|
Nu esti logat.
Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.-2#20 2006-11-23 15:35:31
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.lala2006, iaurtul reface flora vaginala doar daca il pui in vagin...daca il maninci, ajuta flora din tubul digestiv, nu si pe cea din vagin. Maninca iaurt fara probleme, nu intretine candidoza....si nu te crampona de marci, ca nu conteaza. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2006-11-24 09:54:00
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.aquadance, sincer optez pentru lactobacili, sau iaurt....candida in sine nu reprezinta o problema, ea e o ciuperca saprofita(normal) in vagin....atunci cind se prezinta sub forma de hife devine patogena si da simptomatologie....ideea e asadar, nu sa eradicam aceasta ciuperca din vagin ci sa ii creem conditii pentru ca sa stea cuminte si sa nu ne deranjeze. Lactobacilii, aflati in numar suficient in vagin, vor mentine Ph-ul vaginal optim unui echilibru normal al florei microbiene saprofite vaginale.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2006-11-24 16:37:13
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.doctoressa multumesc mult, Offline #23 2006-11-24 16:40:49
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.aquadance si eu am aceiasi problema ca tine... nu imi mai trece candidoza asta cu nimic , si eu sunt din cluj si daca gasesti ceva medicament care sa te ajute sa imi spui si mie te rog , apropo de lactobacili sa imi zici si mie daca gasesti la farmacie ca eu nu am gasit . Offline #24 2006-11-24 20:52:16
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.lala ti-am trimis si eu un mesaj.nu ma descurc pe aici pe forum este prima data cand dau raspuns celor citite.te rog sa cauti mesajul.anunta-ma daca l-ai citit. "in lumea de azi,calitatea unei civilizatii este data de preocuparea pentru cei slabi " (dakmara gergescu) Offline Publicitateloading...
#25 2006-11-24 20:53:54
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.vali, mesajul a fost postat. Nobody home Offline #26 2006-11-25 21:00:22
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.vali_liciu , nu am vazut mesajul tau , asa ca daca ai putea sa il mai scrii o data ar fi perfect. Offline #27 2006-11-26 10:18:01
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.nu aici, lala. in alta parte unde era vorba tot despre candida. http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 41&p=2 Nobody home Offline #28 2006-11-27 13:33:13
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.vali_liciu , ms de sfat ...sper sa imi treaca odata ca m-am saturat . sanatate si tie Offline #29 2006-11-27 13:34:25
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.nashirra, mersik de ajutor!! Offline #30 2006-11-27 16:27:29
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Nobody home Offline #31 2006-11-28 10:15:50
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.fetelor ati auzit ca nu ar fi voie sa mananci iaurt daca ai candidoza??? mie mi-a zis de la favisan ca cica nu ar fi voie. Offline #32 2006-11-28 10:41:07
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Si eu la fel am citit, ca ajuta la refacerea florei, lucru esential la candidoza.. asadar inclin sa cred ca e o prostie ce ai auzit, cum ca n-ar fi voie. #33 2006-11-28 14:37:46
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.doctoressa te rog ajuta-ma!!! Ultima oara a fost editat de lala2006 (2006-11-28 14:43:33) Offline #34 2006-11-28 15:49:46
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.bacilii gram negativi, cel mai adesea, in flora vaginala, sunt reprezentati de enterobacteriacee(adica bacterii specifice intestinului)....daca sunt frecventi. A-ar fi grabit sa scrie pe buletinul de analiza candida, si daca gaseau doar citeva filamente...nu ti-a dat nimik pentru la exterior pentru ca ovulul, topindi-se, chiar daca respecti regulile si te asezi imediat ce l-ai pus la orizontala, tot curge o parte la exterior, ceea ce e suficient Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2006-11-28 15:58:35
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.doctoressa multumesc mult Offline #36 2006-11-28 16:06:01
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Mie imi place mult de Dana Proinov...stie carte si gindeste. Mergi la ea cu incredere Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #37 2006-11-28 17:18:39
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.multumesc mult doctoressa pentru ca esti alaturi de mine si ma ajuti. Offline #38 2006-11-28 17:50:39
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.La secs, din cite stiu eu, iti dau ei medicamentele pentru a trata infectiile cu transmitere sexuala, doar daca esti prostituata(e un parteneriat cu ARAS)...si trebuie sa te fi adunat ARAS de pe strada sa te aduca, nu poti sa vii tu si sa spui, sunt prostituata, faceti-mi analize si dati-mi tratament gratuit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|