Sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 ani-2
- AyraBlack
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-29
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 ani
luminitza, cu o asemenea femeie mi-e greu sa cred ca i s-a trezit vreun instinct matern
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
ani88 si Soldier va rog sa va potoliti.
- nascut-toamna
- New member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-04-10
mai acordati-va totusi o sansa. Poate ca nu e totul pierdut. Nu de alta dar mai in gluma, mai in serios regretatul Ion Baiesu afirma faptul ca ,,iubirea e un lucru foarte mare,,!
dragoste si sanatate/ca-s mai bune decit toate!
- FirstD
- Full member
- Inregistrat: 2010-01-18
ani88 a scris:Huh? Eu nu i-am spus nimic.Din ce ar merita presupun un astfel de tip de om. L-am intrebat doar ce-i cu cuvantul "vezica" in contextul lui, am subliniat ca sunt sigura ca sunt mai buna decat el la limba si literatura romana si nu numai si l-am intrebat ce experienta de tatic are.
e doar o greseala de scriere .. a omis un spatiu .. mare chestie
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
un pic pe langa, dar cand se face vasectomia, nu exista o procedura prin care se pune niste sperma "la borcanel" undeva "sus" ? iar in caz de urgenta se poate face inseminare artificiala? eu asa stiam. poate a facut asta.
sunt de acord cu ce s-a mai scris... ignor-o o vreme; daca nu-i pasa inseamna ca ascunde ceva
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
deci eu nu inteleg de ce v-ati ambalat cu vasectomia cand omul a zis clar ca "nu vrem" copii .... problema lui era cu totul si cu totul alta...
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
problema e ca omu..nu a scris decat la inceput si..atat.. eu sincer nu as fi rezistat 7 ani in ceea ce el numeste casnicia lui..
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- Soldier
- Banat
- Inregistrat: 2010-03-16
camysh a scris:ani88 si Soldier va rog sa va potoliti.
Tu chiar imi urmaresti orice post si-l analizezi ca politia? Hai sa fim seriosi, mi-am zis parerea si nu am facut nimic rau, discutam ca oamenii. Ce-i drept, off-topic, dar discutam civilizat. Incearca sa fii mai transparenta, in fond, asta ar trebui sa insemne MODERATORUL. Lasa-ne sa discutam in voie, fara sa te bagi peste tot, ca un turn-off al discutiei.
Revenind la subiect, imi mentin parerea cum ca s-a stins flacara aia si ea, cel mai probabil, nu mai e atrasa de el. Nu stiu daca se mai poate face ceva, in cazul meu nu a fost, am incercat mai bine de jumatate de an sa fim din nou cum eram... in zadar. Ar trebui sa discute serios cu ea si sa gaseasca impreuna o solutie. Ar trebui sa-i puna in fata si solutia finala, cea in care se despart. Poate, daca il iubeste, o sa o sperie ideea si nu o sa mai stea asa pasiva, o sa contribuie la rezolvarea problemei.
Inofensiv ca un fluturas
- Vreau
- Membru
- De la: C
Si eu am avut asa o relatie careia i-am pus capat. Mi-am cautat pe alcineva si acum e perfect. Ma dispera sa ii fac pe plac mereu cuiva numai de dragul sa nu se enerveze sau poate poate are chef. Cind atractia nu mai exista, atunci totul e doar pierdere de timp. Mai ales daca jumatatea nu isi da silinta pentru a imbunatati situatia. Iar fazele cu: mie rau, ma doare capu, nu am chef sint punctul de pe i.
- camelialia
- New member
- Inregistrat: 2010-01-01
bk a scris:Problema noastra este complexa.... ca a tuturor. Casatoriti de 7 ani, fara copii (nu vrem, eu mi-am facut vasectomie ca ea sa nu mai ia anticonceptionale). La inceput totul a fost bine. Faceam sex des, nu mi-a spus niciodatat ca ceva nu ar fi bine, ma tragea ea in tufe pe munte si sarea pe mine. La inceput stateam cu parintii ei, si tot nu puteam sa ne plangem, viata sexuala era foarte buna. Apoi am emigrat si totul a inceput sa mearga in jos, iar acum abia mai facem sex la o saptamana -doua si tot cu reprosuri de genul : stii ca nu imi place, o fac numai pt tine, ma doare....... etc. Stiu ca multi vor sari cu sfaturi pe care le-am incercat deja, asa ca o sa incerc sa mai detaliez........ Nu i place sa fie atinsa pe zonele erogene, nici daca facem dragoste, nici daca trec accidental prin casa si o prind in brate, de fund, etc. Cand facem dragoste trebuie sa fie lumina stinsa si nici asa nu se dezbraca. Cand se schimba trebuie sa ma intorc cu spatele...... Daca incerc sa creez un preludiu.... nu e bine, ca nu trebuie sa o ating pe vagin, sani, etc. Daca am idei exotice gen ciocolata, fructe, etc, imi spune ca sunt aberatii si chestii tampite citite pe internet. Cum imi spune cand discutam despre situatia noastra. Imi spune ca colegele ei sunt mult mai rau, ca ar trebui sa ma consider norocos, ca aspectele de sexualitate de care ii vorbesc vin din studii irealistice publicate de barbati. De cate ori incerc sa initiez ceva raspunsul e :sunt obosita, lasa-ma in pace, nu am chef, termina, iar incepi? samd. O sa spuneti sa nu initiez nimic si sa o las pe ea sa initieze ceva cand are chef...... as avea de asteptat mult si bine...... ca am incercat si asta. Acum ia tot felul de suplimente care zice-se imbunatatesc viata sexuala, dar chiar ca nu au nici un efect. Si-a facut si un control general si nimic nu a iesit anormal, nici macar hormonii tiroidieni si paratiroidieni, pe care eu ii anuiam de ceva "lene". Acasa cel mai des isi petrece timpul jucandu-se pe calculator, singura. (se joaca nu face altceva, cum probabil altii ar sugera). Se enerveaza pt orice, inclusiv ca am facut un viraj pe stanga si nu pe dreapta, unde zice ea ca ar fi mai scurt. Ca sa adaug mai multe ....in casa eu gatesc, o ajut la toate chestiile casnice, cand vin mai repede de la lucru o astept cu masa pusa sau ii fac o prajitura.... Las cam toate lucrurile dupa cum vrea ea, sa nu se enerveze.... si sa imi salvez mie o cearta.Din punct de vedere al "dotarilor" nu pot spune ca stau rau (acum ca e putin stramba pana acum nu s-a plans nici o alta partenera anterioara). Bine, ea e nemultumita ca are sanii mari (asa crede ea!), ca s-a ingrasat (iarasi parerea ei, arata foarte bine.... si i-am spus de nenumarate ori, dar ma persifleaza mereu) ultima discutie s-a treminat pe tonul (bine, nu e prima data cand avem discutiile astea) " eu sunt fericita asa cum avem viata, tu esti nemultumit. Asa ca daca nu iti convine, eu nu te tin langa mine si ar fi bine sa iti cauti pe altcineva. nu am de gand, o iubesc foarte mult, dar acest aspect incepe sa ne ruineze viata, si nu vad o continuare a drumului nostru. sugestii? As aprecia mult raspunsurile doamnelor, mai ales daca cineva mai trece prin asa ceva. Domnii sunt si ei bineveniti, mai ales daca au solutii reale, daca au avut aceasta problema si au iesit din ea. Va multumesc.
Si eu am avut o problema asemanatoare cu a ta. Chiar am expus-o la un moment dat pe aici, pentru ca, la fel ca tine,cautam niste raspunsuri. Pe scurt eu si sotul meu suntem casatoriti de cateva luni si el nu se atingea de mine decat de cateva ori pe luna. ma simteam foarte prost pentru ca nu arat tocmai rau (nu sunt nici Miss Univers-sunt normala), cumparam tot felul de lenjerii, lotiuni, creme. Si el mi-a zis sa ma duc la altul daca nu-mi place. Dar sotul meu si-a revenit in momentul in care a citit ceea ce am scris eu pe forum si a vazut cat de rau ma simteam. De atunci suntem ok din punct de vedere sexual pentru ca el a realizat ca nu asa se face intr-o casnicie. Asta am facut eu si a mers. poate daca ii arati si tu cat de rau te simti o sa realizeze si ea ca nu e ok asa. Acum eu te-as intreba ceva, fara sa te superi! Esti sigur ca nu te inseala?pentru ca nu mi se pare ok nepasarea asta. Cand sotul meu se purta asa, primul lucru pe care l.am facut a fost sa ma asigur ca nu ma inseala. Nu ma insela, pur si simplu asa i se parea lui normal, pana cand i-am aratat cat de rau ma simteam cu adevarat! Multa bafta!
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
Daca la inceput era altfel in sensul ca faceati sex si avea initiativa, ii placea sa o atingi, iar acum s-a schimbat eu zic ca are niste motive. Ori are vreo depresie, libidou scazut din cauza anumitor probleme, poate ca s-a plictisit in relatie, poate are pe altcineva. Trebuie sa vorbiti ca sa afli ce anume se intampla cu ea, ea trebuie sa fie constienta ca faci asta pt ca o iubesti si vrei sa faci sa fie totul cum era odata. Daca nu merge pe calea asta puteti apela la un psiholog.
- oricine25
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-26
Eu văd două variante. G?ndeşte-te dacă vrei să-ţi continui viaţa cu persoana respectivă; dacă da, poate ?ncercaţi ceva consiliere de cuplu să vă "descurce"... dacă nu, punct şi de la capăt, cu altcineva.
- bk
- Membru
Multumesc tuturor care mi-au raspuns. Intre timp problema s-a rezolvat. A, nu ne-am despartit. Am avut o discutie, neplanificata, cum ne uitam la un film (normal, nu cu )...... si desi la sfarsitul discutiei nu am fi spus niciunul ca am gasit o solutie, dupa cateva ore viata noastra revenea la ce numesc eu normal. A, nu am facut dragoste si asta a sters totul....... pur si simplu, cu efort (banuiesc) din partea ei relatia noastra s-a incalzit. Concret ce cred ca a schimbat totul (si iarasi, la sfarsitul discutiei acceptase, dar nu vedea o solutie). Asa cum cineva postase, ea considera relatia noastra normala asa cum era. Avem interese comune, mergem impreuna pe munte, iubim natura si animalele, avem viziunea noastra complotista asupra lumii si suntem "rai" cu lumea la modul general. Mi-a spus ca avem multe lucruri in comun si ca ea nu vede un defect relatiei noastre. I-am spus ca genul asta il poti imparti si cu un prieten, chiar si de acelasi sex, dar ca asta nu transforma relatia intr-o casnicie cand lipseste atingerea, atentia, afectiunea. Si ca depresii, necazuri la servici si nemultumiri vom avea toata viata, asa ca daca le lasam sa ne guverneze nu vom avea nici o perioada fericita.Stiu ca suna brutal, dar asa vad eu situatia. Mi-a dat dreptate si a spus ca nu stie ce e de facut, intrucat structura ei e de asa natura., mai rece, mai stresata, si ca are nevoie de spatiu personal. Dupa cateva ore, fara nici o alta discutie, am revenit "normali" si chiar discutiile pe tema sexuala au devenit relaxate. Acum totul e bine. Nu s-a schimbat absolut totul, dar eu demult am acceptat ca o casnicie e un joc de echilibru, de concesii de ambele parti, asa ca acum sunt fericit. De ce am mai postat? Pentru ca nu imi imagineam ca discutiile "diplomatice" , desi sincere, nu au atat efect cat o discutie brutal de sincera. Si sa va multumesc pentru incercarile voastre de a ma ajuta. Va multumesc, sa auzim numai de bine!
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
bk..sper sa ramana si cum zici tu...insa ma indoiesc. insa daca tu crezi cu adevarat ca poti fi ,,fericit,, asa...bafta in continuare.. sper ca sotia ta sa isi dea seama sau sa stie ce sot are(ma refer in sensul bun). numai bine si poate te mai auzim....nu neaparat aici,exista o sumedenie de topuri..
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|