homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.

#1 2006-11-17 12:30:54

lala2006
New member
Inregistrat: 2006-11-15

Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.

in luna iulie anul curent am fost la strand si m-am ales cu o candidoza vaginala pe care o tratez de atunci si nu mai vrea sa treaca nicicum. am fost si la medic si mi-au dat tot soiul de medicamente si ovule: clotrimazol, ovule cu betadina , gynozol, pimafucin, klion polygynax , iar tablete am luat atrican, nizoral, metronidazol am luat si flucovim doza unica si nimic. imediat termin tratament cu colposetine ovule 18 si crema lomexin , dar tot nu mi-a trecut. contact sexual nu am mai avut de vreo 2 luni asa ca e exclus sa fie din cauza logodnicului meu.anticonceptinale nu am luat niicodata, port lenjerie de bumbac pe care mi-o fierb de fiecare data, dulciuri , paine, lactate nu mananc pt ca am auzit ca ar intretine candida . aaa era sa uit ... am facut si coprocultura si a iesit negativ

#2 2006-11-17 12:31:58

lala2006
New member

Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.

pentru doctoressa!!!

am fost la gine si mi-am refacut examenul de secretie si mi-a iesit candida ,  deci sigur nu mi-a trecut si inca pruritul exista. dar oare de ce nu imi mai trece odata?? in legatura cu igiena riguroasa am vrut sa spun ca ma spal de fiecare data cand ma duc la baie si numai la exterior cu apa si sapun, atat.
  otet de mere nu o sa mai imi pun , nu staim ca nu este bun si pe deasupra ma  mai si ustura de imi venea sa ma urc pe pereti.
doctoressa ce sfat imi dai??? ce tratament as mai putea incerca?? pt ca nu mai rezist , e groaznic de atata timp sa fiu tot cu prurit.  in mesajul trecut ziceam de flucovim de 150 mg , ca am luat sambata trecuta si de la farmacie mi-a zis sa mai iau la o saptamana iar, deci ar trebui sa il iau sambata asta. crezi ca e ok??? inainte am mai luat flucovim si nu mi-a trecut. oare ar trebui sa iau mai mult timp? si cum si cat timp sa il iau???
         da-mi te rog doctoressa  niste sfaturi ce alt tratament as putea incerca ca sa imi treaca candidoza asta nesuferita. sunt sigura ca si alte fete sau vindecat datorita tie.
                      multumesc frumos pt tot.

Ultima oara a fost editat de lala2006 (2006-11-17 12:35:12)

#3 2006-11-17 15:23:21

lorely
Full member
Inregistrat: 2006-05-06

otet de mere?din cate stiu eu mediul acid intretine dezvoltarea candidei.pt a o inhiba recomandat e bicarbonatul de sodiu care alcalinizeaza.cate despre tratament canesten ovule ai incercat?

#4 2006-11-17 15:44:04

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

lala2006, e pe forum un tratament cu ovule gynozol (parca), flucovim si o crema. da o cautare si vezi exact despre ce e vorba. fetele zic ca da rezultate.
oricum, nu as crede ca de la strand ai luat candida. cred ca ai facut-o pur si simplu.

Nobody home

#5 2006-11-17 19:09:30

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

lala2006 eu pt candida am folosit si glicerina boraxata o iei de la farmacie si te ungi acolo...e f buna cel putin la mine a mai calmat acele simptome enervante sad

Publicitate

loading...

#6 2006-11-17 22:44:42

lala2006
New member

gynozol am incercat chiar la inceput si nimic, nu mi-a trecut. acum nu stiu ce sa fac pt ca saptamana trecuta am luat un flucovim si sambata acuma ar trebui sa iau al doilea insa sunt la ciclu si nu iau ovule acum.la farmacie mi-a zis sa iau cand se termina ciclul flucovim de 150 mg si apoi sa iau timp de o saptamana flucovim de 50 mg iar apoi la sfarsit sa iau iara unul de 150 mg si in paralel cu ele sa imi pun ovule lomexin (a zis un ovul la 3 zile) dar cate ovule de lomexin??.acuma nu stiu ce sa zic . nu e cam mult flucovim??? nu se distruge functia hepatica??? pt ca eu asa am auzit. nu mai stiu ce sa ma fac. si la ciclu parca s-au si accentuat mancarimile. sunt de-a dreptul disperata.
                   ce sa fac???????
doctoressa spune-mi ce sa fac??? ce alte ovule sa mai incerc ???

Ultima oara a fost editat de lala2006 (2006-11-19 00:20:40)

#7 2006-11-19 11:03:05

FeliciaDH
Membru
Inregistrat: 2006-11-19

eu am incercat sin vaccin o data la 3 zile injectie in brat in 4 puncte si am facut si spalaturi cu bicarbonat si am cumparat un fel de sapun intim pe baza de iod amestecat cu apa intr-o anumita proportie (nu mai tin minte ca acum il face sora preparatia pentru ca cica ii prieste) si tot degeaba am luat tot felul de medicamente ovule insotite mereu de antibiotic pe vie orala dar nu am scapat ma spal mereu inauntru cu ceai si amestecat cu bicarbonat de sodiu si gata. Nu mai stiu ce sa fac. Trece o perioada apoi reapare. O port cu mine de vreo 2-3 ani, ar trebui facuta o antibiograma din cate am inteles in Italia ca am fost la un consult, dar nimic mai mult pentru ca cica dura mult si eu trebuia sa ma intorc acasa (fusesem ca turista), asa ca... daca aveti vreo idee cum se poate scapa definitiv de asta... va rog sa mi-o impartasiti dar sincer cred ca o porti pentru totdeauna inauntrul tau. Acum mai iau si anticonceptionale (Jasmine) ca am ceva chisturi mici pe ovare... Pana la un nou raspuns: numai bine!

#8 2006-11-19 23:03:55

animalutza_y
New member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2006-11-17

a aparut acum o luna gynofort cica e un produs revolutionar pt femei,eu zic sa incerci e scump, dar merita.eu il incerc acum.o sa-ti spun dupa tratament daca are efect.e suficienta o singura aplicare, care tine 5 zile timp in care nu ai voie sa ai contact sexual. bafta!!!!

#9 2006-11-20 15:54:37

lala2006
New member

animalutza_v , am auzit si eu de gynofort , nu l-am cumparat , am zis ca m-as mai duce la alt medic sa vad ce zice si el , adevarul este ca candida mea este de foarte mult timp (de aproape 5 luni) si deja nu mai suport , am ajuns sa fiu disperata.  tu de cand ai candidoza???
   sa ma tii la curent cu gynofortul ok?
  sti vre-un medic bun in cluj??? ai auzit de doctorul Geanta de la spitalul militar??

Ultima oara a fost editat de lala2006 (2006-11-20 17:38:43)

#10 2006-11-20 17:58:11

lala2006
New member

Doctoressa!!! da-mi si mie un sfat te rog  ca nu mai stiu ce sa ma fac cu candidoza asta. ce as putea sa mai iau???

#11 2006-11-20 18:52:57

cata
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-07-19

Fetelor scriu aici pt ca e despre candida ceea ce cred ca am , din pacate..de vineri seara am simtit putina usturime la urinare si parca de ieri mancarime in vagin..nu stiu ce sa zic...la contactul sexula nu m-a durut sau usturat...cert e ca azi am fost la doctora dar nu era acolo si o sa merg si maine dimineata..voi ce credeti dupa simptome ar putea fi candida sau altceva? eu m-am gandit ca poate fi de la absorbante ca ma irit de la ele si tocmai vineri am terminat menstruatia...

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana"
                                                         Arsenii Tarkovski

#12 2006-11-20 20:14:08

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

eu nu inteleg..de la ce apare candida?..ce anume determina aparitia ei?

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#13 2006-11-20 20:17:53

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

of... de cate ori am zis asta... apare la fete din cauza dereglarii ph-ului, permitand astfel sa se inmulteasca o ciuperca numita candida si care in mod normal traieste acolo (boala de fatp se numeste candidoza). cauzele care determina modificarea ph-ului sunt destule. le-am tot enumerat (antibioticele sunt cele mai intalnite)

Nobody home

#14 2006-11-20 20:19:10

cata
Full member
Inregistrat: 2006-07-19

antibioticele - luate in tratamente de lunga durata, care pot duce la dezechilibrul florei intestinale
transformari hormonale - datorate pilulelor contraceptive, menstruatiei sau sarcinii
diabetul netratat
o toaleta vaginala inadecvata - sapunuri dure, spalarea si stergerea zonei genitale din spate spre in fata ceea ce aduce o parte dintre microbii din zona anala in zona vaginala, dusuri intravaginale dese, folosirea deodorantelor in zona vulvara
lenjerie intima din materiale sintetice, haine stramte
folosirea detergentilor duri pentru spalarea sau inalbirea lenjeriei.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana"
                                                         Arsenii Tarkovski

#15 2006-11-22 20:22:02

lala2006
New member

fetelor care iaurt contine acidophilus???? stie careva????da-ti-mi va rog denumirile lor.

#16 2006-11-22 20:38:24

Penellope
Full member
Inregistrat: 2006-10-12

lala2006, te referi la iaurturile cu care se pot face spalaturi vaginale sau pentru ce?

Carpe diem!

#17 2006-11-23 11:40:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

lala, iarta-ma ca nu am raspuns pina acum....am fost plecata o vreme din Bucuresti...apoi am fost extrem de aglomerata....ma rog. Nu am certitudinea ca ai candidoza in continuare...e posibil sa fi facut alte minuni pe acolo cu otetul tau de mere. Orice iaurt din comert(in afara de cel cu fructe) si de preferat cele cit mai aproape de cel de casa(adica cele ieftine) este bun...incearca 3-4 zile sa pui iaurt in vagin

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#18 2006-11-23 15:18:07

lala2006
New member

doctoressa multumesc pentru raspuns.
otet nu am introdus in vagin numai pe regiunea vulvara . insa am observat ca pe langa labii mi s-a facut de-o parte si de alta ca niste furuncule( 2 mai exact) , sunt mai tari la palpare si ma doare daca apas.oare ce ar putea fi????
  candidoza cred ca este , insa sapt viit ma duc la gine sa vad exact.
apropo ... inca o intrebare . am voie sa mananc iaurt daca am candidoza????? ca cineva mi-a zis ca ar intretine iaurtul candidoza ... asa ca eu de vreo  luna jumate nu am mai mancat deloc lactate .

Ultima oara a fost editat de lala2006 (2006-11-23 15:23:15)

#19 2006-11-23 15:20:01

lala2006
New member

penellope, nu pt instilatii cu iaurt vreau ci doar ca sa mananc iaurtul , am auzit ca daca contine acidophilus reface flora vaginala. da-mi te rog niste marci daca sti . mersik mult

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.