homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.-13

#229 2007-08-07 23:12:24

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.

off topik.soryy adresa mea de mess pt lala2006 este laurici_ioana

Ultima oara a fost editat de brunetzik (2007-08-07 23:13:11)

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#230 2007-08-08 09:44:28

MaryM
New member
Inregistrat: 2007-04-06

Acum o saptamana si ceva am fost diagnosticata si eu cu micoza vaginala. Am primit tratament cu Flucovim de 150 intr-o singura doza (plus o doza pentru sotz) si Nidoflor crema. Mancarimile au disparut la cateva zile dupa ce am luat Flucovimul. Dupa ce am terminat tratamentul mi-a venit ciclul, simptomele (mancarimile) au disparut total, insa in dimineata asta (ciclul e pe trecute) am simtit din nou mancarimi usoare. E posibil sa nu fi trecut micoza? Ar trebui sa mai iau o doza de Flucovim?
Si inca o intrebare: sotzul nu a avut absolut nici un fel de simptome: nici mancarimi, nici un fel de scurgeri, penisul arata absolut normal, fara inrosiri, bubitze sau altceva, se poate intampla si asa si sa fie totusi infectat?

Pentru lala: si eu sunt din Cluj. Acum merg la dl. dr. Vesa Ioan la Radusan, e destul de ok. Am fost si la dna dr. Corfariu Corina, si ea e ok, dar la ea cred ca ai fost. Am auzit si de dna dr. Diana Stefan tot de la Radusan ca ar fi ok si are rabdare cu tine.

Ultima oara a fost editat de MaryM (2007-08-08 09:52:04)

#231 2007-08-08 09:49:29

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

e posibil sa recidiveze. si , da  sotul te poate reinfecta, adica poate fi purtator fara sa aiba  simptome  vizibile.

All good things come to those who wait

#232 2007-08-08 09:59:52

MaryM
New member

silly_duck, sotzul a luat si el Flucovim. Oare ar trebui sa repetam doza? Medicul a spus ca e suficienta o tableta si ca sigur a trecut. Ma tem sa nu fac mai mult rau decat bine daca exagerez cu Flucovimul (in prospect scrie ca dozele de 150 de mg se iau o data pe luna, medicul mi-a dat doar o singura doza, farmacista in schimb zicea ca ar trebui sa luam doua doze, la o saptamana distanta - sunt in ceata total). E posibil sa fi trecut micoza si mancarimile sa fie de la altceva? Trebuie sa spun ca e prima data cand au aparut mancarimile asociate cu micoza, am mai avut acum 2 ani, dar pur si simplu a iesit pozitiv la micoza cand am facut testul de rutina, nu am avut simptome suparatoare ca acum.

#233 2007-08-08 10:15:42

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

nu sunt doctor  MaryM si ma feresc sa dau sfaturi  in ce priveste tratamentul. eu m-am chinuit cu candida ani de zile  si intr-un final am scapat.  cel mai bine e sa faci tratamentul, te duci la doctor , faci lama  si vezi daca a trecut sau nu . daca persista mancarimile mai mult ca sigur ca a recidivat , dar repet, nu am de unde sa stiu.   eu am repetat vreo 6 luni un tratament pt ca asa imi spuseses doctorita atunci , dupa fiecare menstra  il reluam  timp  de 6 luni.  si tot nu mi-a trecut . si apoi am tot incercat si incercat si incercat.  eu sincer iti recomand sa iti faci o antifungigrama , acolo iti iese exact la ce e sensibila ciuperca ta  si atunci  iei pastilele care o omoara.  uite, de ex  mie nu mi-a trwecut cu flucovim, desi e recomandat in cazul candidozelor.  du-te la doctor sa vezi  daca ti-a reaparut  si  apoi sfatuieste-te cu el.
ps. medicul nu are cum sa stie  ca sigur trece  in momentul  in care iti prescrie tratamentul.

Ultima oara a fost editat de silly_duck (2007-08-08 10:16:41)

All good things come to those who wait

Publicitate

loading...

#234 2007-08-08 10:42:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cel mai adesea candidoza recidiveaza dupa menstruatie. e bine sa repeti tot tratamentul(cu flucovim si ovule)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#235 2007-08-08 11:13:34

MaryM
New member

doctoressa nu mi s-au prescris ovule, doar Flucovim si Nidoflor crema. E suficient sau ar trebui sa iau si ceva ovule? Trebuie sa repete si sotzul tratamentul cu Flucovim? Am avut contact sexual doar o data dupa terminarea tratamentului si cu prezervativ. Daca recidiveaza dupa menstruatie inseamna ca va trebui sa fac tratament dupa fiecare menstruatie?
Multumesc anticipat.

#236 2007-08-08 11:15:45

Al Pacino
Administrator

daca nu ai facut si tratament local...e firesc sa recidiveze. In mod obisnuit, tratata corect, local si general, recidiveaza maxim dupa prima menstra, daca sunt respectate conditiile de igiena sexuala.
Sotul nu trebuie sa reia tratamentul, nu are de ce. Insa tu ar fi bine sa il faci complet

#237 2007-08-08 11:22:47

MaryM
New member

Multumesc pentru sfat. Deci sa iau si ovule? De care?

P.S. Banui ca nu se pune problema contactului sexual in timpul tratamentului...

Ultima oara a fost editat de MaryM (2007-08-08 11:26:33)

#238 2007-08-08 11:25:49

Al Pacino
Administrator

MaryM...nu te supara insa tu in locul meu ai da tratament pe forum fara sa vezi pacientul sau analizele? Consultatiile si tratamentele se dau in cabinet, fata in fata cu pacientul. Asa e legal si corect. Imi risc pielea si dreptul de practica daca fac altfel si nu doresc

#239 2007-08-08 11:33:30

MaryM
New member

Imi cer scuze daca am deranjat cu ceva, evident n-a fost intentia. Doar ca mie medicul nu mi-a prescris tratament local cu ovule nici acum, nici acum 2 ani cand mi-a iesit rezultatul pozitiv la micoze, doar Flucovim tableta de 150 de mg. Si daca merg inapoi la el, ce sa-i spun, va rog sa-mi dati ovule ca stiu eu ca asa trebuie...

#240 2007-08-08 12:05:20

Al Pacino
Administrator

Nu, evident nu...poti insa merge la alt medic oricind
Nu ai deranjat...doar atita ca si eu ca toata lumea nu am doar prieteni...si am un copil de crescut...fireste, sunt sigura ca e comod si ieftin sa obtii diagnostice si tratamente pe net insa eu daca le dau ma expun unui risc...acela de a nu mai putea lucra...deci nu imi voi mai putea intretine copilul...asadar, eu vreau sa profesez medicina, sa pot consulta si sa imi cistig existenta din asta(din forum nu mi-o cistig)...oricit mi-ati fi de drage, copilul meu imi e mai drag

#241 2007-08-08 23:29:16

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

doctoressa as vrea sa iti scriu un mesaj pe privat insa vad ca nu ai optiunea de mail!cum as putea sa te contactez?

#242 2007-08-09 09:32:59

MaryM
New member

Am vazut ca vorbeati la acest subiect de Actigel de la Bioclin pentru protejarea/refacerea florei vaginale normale si as vrea sa-l iau. In farmacie nu am gasit decat Gel de la Bioclin, o fi acelasi lucru? Farmacista spunea ca da, dar cautand produsul pe net, in poza chiar asa scria pe cutie 'Actigel' nu doar 'gel' simplu cum am vazut eu in farmacie. E intr-adevar acelasi lucru?
Si inca o intrebare legata de 'cura' cu iaurt (doctoressa sper din suflet ca macar cu asta ma poti lamuri): daca fac o cura la 2-3 luni de cate 3 zile si folosesc si actigelul de la Bioclin, in principiu, asta ar trebui sa imi ajute flora vaginala si sa contracareze efectul negativ pe care il au anticonceptionalele asupra mediului vaginal? Se poate face tratamentul cu iaurt in timpul sarcinii (aici gandesc in perspectiva)? Multumesc frumos.

#243 2007-08-09 15:45:23

Al Pacino
Administrator

MaryM, eu as face cura cu iaurt de 5 zile, nu de 3, in rest e ok.
Asa ii si zice, Actigel....nu doar gel
In timpul sarcinii eu as sta linistita si nu as baga nimic in vagin. e timp pentru toate dupa ce nasti. Daca ai gasit informatiile astea sper eu ca le-ai gasit si pe cele referitoare la gynozol ovule de 400mg....
deea87, de ce in privat? poate e o probleme care intereseaza pe mai multa lume. in privat ne putem vedea la cabinet la consultatie

#244 2007-08-09 15:54:16

deea87
Full member

pai da la asta ma refeream doctoressa! as vrea sa vin la dumneavoastra la cabinet pentru ca inca nu mi-am gasit un medic ginecolog in care sa am incredere si sa fie oki.despre aceste detalii vroiam sa discut!

Ultima oara a fost editat de deea87 (2007-08-09 15:55:02)

#245 2007-08-09 16:01:16

Al Pacino
Administrator

eu nu sunt ginecolog, credeam ca stie toata lumea de acum...deci daca de ginecolog ai nevoie, nu eu sunt acela. eu sunt medic de planning familial

#246 2007-08-09 18:25:35

deea87
Full member

imi cer scuze!n am stiut,eu fiind de putin timp inregistrata pe forum.oricum imi place mult ceea ce faci s te admir pentru asta! mai vreau sa te intreb ceva am luat 3 ovule gynozol de 400 si o pastila de mycosyst in prima zi si inca una  in a treia zi pentru candidoza asta enervanta.insa la 2 zile de la tratament mi-a venit menstruatia.si acum dupa ce mi-a trecut am mai luat inca 3 ovule gynozol astazi iau al doilea ovul insa pastila de mycosyst nu am mai luat ca am zis ca deja am luat doua atunci. am gresit gandind asa? si dupa ce termin ovulele pot sa incep o cura de iaurt adica sa introduc iaurt in vagin vreo 5 zile?

#247 2007-08-09 18:53:56

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dupa ce termini tratamentul poti incepe cu iaurt...si daca vrei mai poti lua si o pastiluta de flucovim 150...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.