei doar ca ele nu o sa isi faca efectul la maxim; cel mai bine ar fi ca menstruatia sa pice in cele 7 zile...si apoi eventual mai lungesti o pauza sau cumva ca sa nu pice la mijlocul curei de cervugid...

in rest poate te mai lamuresc fetele...mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#4 2010-04-09 19:46:21

lioa
New member
Inregistrat: 2008-08-15

Am avut o perioada mai "zbuciumata" din punctul asta de vedere... si se vede foarte clar ca nu sunt profesionista in dinastea.... stiu ca ovulele nu trebuiesc luate in primul trimestru de sarcina, dar sper sa nu fie cazul (de obicei sunt foarte paranoica cand vine vorba de treburi de genu`); cat despre alcool intr-adevar nu mor daca nu beau o perioada nimic. Intrebam doar pentru ca mi se pare interesant ca doctorita nu a spus nimic de vreun regim.... Exista si oameni care nu citesc prospectul de la medicamente... ma rog.. sper sa fie bine! merci mult de ajutor!  smile

Ultima oara a fost editat de lioa (2010-04-09 19:46:43)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.