|
Nu esti logat.
Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.-3#39 2006-11-29 10:29:39
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.aha Offline #40 2006-11-29 13:38:32
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.doctoressa Offline #41 2006-11-29 16:38:50
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.spun ca nu am auzit de el....ceea ce nu inseamna nimik, pentru ca eu nu sunt din Cluj si nici nu am studiat acolo Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2006-11-29 17:11:15
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.ok multumesc mult Offline #43 2006-11-30 10:38:56
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.buna! Ultima oara a fost editat de serendipity (2006-11-30 10:44:27) Offline Publicitateloading...
#44 2006-11-30 10:44:23
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Incearca Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2006-11-30 23:11:27
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.oofff deci nu vreau sa ma gandesc.De 2 zile am o senzatie de mancarime in exteriorul vaginului mai mult si foarte putin in interior la inceput.Nu vreau sa ma gandesc ca acea candida a aparut.Adica alte semne in afara de acea mancariime foarte intensa,care nu prea este mereu.E mai intensa cand fac dus.Eu acum sunt si in timpul menstruatiei mai exact a4a zi de menstruatie,deci e pe terminate.Secretie vaginala urata nu o am chiar e foarte normala,alte semne nu am.M-am dat cu glicerina boraxata cum imi spusese dr. si m-a cam usturat dar a oprit acea mancarime.Sa fie oare de la absorbante vreo iritatie ceva??ca ma gandesc ca la candida sunt si alte semne,nu doar senzatie de mancarime.Da poate se opreste,sper Offline #46 2006-11-30 23:18:38
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.aoleu si eu m-am iritat de la absorbantele alea... uff..o sa ma spal un pic cu putin ceai de musetel,o s tamponez cu putina vata si apoi imi dau cu crema(dove deocamdata ca galbenele nu am iau maine)si de maine iau o.b. ma gandeam sa incep sa folosesc libresse.or fi mai bune alea?nushu vad ca de la always astea ma irit. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-11-30 23:19:54) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #47 2006-12-01 08:44:58
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.si eu am patit sa ma irit de la absorbante de cateva ori, dar nu m-am gandit niciodata sa le schimb ... folosesc always de cand ma stiu .... poate, totusi, ar fi cazul sa fac o schimbare Offline #48 2006-12-01 09:22:01
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.de protej slip (absorbantele zilnice) ce parere aveti, fetelor? le folositi, vi se par okei?... Or fi recomandate pt o igiena mai buna?... Offline #49 2006-12-01 11:17:48
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.fetelor din cate vad din ce in ce mai multe fete -femei au aceasta problema cu candidoza. sa fim frumoase si sanatoase Offline #50 2006-12-01 11:37:35
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.si in ce consta aceasta analiza? sa fim frumoase si sanatoase Offline #51 2006-12-01 19:02:33
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.dar oare sa fie iar candida???adica nu am alte semne decat o mancarime dar nu am acea pata rosie care apare la candida sau secretie urata. Offline #52 2006-12-03 15:21:03
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Buna fetele! Tin sa va spun ca si eu ma lupt cu candida de ani de zile. A aprut de la antibiotice si s-a extins in tot corpul. Aveam limba umflata si gatul inflamat, in stomac se instalase deja si normal...aveam si candida vaginala. Am fot un copil terminat, pentru ca a aparut cand eram f mica si trebuia tratata in totalitate pt ca sufeream cumplit. As fi mancat mereu dulciuri si lactate, cu asta se hraneste candida in general. Dupa ani de zile doctorii din Ploiesti nu stiau ce sa-mi mai faca, intr-o luna disparea, in urmatoarea aparea. Printr-o minune am gasit intr-o revista adresa doctorului Mircea Ciuhrii din Bucuresti. Tratamentul lui se bazeaza pe substante extrase din insecte si trataza mai multe boli. Am mers la dl doctor cu analizele si mi-a spus ca nu mai aveam mult si candida se intindea peste organele mele vitale...si continuarea...era de fapt finalul. M-am tratat timp de un an de zile cu creme si pastilute, din insecte, imi era atat de scarba uneori dar am reusit si m-am vindecat. Ce a insemnat acest doctor pt mine?...Viata!!! Puteti sa intrati pe Insectfarm@xnet.ro si sa cititi mai multe despre dl doctor. Offline #53 2006-12-03 17:08:07
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Multumim minnie ! si te mai asteptam cu noutati referitoare la Dida. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #54 2006-12-03 17:18:29
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.amy23 inaintea sau in timpul menstruatiei apara candidoza, asa mi-a spus ginecologul. tratamentul il fac ambii parteneri, dar e *****obligatoriu***** consultul ambilor, tu la gineco, el la dermato. altfel o pasati de la unul la altul, sau, mai rau, te tratezi tu, el nu, tie iti trece, el are, va iubiti si te trezesti iar tu cu micoza asta nenorocita. daca nu s-a tratat si el in toti anii astia in paralel cu tine, de la el te-ai pricopsit mereu. m-as mira, dar nu toti medicii precizeaza ca tratamentul, daca ai prieten, trebuie sa il faca si el. plus ca, dupa, e necesara analiza secretiei pt a vedea daca a trecut definitiv. si asta la ambii (nici eu nu am stiut de asta.) mie gineco mi-a dat si pt al meu tratament. si l-am facut amandoi. dar pt control dupa nu am mers nici unul.nu ma mai ating de antibiotice, dar tot am probleme- nu e candida, ci o secretie deranjanta, analiza e ok... inainte si in timpul menstruatiei am o pofta nebuna de dulciuri... prietenele mele patesc la fel. sper sa nu dauneze mai tarziu (diabet, Doamne Fereste!). Offline #55 2006-12-03 20:56:48
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.si yo am o problema.iar am facut-o cu babi si m-a usturat..cand a introdus-o mai adanc atunci.e posibil s fie vreun inceput de candidoza?de 2 zile ma ustura cand facem sex.mancarimi nu am,secretia e ok,doar ca ma ustura dupa ce facem si inainte cand o introduce si un pik in timp ce.ma gandeam sa incep sa iau flucovim sau cum se numeste,sa prevad o eventuala candidoza. uff.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #56 2006-12-03 21:05:11
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum....deci iti pui iaurt in vagin pt candidoza? asta nu mai auzisem.. zi de zi aflu atatea lucruri noi de la voi .. si eu am candida aia nesuferita..s a mai calmat insa folosesc clotrimazol si gynozol de 400.. totusi nu a disparut niciodata.deocamdata sunt la menstruatie si nu am inceput gynozol, folosesc doar clotrimazol ... sa incerc si iaurt? "Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare) Offline #57 2006-12-03 21:14:49
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.am auzit k este bun iaurtul in cz unei candidoze. pe mine ma puteti lamuri cu pb mea ? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|