homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cele mai potrivite ?

#1 2010-04-09 20:47:26

CoffeeCup
New member
Inregistrat: 2010-03-24

Cele mai potrivite ?

Am citit pe un site ceva de genu "Anticonceptionalele xy sunt potrivite doar pentru a trata un chist, wz sunt potrivite pentru a regla nu stiu ce, mn sunt potrivite ca si antibebe"

Am ramas un pic  va .Adica,nu toate anticonceptionalele sunt facute pentru a te proteja de o sarcina nedorita ?
Ca exista altele mai puternice pentru a trata chisturi si alte probleme,asta e altceva.
Difera ceva la ele ?Sau toate protejeaza la fel?
Eu iau Karissa si dupa ce am citit ce a zis desteapta aia,mi-am pus un semn de intrebare  neutral

#2 2010-04-09 20:55:35

persifona
Vizitator

Re: Cele mai potrivite ?

Ba da, toate te protejeaza si de o sarcina. Dar pe langa astea mai au si alte beneficii.
Ca protectie, toate luate corect ofera 100%

#3 2010-04-10 11:11:27

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

CoffeeCup a scris:

Am citit pe un site ceva de genu "Anticonceptionalele xy sunt potrivite doar pentru a trata un chist, wz sunt potrivite pentru a regla nu stiu ce, mn sunt potrivite ca si antibebe"

Am ramas un pic  va .Adica,nu toate anticonceptionalele sunt facute pentru a te proteja de o sarcina nedorita ?
Ca exista altele mai puternice pentru a trata chisturi si alte probleme,asta e altceva.
Difera ceva la ele ?Sau toate protejeaza la fel?
Eu iau Karissa si dupa ce am citit ce a zis desteapta aia,mi-am pus un semn de intrebare  neutral

pai nu era un articol, era doar o parere a cuiva?
despre ce site e vorba?

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#4 2010-04-10 12:22:33

CoffeeCup
New member
Inregistrat: 2010-03-24

Era parerea cuiva :-?

#5 2010-04-10 12:43:05

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Uite, spre exemplu, Melleva este special conceput pentru tenul acneic, cu probleme.

Si scrie inclusiv pe el ca trebuie sa se dea numai daca prezinti probleme de acest gen, in prealabil cu un consult ginecologic + dermatologic, si ca nu este un contraceptiv "de cursa lunga"...

Publicitate

loading...

#6 2010-04-10 14:50:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Melleva este echivalentul Dianelor, doar ca este produs de o alta firma
au, deci, aceleasi proprietati si indicatii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.