|
Nu esti logat.
Acum doua luni am facut sex protejat si apoi mi-a venit ciclu 2 luni iPagini: 1
#1 2010-04-09 21:52:05
acum doua luni am facut sex protejat si apoi mi-a venit ciclu 2 luni imi-a venit normal 2 luni iar acum mi-a intarziat 7 zile...ce se intampla? Offline #2 2010-04-09 21:54:11
Re: acum doua luni am facut sex protejat si apoi mi-a venit ciclu 2 luni idaca intre timp n-ai avut contacte neprotejate, e o simpla dereglare. mai asteapta, o sa-ti vina Offline #3 2010-04-09 21:57:21
Re: acum doua luni am facut sex protejat si apoi mi-a venit ciclu 2 luni inu am mai avut contact dexual de atunci dar ma simt balonata ...e ceva normal? Offline #4 2010-04-13 20:00:19
Re: acum doua luni am facut sex protejat si apoi mi-a venit ciclu 2 luni idar ma simt foarte imbalonata e posibil sa fie o dereglare si sa nu imi mai vina luna asta? Offline #5 2010-04-13 20:08:27
Re: acum doua luni am facut sex protejat si apoi mi-a venit ciclu 2 luni ipoți fi balonată tocmai pentru că nu ți-a venit sau din cu totul alte motive (legumele și fructele, de exemplu, balonează f tare). cred că nu e cazul să te stresezi pentru o simplă balonare. chiar dacă nu-ți vine acum, at?ta timp c?t n-ai avut contact neprotejat nu e cazul să te sperii. Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|