homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am dureri provocate de un act sexual si nush dc ..

#1 2010-04-10 05:02:25

ubxunpui
New member
Inregistrat: 2010-04-10

am dureri provocate de un act sexual si nush dc ..

buna ... am avut un contact sexual cu iubitul meu..si in timpul actului sexual ma durea burta jos ..iar dupa cateva zile am avut niste dureri ingrozitoare de nu puteam sa stau nici dreapta dar nici sa stau in pat macar , iar cand ma duceam la baie si faceam treaba mica ( pipi big_smile  ma ustura si simteam ca fac pe mine tot timpul..parca nu terminasem de facut pipi ...nu stiu dc va rog sa ma ajutati si pe mine cu problema asta .. sad(si la ginecolog nu am fost ca imi este rusine:D si de atunci nu am mai avut relatie cu el ca mie frica sa nu ma doara iar ..pls help..

#2 2010-04-10 08:47:41

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: am dureri provocate de un act sexual si nush dc ..

poate fi o anexita, o infectie urinara etc...
lasa rusinea si mergi la ginecolog. nu esti tu singura care ii trece pragul.

pe forum nu-ti putem recomanda vreun tratament pt ca nu avem pregatire medicala.
iar tratamentul se prescrie in urma consultatiei si a stabilirii diagnosticului

#3 2010-04-10 14:37:00

ubxunpui
New member
Inregistrat: 2010-04-10

a si tin sa spun ca am si lucrat ..si nu erau coditi favorabile pt mine ..munceam in frig la o fabrica si cred ca si asta poate fii cauza

#4 2010-04-10 14:39:27

daenarys
Vizitator

cu siguranta ai o anexita sau o infectie urinara.tu acum trebuie sa mergi la ginecolog sa iti de aun tratament.cu anecita nu e de glumit netratatu duce la sterilitate asa ca fugi la medic smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.