|
Nu esti logat.
Voluntariat#1 2010-04-10 23:04:53
VoluntariatBuna! De ceva timp ma gandesc sa fac voluntariat i vara asta si poate chiar primavara asta Offline #2 2010-04-10 23:08:29Re: VoluntariatEu am facut volunatriat organizat prin scoala. Poti sa intrebi la scoala ta de asa ceva, poate au niste idei pe tzeava. Daca nu cauta un ONG care te intereseaza si intreaba acolo, daca nu, incearca la un centru de plasament (la bebelusi stiu ca se cauta tot timpul voluntari ca sa le faca masaj - stii, sa se dezvolte sanatos) sau la azil de batrani, sa stai cu ei, sa joci carti, etc. Offline #3 2010-04-10 23:35:02Re: VoluntariatSau la adaposturile de animale, cele mai multe au mereu nevoie de oameni care sa-i ajute Offline #4 2010-04-11 02:14:38
Re: Voluntariateu am facut voluntariat la un festival de rock. fi atenta si deschide ochii pentru ca la fiecare festival din orasul tau exista probabil si spatiu ptr voluntariat.e o experienta super nu rata asa ceva. la mine in oras majoritatea fac voluntariat la crucea rosie, la festivalul de teatru, de arta lirica, medieval, romaniacs,de muzica si multe altele. ai ocazii peste tot. in scoala avem program de voluntariat la curatenie in parcuri, cei de la crucea rosie fac piese de teatru in carrefour,real,scoli, ii ajuta pe batrani, merg in diferite sate sa ajute la construirea de ziduri,porti, etc la scoli si o groaza altele.fi sigura ca o sa gasesti. Ultima oara a fost editat de kei (2010-04-11 02:18:56) Offline #5 2010-04-11 09:52:50
Re: Voluntariateu am facut voluntariat acum cativa ani la "Salvati Copiii".a fost pe timpul verii si am avut grija de copii proveniti din medii f rele(parinti betivi, drogati, care ii trimitea la cersit, ii batea..).invatam, ne jucam, vorbeam..a fost f frumos Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-11 11:21:24
Re: Voluntariateu am vrut sa fac voluntariat la ARAS - persoanele cu SIDA. chiar imi doream, si chiar si acum as mai vrea, dar nu stiu de ce nu m-au mai anuntat. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #7 2010-04-11 12:02:04
Re: VoluntariatOoooh da, mereu mi-a placut targul de la drept Offline #9 2010-04-11 19:30:05
Re: Voluntariat
ironic ? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #10 2010-04-11 23:25:15Re: VoluntariatEu zic ca cel mai frumos e sa lucrezi cu copii. Eu am predat engleza la diverse scoli pentru copii cu diverse probleme (probleme cu invatatul -aka chiar nu puteaudin diverse motive medicale, orbi etc.) La unele nu am rezistat. De ex la scoala pentru copii orbi nu am rezistat decat 2 luni, pur si simplu cand vedeam cat de inteligenti erau unii si cand ma gandeam cate oportunitati o sa piarda din cauza handicapului lor era groaznic, nu am rezistat, dar am avut colegi si colege care au mers acolo mult timp. Offline #11 2010-04-11 23:35:10
Re: Voluntariatdar cum gasim aceste organizatii? de ex, asta cu predatul pentu cei cu dizabilitati Offline #13 2010-05-21 22:21:11
Re: Voluntariatsi eu am facut voluntariat in cadrul unui proiect de ecologizare a diverselor zone din oras...proiectul fiind realizat de catre Verde 003, Tasuleasa Social... Offline #14 2010-05-21 22:41:23
Re: Voluntariathttp://www.letsdoitromania.ro/ Intra aici, e o idee destul de draguta: un proiect ecologic care se refera la curatat deseurile depozitate neregulamentar intr-o singura zi (dar daca ai mai mult timp poti sa te inscrii si pentru cartare, etc)... Eu merg... Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|