homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"sex" prin sms?-5

#77 2010-10-19 14:55:34

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: "sex" prin sms?

sex prin sms nu, clar nu, mai bine prin telefon decat prin sms, pana stau sa tastez, sa trimit, mie imi ia si destul sa scriu... ma las de meserie lol prin sms merge un preludiu, un inceput de sex continuat ori la telefon ori live, dar sa stau prin sms sa citesc, sa trimit, eventual pana scrie el un mesaj.... ori termin ori incep sa ma gandesc ca trebuie sa spal vasele pentru ca imi pierd concentrarea lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#78 2010-10-19 18:39:24

Coryenne
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

evident ca nu merge cu oricine si evident ca nu dai iama in vecini (ma rog... partea a 2a e relativa rotfl2) ), dar stii , asteptarea face ca totul sa devina mai frumos la sfarsit, zic eu. Si iubitul meu este plecat des cu serviciul... cand e plecat in tara, lipseste cam o saptamana... dar cand pleaca in strainatate, poate lipsi si-o luna.Nu m-am dus pana acum nici in vecini, dar nici sex prin sms nu am facut. Am fost cuminte si l-am asteptat pana a venit. Asteptarea a meritat pe deplin...din ambele parti. smile Uneori merge de minune  vorba aia "mai rarut ca-i mai dragut", dar normal, nu a devenit si nu va deveni niciodata o regula aplicabila in cazul nostru . big_smile

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

#79 2010-10-21 15:57:01

Sânzyana23
New member
Inregistrat: 2010-10-20

Da, am facut si eu asta odata si a fost surprinzator de incitant. Pe buna dreptate se zice ca principalul organ sexual al omului este creierasul!

#80 2010-10-21 18:00:50

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

asa e!

#81 2010-10-24 18:18:56

mihacengiz
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2010-10-23

da am incercat si eu  totul venea de la sine a stat plecat timp de 1 luna jumate,iar seara de seara pe mess,ccu orele vorbeam vrute si nevrute,uneori se ajungeau la discuti romantice,alteori la discuti vulgare gen,,ce iti fac cand vin in tara woowwww,dar si acum la departare de 320 km,mai vb la tel.sau sms.cand va fi ce vom patin,ne oprim ca de...nu avem ce face tre sa asteptam nu sa ne hot hot hot.si revederea e perfecta :sexinpat

Publicitate

loading...

#82 2010-10-31 22:49:23

kokomal
Full member
De la: Coltul Blocului
Inregistrat: 2010-10-30

am experimentat si eu asta , e destul de incitant  smile

Toate femeile din viata mea mi-au zis ca m-au iubit, de asta am plecat inainte de a fi parasit wow

#83 2010-11-05 21:44:40

mihacengiz
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2010-10-23

hmmm foarte incitant,si acum ca gata ne-am mutat impreuna,imi mai scrie sms-uri,pregatestete,te violez rau...etc...asa ca stiu ce am de facut ce ma astepta,o noapte fulger...e frumos,incercati.chiar daca nu va sta in caracter asta,dar niciodata  nu zice nu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.