homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Povestioara mea de dragoste trista

#1 2010-04-11 17:28:37

eu_iubesc_mult_la_tine
New member
Inregistrat: 2010-04-11

povestioara mea de dragoste trista

buna fetelor! sunt noua pe acest forum. am citit multe din subiectele voastre si am zis sa va povestesc si eu durerea mea si poate ma ve-ti ajuta cu un sfat pentru ca nu am prietene carora sa le povestesc

acum un an si ceva, prin noiembrie 2008 m-am despartit de prietenul meu cu care am vb 4 ani de zile. prin decembrie 2008 m-am combinat cu un baiat larentiu de la munca. toate bune si frumoase intre noi doi, am petrecut revelionul impreuna, am fost la munte, am iesit in oras.
intr-una din zile, cand laurentiu era la mine acasa a sunat fostul meu prieten, i-am dat telefonul lui laurentiu sa raspunda. din acel moment au inceput probleme.
fostul meu prieten nu suporta ideea despartiri asa ca ne-a rugat sa coboram in fata scarii sa stam de vorba, eu fiind pusa la un moment dat sa aleg intre cei doi, alegandu-l pe laurentiu.
au mai trecut cateva zile, iar fostul meu prieten, care lucra cu mn si cu laur in acelasi loc, la intalnit pe laur prin fabrica si i-a zis numai minciuni la adresa mea, ca si cum eu inca ma mai vad cu el, mai iesim prin oras, etc.
a fost o perioada de pauza intre mn si laur, timp in care eu plangeam de dorul lui pt k il iubeam foarte mult, dar intr-una din zile l-am vazut sarurandu-se cu o fata. nu a durat mult relatia dintre ei pentru ca s-a reintors la mine.
totul revenise la normal dar cand fostul a aflat ca m-am impacat cu laur a inceput iarasi sa minta. de data asta ii zicea ca sambetele sau duminicile, cand ai mei pleaca de acasa el sta cu mine si din cauza asta nu raspund la telefon. iar eu ma duceam cu ai mei la verisoara-mea si ma jucam prin curte cu nepoteii mei, se mai nimerea sa sune laur si sa nu aud telefonul si uite asa a inceput sa creada tot ce ii zicea ala.
am fost la laur acasa, i-am cunoscut parinti a fost o zi perfecta. urma sa ma duc sa fac pastele acolo dar ceilalti s-au razgandit iar eu am anuntat acasa...in momentul acela ai mei au zis ca prima zi de paste sa ma duc cu ei la verisoara-mea iar a doua zi ma va duce el cu masina la laur ........ l-am sunat sa vad dk este de acord iar in momentul acela mi-a inchis telefonul in nas si mi-a zis ca sa terminat totul intre noi ca era sigur ca asa se va intampla.
am fost la verisoara-mea de paste si am dormit peste noapte acolo. am sosit acasa iar de atunci a inceput durerea mea.
laur nu mai vroia sub nici o forma sa vb cu mn la telefon, era foarte suparat. fostul meu prieten afland iarasi ca m-am despartit de laur a inceput sa imi dea tarcoale pe la munca, sa bage iarasi strambe la laur.
am tot incercat sa ma impac cu laur dar nici o sansa...fostul meu prieten mi-a intins o capcana...ma rugat sa cobor in fata scarii sa ma duc cu el pana in oras sa ia pt maicasa un cadou..am coborat, m-am urcat in masina cu care venise, dar drumul nu a mai fost in oras, pacalindu-ma ca ne ducem sa luam pe o fata din campina, prietena celui care conducea masina, am zis bine...dar venim repede cand spre marea mea uimire ne-am oprit in campina, sa urcat o fata dar drumul a continuat spre busteni.
tot drumul am facut urat sa ne intoarcem acasa dar nici o sansa...a vrut sa ma scoata din casa, pentru ca "eram foarte trista" si a zis sa ma inveseleasca.
am facut cateva poze pe acolo si ne-am intors acasa. cu fostul meu prieten nu am stat deloc, am stat doar cu aceea fata. iar poza am facut doar una cu fostul prieten. la cateva zile ma anunta laur ca a vazut o poza cu mn si cu fostul de la munte, in care scria pe poza o data falsa, adica a doua zi de paste.
a trucat o poza si i-a trimiso lui laur sa il faca sa creada ca a doua zi de paste am fost cu el  grater din acest moment nu a mai vb cu mine pana de revelion anu trecut cand am iesit cu el la un suc sa stam de vb.
mi-a zis ca prietenul lui ma vazut in oras cu fostul meu prieten, da e adevarat, am fost dar dupa multe luni dupa ce ma despartisem de laur si am fost pentru ca vroiam sa imi iau un telefon si am apelat la el ca fraiera pentru ca se pricepe la d-astea. si ca m-a mai vazut odata in masina cu el, da este si asta adevarat, statea pe scaunul de langa mine dar nu ne vorbeam deloc, nici nu ne-am salutat,se asezase langa mine pentru ca era liber,el a coborat la prima statie iar eu in oras.
dar in tot acest timp de cand m-am despartit de laur nu s-a intamplat nimic intre mn si fostul prieten. nici macar tinut de mana sau sarutat. amici atat.
la suc in ziua aceea mi-a zis ca ar fi bn sa il uit ca nu poate trece peste faptu ca am fost la munte cu el, a doua zi de paste, dar nu ma crede ca poza e trucata.
acum 2 saptamani am iesit cu laur la pizza, ma lua in brate, se apropia mult de mine dar imediat imi dadea drumul. acum are si el internet si mai vb pe mess, mai stam de vb si la telefon si ne uita d-zeu vorbind ore insir, dar oricat incerc sa ii explic ca nu e adevarat ce a zis ala nu ma crede.
de cateva luni bune, mai exact de prin august-septembrie anu trecut am rupt orice legatura de amicitie si cu fostul prieten, deoarece nu vreau sa creada ca m-as amesteca in relatia lui cu fata care este acum.
intre mn si el ramasese vorba ca in momentul knd unu din noi isi face prieten/a sa rarim amicitie tot dar el nu s-a putut abtine.
in schimb eu din momentul cand am aflat ca are pe alta desi el nu a zis, am incetat sa mai vb cu el si p mess.
i-am zis lui laur ca fostul meu prieten are pe alta , ca sa mutat la ea acasa si urmeaza sa fie tatic dar nu crede nici lucru asta. am primit mail zilele trecute de la fostul prieten in care si-a cerut iertare ca nu ma lasat sa fiu fericita cu laur si mi-a zis ca ia trimis si lui mail in care i-a recunoscut totul, ca a mintit, ca a trucat poza dar laur nu stiu daca a citit mailurile pentru ca nu se prea pricepe la d-astea dar daca a intrat prietenul lui sigur le-a sters ca sa nu vada laur grater

nu stiu ce sa mai fac ca sa ma impac cu el, sa ma creada ca nu l-am mintit si inselat deloc grater ........chiar daca a trecut un an de zile eu tot il iubesc foarte mult. grater

#2 2010-04-11 17:44:43

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: povestioara mea de dragoste trista

baiatul asta nu te merita sincer , poate ti-ar prinde bine si sa schimbi locul de munca sa nu il mai vezi pe niciunul  sa iti poti continua linistita viata

#3 2010-04-11 17:47:19

eu_iubesc_mult_la_tine
New member

pe fostul prieten l-a dat afara de la munca...iar cu laur nu sunt pe acelasi schimb, il vad maxim 15 minute cand se face schimbul de ture

#4 2010-04-11 17:48:03

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

cam prea multe mi se pare ca ai facut pt ca laurentiu sa te creada. eu i-as fi explicat o data, de 2 ori, dar daca vedeam ca o tine pe a lui, il lasam in plata domnului, sa creada ce vrea, nu ma consumam eu atat pt ca el nu are incredere. acum, poti doar sa astepti sa vezi daca a primit mailurile de la fostul tau. si daca le-a primit, sa vezi cum reactioneaza: daca iti spune, daca isi recunoaste greseala (neincrederea). cred ca tu chiar il iubesti, dar despre el nu stiu ce sa zic. ma gandesc ca i-a fost si lui greu sa te creada, dar aici a fost greseala lui. l-a crezut pe fostul in defavoarea ta, a cascat gura la ala si pe tine nici nu a vrut sa te asculte. mi se pare ca nu merita toata asteptarea ta si cu atat mai putin efortul depus pt a-i recastiga increderea.

cat despre fostul, bine ca i-a venit mintea la cap...prea tarziu pt tine, ce-i drept, si-a spalat el pacatele pt minciuna si acum o duce bine mersi, ceea ce nu poate fi spus si despre tine, din pacate.

chiar daca laurentiu si-ar cere scuze, nu ar merita iertat, parerea mea. ai putea continua relatia cu gandul ca poate sa vina oricine sa spuna o minciuna pe care el o va crede? si tu va trebui sa treci iar prin ce ai trecut pana acum pt a-l convinge ca nu e adevarat? prea mult efort...nu prea merita. acum, tu faci ce consideri ca este mai bine, dar inainte de a lua o decizie gandeste-te bine! bafta smile

bebe V., soarele si luna

#5 2010-04-11 18:00:34

eu_iubesc_mult_la_tine
New member

acum pur si simplu nu mai are cine sa se bage in relatia mea daca ar fi sa imi mai acorde o sansa laurentiu.
vorbesc cu laurentiu multe pe mess dar cand vine vorba de impacare sau chestii d-astea imi zice "du-te la munte cu ala"... sau imi zice ca nu stiu ce e aia iubire, ca daca il iubeam nu ma duceam la munte cu fostul...ca eu nu sunt geloasa, dar acum cateva saptamani cand colega mea s-a asezat langa el in masina iar eu i-am dat un sms lui laurentiu a sunat si s-a dat drept prietena lui si imi zicea sa nu il mai caut etc, ma bufnit plansul iar cand a zis cine era la telefon m-am suparat tare

Publicitate

loading...

#6 2010-04-11 18:02:38

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Mie nu mi se pare ca Laurentiu n-a avut motive. Adica n-a fost vreo gelozie de-a lui nefondata, mereu i-a fost alimentata de cate o povestire sau poza sau ce a mai fost. Poate multi in locul lui ar fi fost suspiciosi  cu atatea "dovezi" la indemana. Doar ca, din pacate, el a hotarat doar sa creada in povestile fostului tau decat sa creada in cuvantul si juramintele tale. Si, din cate pare, nu regreta prea tare ca a luat decizia pe care a luat-o in ceea ce priveste despartirea voastra. Daca el a mers mai departe si pe tine te-a transformat doar in amintirea lui si intr-o fosta, nu prea mai ai ce sa faci, chiar daca il iubesti.
Acum nu se mai problema cu convinsul lui, oricum a trecut ceva timp de atunci... se pune problema din punct de vedere al sentimentelor lui din prezent. Cu toata iubirea lui pentru tine, daca el nu te mai priveste decat ca pe o posibila amica, mi-e ca nu prea mai ai ce face. Plus ca eu as fi obosit foarte tare sa ii explic acelasi lucru unui om care e clar ca nu vrea sa ma creada!

#7 2010-04-11 18:10:27

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Te admir pentru insistenta/rabdarea ta de a incerca sa ii explici lui laur cum stau lucrurile , eu sunt o orgolioasa si ma simt profund jignita in amor propriu daca nu ma crede de prima data si in loc sa ii dau explicatii dimpotiva ii confirm ca asa e cum zice el . Te inteleg ca il iubesti dar ai si tu un pic de mandrie...alege baiatul care te iubeste nu pe cel pe care il iubesti wink e mai bine asa . Sa presupunem ca va impacati ...data viitoare cine il mai "linge" in ureche? ai fi uimita cati oameni binevoitori sunt pe lumea asta . Ia alaturi de tine un om hotarat sa fie cu tine nu unul care e dupa cum bate vantul/limba.....

#8 2010-04-11 18:12:30

april sunset
Insomniac member

eu_iubesc_mult_la_tine a scris:

cand vine vorba de impacare sau chestii d-astea imi zice "du-te la munte cu ala

ce om neutral e clar ca nu mai sunt sanse de impacare. cum a spus si lady, de vreme ce vorbiti mult, dar cand vine vorba de impacat "te trimite la plimbare", te vede doar ca pe o amica. incearca sa mai tai din legaturile cu el, sa vorbiti din ce in ce mai putin. dupa cum vad eu lucrurile, bazandu-ma pe ce ai spus pana acum, e singura metoda pt a-l putea uita - lucru ce te-ar ajuta cel mai mult, pt ca o cale pt impacare nu stiu daca mai exista.

bebe V., soarele si luna

#9 2010-04-11 18:20:48

eu_iubesc_mult_la_tine
New member

acum ceva vreme mi-a zis sa fiu sincera si sa ii trimit toate pozele din ziua aceea de la munte...i le-am trimis iar el a zis sa ii dau si poza cu mn si fostul prieten...i-am dat tot ce aveam dar cum poza aceea era trucata eu nu o aveam asa iar el a zis ca daca ii trimiteam aceea poza imi mai dadea o sansa...
dar cum sa ii trimit aceea poza cand pozele au fost facute cu aparatul meu iar aparatul meu nu arata data si ora pe poze...i-am trimis poze facute cu aparatul meu lui laur cand am fost la munte cu el sa vada ca nu afiseaza dar el o tine pe-a lui.
a zis ca pt el a fost o durere imensa ca am fost la munte a doua zi de paste...ca d-aia nu am mai fost la el...sa dorm peste noapte acolo si am gasit scuza ca ma duc la verisoara-mea...
dar nu intelege ca la munte am fost la o luna si ceva dupa paste ... si cum s-a intamplat grater
la un moment dat, la inceputul relatiei, la 2 sapt sa zic mi-a cerut laur sa ma mut la el acasa...si l-am intrebat la un moment dat cum ar fi fost daca m-as fi mutat atunci la el? pe cine mai credea pe mn sau pe el? si a zis ca atunci cu siguranta pe mine

#10 2010-04-11 18:22:22

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Daca Laur asta il crede mai mult pe fostul tau decat pe tine ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare. Intr-adevar au fost si unele chestii partial adevarate si e normal oarecum sa se indoiasca de tine. Si tu ai gresit, nush la ce te-ai urcat in mashina cu el si l-ai rugats a te ajute cu telefonu stiind ca vrea sa-ti faca numai rau. Aici e doar vina ta. Sfatul meu ar fi sa-l lasi pentru o perioada in pace, sa speram ca o sa ajunga sa citeasca mailul fostului tau si isi va da seama ca a fost o greseala. Daca nu, poate cu timpul nustiu Complicat, o adevarata telovela smile Oricum, daca si el te iubeste cum il iubesti tu mi-e greu sa cred ca nu va veti impaca la un moment dat.

#11 2010-04-11 19:04:42

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

eu i-as arata mailul si i-as spune na ... prostule .. ti-am spus ca nu te-am inselat lol Sa il aduci si pe fostul sa stea fata in fata ... spune-i ca si acum in ceasul al 12-lea vrei sa iti probezi nevinovatia ..
Oricum ai avut si ghinion si proasta inspiratie sa mergi cu masina...

#12 2010-04-11 19:09:33

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

daca nu a apucat sa citeasca mailul de la fost, roaga-l pe fost sa ii mai trimita o data mailul big_smile sau scaneaza tu mailul cu tot cu ora si data si arata-i. daca tot il iubesti si esti sigura ca si el simte la fel mai incearca 1 data cu mailul. daca nici asa nu te crede...las-o balta. sau faceti o intalnire toti 3, asta daca te poti baza pe fost smile ca nu o va lua razna

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#13 2010-04-11 19:53:55

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

ai facut cam multe pt a-ti demonstra nevinovatia. eu cred ca daca te iubea, te credea pe tine, nu pe respectivul...

daca tu crezi ca nu a citit mail-ul, da-i-l forward pe cel pe care ti l-a trimis tie fostul...

Iubesc si sunt iubita

#14 2010-04-12 12:45:43

april sunset
Insomniac member

luminitza a scris:

sau mai bine cauta-ti un alt laurentiu care sa te merite

chicot de acord!

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.