|
Nu esti logat.
Pot sa fiu insarcinata dc alaptez si am luat antic cu intarziere?#1 2010-04-11 21:01:12
pot sa fiu insarcinata dc alaptez si am luat antic cu intarziere?Buna! am nascut pe 27.12.09 iar pe 06.02 s-a oprit sangerarea si pe 01.03 am inceput pastilele cerazette, pe 08.03 a aparut menstruatia 10 zile, am continuat sa iau pastile...ideea este ca nu le+am luat la aceeasi ora in fiecare zi , le-am luat seara pe la 21, 22, 22-30, 23...acum astept menstruatia) 35 de zile) . se poate sa fiu insarcinata doar pt ca nu am luat exact la aceeasi ora pastilele?alaptez copilul, exclusiv...nu am uitat nici o pastila! conteaza ordinea pastilelor?se poate sa intarzie menstruatia? afecteaza pastilele o posibila sarcina? multumesc! Offline #2 2010-04-11 21:08:41
Re: pot sa fiu insarcinata dc alaptez si am luat antic cu intarziere?
treaba cu afectatul e cam aiurea...cel mai bine ar fi sa nu fi insarcinata ca e prea putin timp de cand ai nascut Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html Offline #3 2010-04-11 21:10:59
Re: pot sa fiu insarcinata dc alaptez si am luat antic cu intarziere?1. daca diferenta dintre pastile este doar de o ora-doua protectia nu este amenintata...prin urmare nu ai avea de ce sa iti faci griji; Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-04-11 21:11:53) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #4 2010-04-12 10:43:13
Multumesc! Offline #5 2010-04-12 11:26:09
Re: pot sa fiu insarcinata dc alaptez si am luat antic cu intarziere?YasminYasmin daca iei cezarette, eu stiu ca trebuiesc luate la aceeasi ora. Acestea sunt contraceptive pe baza doar de progesteron. Banuiesc ca scrie si pe prospectul lor. Cred ca un test de sarcina te-ar lamuri. Pe viitor incearca sa le iei la aceeasi ora. Si mai stiu ca anticonceptionalele pe baza de progesteron pot avea ca efect secundar lipsa menstruatiei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-12 12:16:35
buna! nu sunt in Romania si prospectul este in engleza dar scrie ' take the pill at about the same time each day' deci nu spune sa le iau exact la aceeasi ora in fiefcare zi...sper sa nu fie sarcina! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|