homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ANTICONCEPTIONALE

#1 2010-04-10 14:41:11

opium
New member
Inregistrat: 2010-04-10

ANTICONCEPTIONALE

buna am si eu cateva nelamuriri...........in primul rand as vrea sa stiiu daca cineva  ia MICRONOR  P.O.P(progestogen-only pill)..............

#2 2010-04-10 14:45:20

daenarys
Vizitator

Re: ANTICONCEPTIONALE

buna
eu nu iau acest contraceptiv.pot sa te intreb de ce iei pilule doar pe baza de progesteron?ai contraindicatii la estrogen?

#3 2010-04-10 14:53:20

opium
New member
Inregistrat: 2010-04-10

buna.........asta mi-a fost recomandat de medic din cauza  tensiunii ce cel putin asa cred........chestia e ca am 3 zile de cand le-am luat in prima zi de  menstruatie,,,,,asta fiind joi,,,,tabletea are 28 de pastile   in fiiecare zi cate o pastila pana se term tableta......intrebarea mea e ce se intampla cu  primele pastile ,luni marti miercuri ma intorc si le iau la sf sau  sau pur si simplu incep o noua tableta.ms mult

#4 2010-04-10 14:56:00

daenarys
Vizitator

opium contraceptivele doar pe baza de progesteron nu sunt chiar punctul meu foarte.dar din cate stiu eu trebuiesc luate toate 28 de pastile iar daca nu ma insel se ia o folie una dupa alta.asteapta sa vezi ce zic si alte fete.

iar daca nu ai probleme f mari cu inima nu vad de ce sa iei pop.poate ar trebui sa consulti alt medic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.