homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Androcur

#1 2010-04-11 10:14:11

iullia
Membru
Inregistrat: 2010-04-11

androcur

buna ziua. in  urma cresterii valorilor testosteronului liber, dheas si prolactinei am urmat, timp de un an, tratament cu verospiron, marvellon si androcur (ziua 5-15 a CM). la recomandarea medicului homeopat am  inceput un alt tratament, am intrerupt marvellon si am redus la jumatate dozele de verospiron si androcur. Ciclul intarzie sa apara. vroiam sa va intreb daca e normal sa iau androcur in lipsa ciclului si daca androcurul poate fi luat fara aniconceptional si ce efecte/implicatii are fara anticonceptional. va multumesc

#2 2010-04-16 18:41:56

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: androcur

din cite stiu eu androcur e un produs antitestosteronic
nu mentionezi nimic cu privire la repetarea dozarilor....fara sa vreau acum sa fac o discutie despre tratamentele homeopate as vrea sa iti spun doar ca cele medicale se fac sub control periodic...si ca eu as fi intrerupt androcur si nu marvelon....e o discutie mai lunga, ce merita facuta documentat...si in cabinet

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.