|
Nu esti logat.
Piele dificila!#1 2010-04-11 18:03:05
Piele dificila!Buna!De ceva vreme(4 ani) imi apar pe picioare ca si niste cosuri rosii care imi par a fi infectate.Dupe fiecare epilare imi dispar din ele cam 40% dar cand incepe sa mi creasca parul imi apar o groaza,si mi e si rusine sa merg in ceva scurt in care mi se vad picioarele.Am observat ca unele sunt cu fire de par in ele,iar firul de par care trebuie sa iasa la suprafata nu ies,si se formeaza asa ca niste cosuri.M a epilez cu epilatorul dar m am facut si cu ceara dar e la fel.Adevarul este ca inghinal ma faceam numai la salon cu ceara si..m am ocosit eu sa ma fac cu epilatorul si a inceput si in zona inghinala firele sa mi iese sub piele si sa mi se faca cosuri.Pana la genunchi sunt perioade cand parul imi iese aprox. 70%sub piele.Nu mai stiu ce sa fac ,am fost la o gramada de doctori dermatologi imi dadeau antibiotice si tot felul de creme,cand ma dadeam cu antibioticele cam 25%dispareau cand se termina tratamentul din nou apareau.Am dat foarte multi bani pe creme si nimica.Pot sa va spun si ce creme mi a dat...daca se poate.Ceva sfaturi,ma puteti ajuta? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #2 2010-04-11 18:47:49
Re: Piele dificila!Si mie, pe picioare, imi creste firul de par pe sub piele...nu toate, dar destule incat sa ma enerveze...si nu zic cu ce urme am ramas din cauza ca le-am scos si tot nu ma pot abtine sa o fac. Incearca sa te exfoliezi mai des pe picioare. Fiind mai subtire, pielea va putea fi strapunsa mai usor de firul de par. Incearca la baie, cu un burete mai dur, sau cu cafea macinata in plus...o sa ai o piele super catifelata si stralucitoare pe picioare:) (faza cu cafeaua merge perfect si pentru fata - adio puncte negre, sebum in exces etc etc) Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-04-11 18:49:24) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2010-04-11 23:51:59
Re: Piele dificila!Yoyolina cum faci cu cafeaua?Eu fac in fiecare zi faza cu buretele asa mi a recomandat aia de la dermatologie...dar de la Craciun acelasi lucru fac si nimic...iar creme folosesc inca dinalea scumpe si straine ca asa a zis "tanti doctor" si degeaba.Eu fac iarasi bai cu musetel dupa ce ma epilez si nu inteleg de ce ma pisca pielea...nu mai stiu sincer ce sa mai fac...vine vara si imi e rusine sa ies in fustita:( Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #4 2010-04-12 00:06:13
Re: Piele dificila!si eu patesc la fel.... la mine cauza este un testosteron mai mare care are ca rezultat o pilozitate accentuata. Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-12 00:07:53) Offline #5 2010-04-12 00:20:51
Re: Piele dificila!de asi folosii lama cred ca as fi numai cosuri...si mai mari si mai urate ..o sa caut maine sa spun exact denumirea pe care mi a dat o doctorita la presupusa boala. Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-12 00:24:54
Re: Piele dificila!dar pilozitatea ta e normala? inainte de acum 4 ani nu ai avut probleme? Offline #7 2010-04-12 08:59:57
Re: Piele dificila!Si eu am o problema cu pielea si deja nu mai stiu ce sa fac. Innebunesc. Totul a inceput acum o luna, cand am schimbat detergentul: a inceput sa ma manance pielea. Am cumparat detergent 100% natural si mi-am spalat din nou toate hainele din sifonier. dar de atunci ma tot mananca pielea.... Nu fac bubite, dar ma mananca si ma scarpin pana imi da sangele, mai ales pe picioare... si mai ales seara, cand ajung acasa ziua nu am nici o problema... incep sa cred ca fac asta de la clorul din apa.. nu m-am mai dat cu crema, am tot zis ca fac alergie la ceva, am schimbat sapunul.. totul fara nici un rezultat incep sa ma gandesc serios sa merg la medic... Offline #8 2010-04-12 09:11:55
Re: Piele dificila!eu am patit'o d mai multe ori cu mancarimea...d la un shit de autobronzant.ma scarpinam pe picioare de nu mai puteam.deja mi se luase si culoarea,eram in dungi k zebra a durat vreo 2-3 saptamani pana c am scapat d ea: am renuntat evident la prostia de autobronzant si faceam bai calde in ceai d musetel,dupa care ma dadeam cu o crema pt bebelusi.am facut asa timp d o saptamana every day si am scapat. Ultima oara a fost editat de take.me4granted (2010-04-12 09:12:36) Offline #9 2010-04-12 10:39:56
Re: Piele dificila!Pai iei cafea macinata, sau zat (cum ramane dupa ce faci cafea la filtru/espresso), amesteci cu putin gel de dus/sampon ca sa formeze o pasta, si dupa aia te speli cu pasta aia peste tot, cum faci in mod normal e un foarte bun exfoliant, si precum ziceam, face minuni pt. fata si nu numai. Si e si ieftin...decat sa dai o tona de bani pe geluri exfoliante si alte alea, mai bine folosesti ce ai prin casa. Sa-mi zici daca functioneaza cat de cat:) Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-04-12 11:35:29) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2010-04-12 11:10:03
Re: Piele dificila!si eu folosesc zatul de cafea.e cel mai bun exfoliant si e si anticelulita ! nici nu il mai amestec cu nimic chimic din comert.il folosesc simplu! Offline #11 2010-04-12 11:38:48
Re: Piele dificila!Pai nici eu nu l-as amesteca...dar asa "aluneca" mai usor Si putin spuma nu strica niciodata daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2010-04-12 12:42:55
Re: Piele dificila!oK...Am sa folosesc si zatul de cafea..numai ca la mine in casa nu bea nimeni cafeluta:D...vreau acum sa mi cumpar ceara de epilat cum au astea de la salon,dar aici la mine nu gasesc decat la 200 ml...si mi a trebui in cantitate mai mare de vre un kilogram.La voi in oras se gaseste?am vazut pe net ca sunt si cu aloe vera...si sa incerca sa ai schimb din ele.Incerc sa renunt la epilat cu epilatorul:D Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #13 2010-04-12 12:47:46
Re: Piele dificila!Incearca la hipermarketuri... poate ai noroc. Daca nu, da-te bine pe langa tipele de la salon sa iti comande si tie o cutie data viitoare cand se aprovizioneaza Cat despre cafea.. cumpara o punga din cea mai ieftina...chiar nu conteaza calitatea. Si oricum ai nevoie doar de 2-3 linguri la fiecare exfoliere:) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2010-04-12 12:58:10
Re: Piele dificila!ok merci la salon...nu mai merg numa cand ma pensez...ca mi e rusine sa ma epilez...la cum imi arata picioarele mele...toate lumea imi spune ca exagerez...dar deja am un complex si fac o tragedie din asta/.....vreau picioare frumoase! Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #15 2010-04-12 20:11:51
Re: Piele dificila!La fel si eu sa nu mai am nici o bubita, nici o urma, NIMIC! Dar asta nu se va intampla prea repede... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2010-04-12 23:51:54
Re: Piele dificila!da una e fixativ si una e ceara...inainte mergeam la tipa de la salon la epilat,pe urma cand mergeam la pensat ma intrba cum de nu ma epi...i a zis ca ma fac cu epilator...si a zis ca nu i ca si ceara...acum mi e naspa sa i zic sa mi comande... Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #17 2010-04-13 13:49:27
Re: Piele dificila!Mie mi-a placut foarte mult pentru exfoliere un gel de dus de la Faberlic, nu mai stiu exact cum se numea. I love you. Remember. They cannot take it Offline #18 2010-04-15 16:58:21
Re: Piele dificila!Sincer stiu ca dau banii...dar nu mi e tot una...nu ma simt in largul meu..si cand trebuie sa fac ceva cu prietenul meu...mi e putin rusine...inca nu am trecut in totalitate de chestia asta...si acum mi se face si in partea inghinala....vaiiiiiiiiiii... Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #19 2010-04-15 18:08:38
Re: Piele dificila!Ete... scuze ca o spun asa, pe fata... dar tu chiar crezi ca lui ii mai pasa in MOMENTELE ALEA de bubitele pe care le ai tu acolo jos? Iti zic eu ca nu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|