O idee ceva ;;)-2
- luisjota
- Hero member
- De la: ...madrid al cielo
- Inregistrat: 2009-12-27
Re: o idee ceva ;;)
da, recunosc....faza cu pozele nu numai ca mi-a dat de gandit, dar mi-a facut pofta rau....
fucking perfect...
- vanilleeis
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-16
Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2014-06-23 17:56:20)
If you take it personal, that's ok!
- luisjota
- Hero member
hmm...sweet vani.... dar nu te lasa, te rog eu....fa-i-o si p' asta cu pozele, chiar dak trebuie sa mai astepte un anisor asa, zic si io....pentru el saracu'....nu stie ce a pierdut
Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-06-05 01:10:16)
fucking perfect...
- Karren
- Full member
- Inregistrat: 2010-01-13
Cred ca faza cu pozele o sa i'o fac si eu
Our loveVreau varaaaa
- Karren
- Full member
vanilleeis a scris:cand e ziua lui, karren?
20 noiembrie.face 21 de ani.
Our loveVreau varaaaa
- vanilleeis
- Hero member
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Karren a scris:normal ca o sa zic Vreau sa'i cumpar o camasa neagra de aniversare acum...dar nu stiu cum stau cu marimile si preturile
Preturi... depinde unde mergi. Cat despre marime, vezi ce scrie pe majoritatea camasilor lui. Sau daca vrei sa fii sigura, ia o camasa de a lui pe tine, vezi cat e de lunga, lata, si cat de mari ii sunt manecile. Si te duci frumos si o probezi Eventual te duci cu un prieten, daca ti-e rusine sa ii spui vanzatoarei ca o probezi tu, si te strecori tu in cabina de proba.
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- Karren
- Full member
yoyolina a scris:Karren a scris:normal ca o sa zic Vreau sa'i cumpar o camasa neagra de aniversare acum...dar nu stiu cum stau cu marimile si preturile
Preturi... depinde unde mergi. Cat despre marime, vezi ce scrie pe majoritatea camasilor lui. Sau daca vrei sa fii sigura, ia o camasa de a lui pe tine, vezi cat e de lunga, lata, si cat de mari ii sunt manecile. Si te duci frumos si o probezi Eventual te duci cu un prieten, daca ti-e rusine sa ii spui vanzatoarei ca o probezi tu, si te strecori tu in cabina de proba.
nu poarta camasi deloc aproape Stiu ca isi doreste una neagra s'o ia la facultate si lucru sau ceva de genu si m gandeam poate o iau eu... El are 55 de kilograme si poarte XL deci...
Our loveVreau varaaaa
- sushi
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-11
Cum sa aiba un baiat 55 de kg? esti sigura?
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Nici eu nu cred... aveam un coleg inalt, si slab slab slab, si avea 75-80, ca ne-am mirat toti. Oricum, irelevanta greutatea, daca nu are burta / muschi prea conturati etc.
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- luisjota
- Hero member
vanilleeis a scris:aa, mai e pana atunci anyway... sa`mi spui si mie cum a iesit
si mie, si mie.... cand e aniversarea, karren?
fucking perfect...
- vanilleeis
- Hero member
luisjota a scris:vanilleeis a scris:aa, mai e pana atunci anyway... sa`mi spui si mie cum a iesit
si mie, si mie.... cand e aniversarea, karren?
a spus ca pe 20 noiembrie
If you take it personal, that's ok!
- Karren
- Full member
yoyolina a scris:Nici eu nu cred... aveam un coleg inalt, si slab slab slab, si avea 75-80, ca ne-am mirat toti. Oricum, irelevanta greutatea, daca nu are burta / muschi prea conturati etc.
55-60 cam asa are. Stiu ca pare imposibil dar e foarte inalt(1,72) si are umerii lati si pare mai solid.Are in schimb picioare foarte foarte foarte subtiri.si soldurile la fel.Si nu poti zice ca nu manca
va pun poza daca nu ma credeti
Our loveVreau varaaaa
- sushi
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-11
Nu e vorba de necrezut, dar un baiat oricat de slab ar fi nu are cum sa aiba doar 55 kg. Iar la 1.72 nu e deloc foarte inalt, dimpotriva. Si prietenul meu are cam aceiasi inaltime si e slab, dar are 70 kg. Sunt eu foarte slaba si am 55 la 1.70 dar un baiat, nu cred.
- Karren
- Full member
chiar si ptin absurd daca am vazut eu gresit mai mult de 65 nu are sigur Sunt oameni si oammeni si suntem diferiti.Nu exiista un standard precis.Asa e el si probabilmai sunt si altii asa
Our loveVreau varaaaa
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
piie a scris:Cum sa aiba un baiat 55 de kg? esti sigura?
și cum să poarte XL la greutatea asta?! at?t poartă al meu la 1.75 și are 90 kg
Karren, mai bine uită-te la eticheta hainelor sale, că mai mult de M nu poartă la greutatea menționată de tine. poate la lucruri chinezești să se ?ncadreze ?n Xl, dar la altele...m-aș mira
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|